نردبان امید

نردبان امیدme88.loxblog.com

 

 

بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان، و اشاره ایشان به نامه سناتورهای آمریکایی، بازتاب گسترده ای در رسانه های انگلیسی زبان داشته است.

 روزنامه آمریکایی یو اس ای تودی (USAToday)، در خبری تحت عنوان "رهبر ایران به شدت از نامه جمهوری خواهان انتقاد کرد" نوشت: «رهبر ایران که حرف آخر را در مذاکرات هسته ای می زند، در نخستین واکنش به نامه سناتورهای آمریکایی اظهار داشت: همه کشورهای جهان طبق مقررات پذیرفته شده بین المللی، پس از تغییر دولتهایشان نیز به تعهدات خود پایبندند اما سناتورهای امریکایی رسماً اعلام می کنند اگر این دولت برود تعهدات او کأن لم یکن تلقی می شود، آیا این نهایت فروپاشی اخلاق سیاسی و متلاشی شدن درونی نظام امریکا نیست؟ آیت الله خامنه ای افزود: مقامات جمهوری اسلامی کار خود را بلدند و می دانند اگر هم به توافقی برسیم چگونه عمل کنیم که دولت امریکا بعدها نتواند زیر آن بزند.»

 خبرگزاری رویترز (Reuters)، نیز در خبری تحت عنوان "[آیت الله] خامنه ای نامه جمهوری خواهان به ایران را محکوم کرد"، به انعکاس بیانات مقام معظم رهبری پرداخت.

 روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز (NYtimes)، نیز در این باره نوشت: «نکته شگفت آور این است که به نظر می رسد آیت الله خامنه ای با وجود تهدید جمهوری خواهان، همچنان از مذاکرات هسته ای حمایت می کند؛ آیت الله خامنه ای که اغلب نسبت به نیت و صداقت آمریکایی ها درمذاکرات ابراز شک و تردید می کرد، روز سه شنبه از تیم مذاکره کننده ایرانی حمایت کرد.»

 

پایگاه اطلاع رسانی شبکه سی ان ان (CNN)، نیز به این خبر پرداخته و نوشت: «رهبر ایران، قدرت های جهانی را به حیله گری در توافق هسته ای متهم کرد.»

 

 روزنامه صهیونیستی هاآرتص (Haaretz)، در خبری با عنوان "[آیت الله] خامنه ای: نامه جمهوری خواهان، نشان از فروپاشی آمریکا دارد."، و روزنامه صهیونیستی آروتز شوا (Arutz Sheva)، تحت عنوان "[آیت الله] خامنه ای گفت آمریکا از پشت خنجر می کشد"، به این موضوع پرداختند.

  

پایگاه "راشاتودی" روسیه، "دیلی استار" لبنان، "دویچه وله" آلمان، "العربیه" امارات، واشنگتن پست، پولیتیکو، وال استریت ژورنال و ... آمریکا، و دیگر رسانه های جهانی نیز با عناوین مختلف به انعکاس اظهارات مقام معظم رهبری پرداختند.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 22 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

میز مذاکرات هسته ای ؛ 7 نفر در برابر 50 برابر/عکسعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای دو عکس در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده که بر اساس آن تیم هفت نفره ایران در برابر 50 نفر از کارشناسان گروه 1+5 در حال مذاکره در مونتروی سوئیس هستند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 16 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

وزیر امورخارجه کشورمان در پاسخ به این سوال که احتمال موفقیت و امضای توافق جامع چند درصد است؟ گفت: من احتمال موفقیت را بیش از احتمال شکست می دانم.
محمدجواد ظریف در گفت و گویی با هفته نامه صدا در پاسخ به این سوال که آخرین گزارش ها که چندین روزنامه آمریکایی هم روی آن مانور دادند حکایت از ان دارد که طرفین در مذاکرات هسته ای روی عدد شش هزار و 500 سانتریفیوژ با یکدیگر به توافق رسیده اند، شما این موضوع را تایید می کنید؟ افزود: این توافق مجموعه ای از قطعات است و تا این قطعات کنار هم چیده نشود هیچ تصویر واقعی وجود ندارد.

وی ادامه داد: به همین دلیل هم در توافق ژنو گفته شد تا زمانی که روی همه چیز توافق نشود روی هیچ چیز توافق نشده است.

وزیر امورخارجه گفت: بحث غنی سازی مجموعه ای از اقدامات مختلف است که در مقاطع گوناگون شکل می گیرد؛ هیچ یک از قطعات این مجموعه نمی تواند تعیین کننده شکل کلی مجموعه باشد لذا تا شکل کلی ترسیم نشود و توافقی صورت نگیرد که هنوز شکل نگرفته، شما نمی توانید راجع به هیچ یک از جزییاتش سخن بگویید یا در خصوص آن قسمت جزئی اظهارنظر کنید.

ظریف همچنین در بخش دیگری از این گفت و گو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قرار است توافق نهایی به صورت یک معاهده بین المللی ثبت شود که در آینده طرف غربی نتواند وعده های خود را زیرپا بگذارد؟ اظهارداشت: برداشتن تحریم های شورای امنیت پیچیدگی ندارد و تنها به اراده سیاسی وابسته است.

وی ادامه داد: پیچیدگی حقوقی هم وجود ندارد، پیچیدگی حقوقی در تحریم های گذشته هم توسط دولت های غربی ایجاد شده است یعنی مثلا در مورد تحریم های عراق، آمریکایی ها تصمیمی را گرفتند که حقوقی نبود اما براساس آن عمل کردند.

رییس دستگاه دیپلماسی گفت: این توافقی است که در یک قطعنامه فصل هفتمی منشورملل متحد مورد تایید قرار می گیرد و در نتیجه به یک توافق بین المللی و الزام آور برای همه دولت ها تبدیل می شود.

ظریف در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه قرار است تا آخر مارس حتما مذاکرات به نتیجه برسد؟ یعنی توافق کامل حاصل می شود یا شکست مذاکرات؟ افزود: خیر، چنین چیزی نیست. گفت و گوها ادامه دارد و تا زمانی که برسر همه جزئیات توافق نشده احتمال شکست مذاکرات وجود دارد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که احتمال موفقیت و امضای توافق جامعه چند درصد است؟ تصریح کرد: من احتمال موفقیت را بیش از احتمال شکست می دانم.

رییس تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان با بیان اینکه احتمال توافق بیش از 50 درصد است، گفت: احساس می کنم هردو طرف اعتقاد دارند موفقیت و رسیدن به توافق مفیدتر از شکست مذاکرات است؛ نرسیدن تفاهم، پایان دنیا نیست اما هر دو طرف زمان و حیثیت سیاسی خود را برای موفقیت این گفت و گوها هزینه کرده اند.

ظریف درباره آخرین دوره مذاکرات ژنو با حضور صالحی و مونیتز نیز افزود: در این دور پیشرفت هایی حاصل شده و این پیشرفت هم از سوی دو طرف انجام شده است. در دو طرف تصمیمات مثبتی در حوزه فنی گرفته شد.
 
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 16 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

http://aja.ir/Portal/Picture/ShowPicture.aspx?ID=cc2b4729-625a-41f6-95d8-a1c008820be3

خبرگزاری رسمی اندونزی (آنتارا) با انعکاس پهلوگرفتن ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندر جاکارتا پایتخت اندونزی، ورود این ناوگره به اندونزی را نشانه دوستی دو کشور دانست.

آنتارا نوشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای ورود ناوگروه خود، جمهوری اندونزی را به عنوان یکی از کشورهای مورد بازدید انتخاب کرد، چون اندونزی یک کشور دوست برای جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش آنتارا، ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش ایران متشکل از ناو رزمی نقدی و ناو تدارکاتی بندرعباس است که در پایانه "تانجونگ پریوک" جاکارتا پهلو گرفت. این دومین حضور ناوهای نیروی دریایی ایران در اندونزی و نخستین حضور نیروی دریایی ایران در جاکارتا است.

خبرگزاری رسمی اندونزی با اشاره به حضور نخستین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهه 80 در اندونزی، نوشت: ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش ایران از بندرعباس در ایران ماموریت عملیاتی و آموزشی خود را آغاز کرد.

آنتارا که پهلوگرفتن ناوگروه نیروی دریایی ارتش ایران در جاکارتا را در صفحه نخست تارنمای خود به همراه عکس منعکس کرده است، نوشت: این ناوگروه قبل از ورود به اندونزی با عبور از خلیج عدن و انجام عملیات مبارزه با دزدان دریایی، از دو کشور هند و سریلانکا نیز دیدار دوستانه داشت.

براساس این گزارش، ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش روز گذشته در ادامه برنامه خود برای حضور در آب های بین المللی وارد بندر جاکارتا شد. این ناوگروه شامل تعدادی از دانشجویان دانشگاه نیروی دریایی است که سه روز در جاکارتا خواهند بود.

آنتارا تاکید کرد ماموریت ناو رزمی ارتش ایران "انتقال پیام صلح و انجام عملیات مبارزه با دزدان دریایی و حفظ امنیت کشتی های تجاری ایران و دیگر کشورها در آب های بین المللی" است.

این خبرگزاری همچنین در این گزارش به دیدار دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از اندونزی در سال 2013 میلادی و مذاکره با فرمانده وقت نیروی دریایی اندونزی اشاره کرد.

آدمیرال مارستیو، رئیس وقت ستاد نیروی دریایی اندونزی دو سال پیش در دیدار با فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خواستار بازدید ناوگروه های ایرانی از اندونزی شد و امیر دریادار سیاری نیز قول اعزام ناوگروه را برای سال های آینده داده بود و متقابلا از رئیس وقت ستاد نیروی دریایی اندونزی و ناوهای اندونزی برای بازدید از ایران دعوت کرد.

آنتارا با اشاره به تجربه بالای نیروی دریایی ارتش ایران، نوشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تجربه های بسیار با ارزشی از هشت سال جنگ که به وسیله رژیم صدام حسین به ایران تحمیل شد، دارد.

خبرگزاری رسمی اندونزی، نوشت: نیروی دریایی ارتش ایران همچنین عملیات هایی برای مقابله با دزدان دریایی انجام داده و آماده به اشتراک گذاشتن تجربه ارزشمند خود با کشورهای دوست مانند جمهوری اندونزی است

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 9 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به پیام رزمایش اخیر سپاه به کشورهای غربی گفت: اگر بنا باشد که تنگه هرمز و خلیج فارس برای ایران منافعی نداشته باشد، منافع غربی‌ها در تنگه هرمز را نیز به خطر خواهیم انداخت.

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به پیام رزمایش اخیر سپاه به کشورهای غربی گفت: اگر بنا باشد که تنگه هرمز و خلیج فارس برای ایران منافعی نداشته باشد، منافع غربی‌ها در تنگه هرمز را نیز به خطر خواهیم انداخت.

محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رزمایش اخیر سپاه در آب‌های خلیج فارس و تنگه هرمز اظهار داشت: رزمایش مقتدرانه سپاه در بندرعباس و آب‌های خلیج فارس این پیام را برای کشورهای غربی به همراه داشت که امروز جمهوری اسلامی ایران هم از نظر نرم‌افزاری و هم از نظر سخت‌افزاری از توانمندی قابل توجهی برخوردار است.

وی افزود: با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد انرژی جهان امروز در خاورمیانه قرار دارد و بخش اعظمی از آن از تنگه هرمز صادر می‌شود، چنانچه غربی‌ها دست از زیاده‌خواهی‌های خود بر ندارند، جمهوری اسلامی ایران نیز گزینه‌هایی را در پیش رو خواهد داشت که از جمله‌ آنها می‌توان به فرصت و ظرفیت تنگه هرمز اشاره کرد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: ما اعتقاد داریم که همه کشورها زیر پرچم صلح و دوستی از ظرفیت تنگه هرمز استفاده کنند، اما اگر بنا باشد که این تنگه استراتژیک برای جمهوری اسلامی ایران منافعی را در پی نداشته باشد اجازه نخواهیم داد که این منطقه برای غربی‌ها نیز منافعی را داشته باشد و مطمئنا ایران از ظرفیت این تنگه استفاده خواهد کرد.

آصفری تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران می‌تواند در کمترین زمان ممکن از ظرفیت تنگه هرمز در مقابل کشورهای غربی استفاده کند و اگر کشورهای غربی دست از تحریم‌های ناجوانمردانه خود بر ندارند ایران هم مطمئنا فرصت‌های خوبی که یکی از آنها موضوع تنگه هرمز است را در اختیار دارد که در زمان مناسب از آنها استفاده خواهد کرد.

وی ادامه داد: اگر فرصت‌های اقتصادی منطقه برایمان نفعی نداشته باشد اجازه نفع بردن به کشورهایی که در اعمال تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران مشارکت می‌کنند اجازه استفاده از منابع را نخواهیم داد اما امیدواریم که کار به آنجا نرسد و غربی‌ها سر عقل آمده و به گونه‌ای عمل نکنند که اقدام مقابله به مثل جمهوری اسلامی ایران را در پی داشته باشد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: پیام دیگر رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۹ به کشورهای حوزه خلیج فارس مبنی بر است که امنیت منطقه خلیج فارس توسط کشورهای این منطقه محقق می‌شود و نباید اجازه دخالت کشورهای غربی داده نشود و توانمندی جمهوری اسلامی ایران در بحث دفاعی متعلق به کشورهای منطقه نیز هست تا در جهت حفظ امنیت منطقه خلیج فارس آن را به کار گیریم.

آصفری در پایان یادآور شد:‌ پیام دیگر این رزمایش به دولتمردان کشورمان است که آنچه در دیپلماسی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد، قدرت است و از این رو باید قدرتمندانه از منافع و حقوق هسته‌ای ایران دفاع کنند و اجازه باج‌خواهی و زیاده‌خواهی به طرف مذاکره‌کننده را ندهند، چراکه جمهوری اسلامی ایران توانمندی‌های خوبی در عرصه‌های نظامی، بین‌الملل و منطقه دارد و چنانچه غربی‌ها دست از اقدامات خصمانه خود بر ندارند ما نیز از این توانمندی‌های خود استفاده خواهیم کرد.     

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 9 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 اسوشیتدپرس: شناورهای سپاه ماکت ناوهواپیمابر آمریکایی را هدف قرار دادند/ جروزالم‌پست: نیروهای سپاه پاسداران در تنگه هرمز تمرین نظامی کردند +فیلم و تصاویر

 

رزمایش سپاه پاسداران در تنگه هرمز بازتاب متفاوتی در میان خبرگزاری‌های منطقه و جهان به دنبال داشت.

 

در این رابطه خبرگزاری «اسوشیتدپرس» نوشت: شناورهای سپاه ماکت ناو هواپیمابر آمریکایی را هدف قرار دادند. 

 

در گزارش «اسوشیتدپرس» آمده که «تلویزیون ایران تصاویر مانور نظامی در تنگه هرمز را نشان داد که در این تصاویر شلیک چهار موشک را دیده ‌میشود که سه تا از آنها به ناو برخورد کرده است». 

 

 

اظهار نگرانی رسانه‌های بین‌المللی از هدف قرار گرفتن ناو آمریکایی

 

در این گزارش می‌خوانیم: «این مانور در نزدیکی تنگه هرمز انجام شده، تنگه‌ای که یک آبراه مهم بین‌المللی است که در آن یک پنجم ترانزیت نفتی جهان صورت می‌گیرد. این مانور در حالی انجام شده که مذاکرات هسته‌ای ایران در حال پیگیری است». 

 

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» و «خبرگزاری رویترز» هم از دیگر رسانه‌هایی بودند که به سرعت خبر رزمایش سپاه پاسداران و هدف قرار گرفتن ماکت ناو آمریکایی را بازتاب دادند.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 8 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

امیر اسماعیلی با رادار ۳ هزار کیلومتری «سپهر» می‌توانیم نفس دشمنان را در پایگاه‌هایشان رصد کنیم.

 امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با اشاره به توانمندی راداری این قرارگاه اظهار داشت: ما در خصوص رادار سپهر هیچ گلوگاهی نداریم.

وی افزود: در همین راستا بالای 40درصد اقدامات استقراری هم به پایان رسیده و هیچ گره‌ای در کار نیست.

اسماعیلی تأکید کرد: این رادار در آینده با استقرار نهایی در شبکه یک پارچه پدافند هوایی قرار می‌گیرد و با برد 2500 تا 3000کیلومتر می‌توانیم نفس دشمن را در پایگاه‌های خودشان احساس کنیم.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاطرنشان کرد: با رادار سپهر ما دشمن را در دوردست هم رصد و هم مراقبت می‌کنیم و این شامل کشورها و هدف‌های تحت برد این رادار می‌شود.

اسماعیلی اظهار داشت: با برد بیش از 2500کیلومتری این رادار ما می‌توانیم نوعی دفاع در عمق داشته باشیم و از آسمان کشور پیش از ورود تهدیدات حفاظت کنیم.

«سپهر» یک رادار برد بلند است که اهداف رادار گریز با سطح مقطع بسیار پایین را کشف و قابلیت شناسسایی تمامی اهداف در ارتفاع پست، ارتفاع متوسط و ارتفاع بالا را دارد و اهداف ریز پرنده، موشکهای بالستیک و نیمه بالستیک و نیز موشکهای کروز به راحتی توسط این رادار کشف وشناسایی می شوند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 1 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

چکیده ای از سخنان رهبر معظم انقلاب در یدار با مردم شریف و انقلابی آذربایجان :

  • رهبر انقلاب: اگر بنابر تحریم باشد درآینده ملت ایران آنهارا تحریم میکند/ بیشترین مجموع نفت وگاز دنیا برای ایران است. گازی که دنیا و اروپا به آن احتیاج دارد/ ایران میتواند آنها را تحریم کند اگر لازم باشد.
  • ‫رهبرانقلاب: من واقعا زبانم قاصر است که از مردم عزیزمان تشکر کنم و توصیف کنم حضور مردم در ۲۲بهمن را/ در اغلب نزدیک به همه مراکز استان جمعیت از سال گذشته بیشتر بود/ درشهرهایی مردم در سرما و برف و باران و درجاهایی مثل اهواز در طوفان خاک آمدند و راهپیمایی کردند.‬
  • رهبرانقلاب: باید اتکا بودجه به نفت قطع شود و تکیه به تولید داخلی یعنی درآمد تولیدی مردم و مالیات باشد/ مالیات فریضه است/ ما امروز از ضعفا مالیات میگیریم اما فلان سرمایه دار فرار مالیاتی دارد. این جرم است.
  • ‫رهبر انقلاب: در ائتلاف مزورانه‌ای که علیه داعش تشکیل دادند، نامه نوشتند به وزارت خارجه ایران که ما از داعش حمایت نمیکنیم. اما عکس‌های کمک تسلیحاتی امریکا به داعش در اختیار مجاهدین انقلابی بود.‬
  • رهبر انقلاب: دشمن از حربه تحریم دارد حداکثر استفاده را میکند. هدفشان این است که حرکت مردم را متوقف کنند/ بنده عقیده ام این است اگر مسئله هسته ای همانطور که آنها دیکته میکند هم پیش برود باز هم تحریمها برداشته نخواهد شد؛ چون با اصل انقلاب مخالفند.
  • رهبرانقلاب دردیدار مردم آذربایجان: باید کار جدی انجام بگیرد. ما میتوانیم علیه تحریم ایستادگی کنیم و هدفهای دشمنان را ناکام بگذاریم. اگر نکنیم دشمن برای برنامه هسته‌ای ما شرط میگذارد و تحریم میکند.
  • هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی صبح 29بهمن ماه با حضرت آیت الله خامنه‌ای در حسینیه امام خمینی (ره) دیدار کردند.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 1 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

  

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه مذاکرات هسته‌ای باید تا تیر ماه به توافق بر روی جزئیات برسد، گفت: اگر طرف مقابل زیاده‌خواهی کند، هیچ توافق کلی و جزئی نخواهد شد.

محمد جواد ظریف با اشاره به برنامه‌های آینده جمهوری اسلامی ایران با طرف‌های مذاکره‌کننده غربی در پرونده هسته‌ای، گفت: در حال حاضر مذاکرات دوجانبه را بدون توقف داریم و در سفر اخیر وزیر امور خارجه چین به تهران نیز ساعات‌ها هم در سطح وزرای خارجه و هم در سطح معاونان وزرا، مذاکره مفصلی داشتیم.

وی افزود: در طول هفته آینده نیز همکاران من مذاکرات را ادامه خواهند داد و هر جا که ضروری باشد، من نیز وارد مذاکره می‌شوم؛ فرصت خیلی کم است و چندان وقت نداریم که جلسات رسمی تشکیل دهیم و باید به همین شیوه مذاکرات دوجانبه را دنبال کنیم تا به نتیجه برسیم.

وزیر امور خارجه درباره تاکید جمهوری اسلامی ایران در توافق یک مرحله‌ای در مذاکرات هسته‌ای، تصریح کرد: این موضوع دیدگاه جدیدی نیست که جمهوری اسلامی مطرح کرده باشد؛ من نیز این دیدگاه را از ابتدا در وین داشته‌ام و اصرار هم کرده‌ام و حالا نیز باید کار را پیش ببریم و برای رسیدن به یک توافق، تلاش خواهیم کرد؛ البته یک اصل را نیز در مذاکرات داریم و آن نیز این است که بر روی هیچ چیز توافق نشده، مگر اینکه بر روی همه چیز توافق شود؛ این اصل را در اعلامیه ژنو نیز آورده‌ایم و لذا در این زمینه نگرانی نداریم.

ظریف خاطر نشان کرد: رهبری نیز چارچوب کار را کاملا مشخص کرده‌اند و ما نیز همین چارچوب را از ابتدا مد نظر داشته‌ایم.

تا تیرماه باید بر روی همه جزئیات توافق شود؛ نمی‌توان فقط اعلامیه سیاسی داد

وی در پاسخ به این پرسش که موضع جمهوری اسلامی در برابر کارشکنی‌ احتمالی غربی‌ها نسبت به ادامه روند مذاکرات هسته‌ای و یک مرحله‌ای بودن آن چیست؟ اظهار داشت: من نیازی نمی‌بینم که نسبت به کارشکنی‌ها چندان نگران باشیم؛ بحث یک بحث کاری است و ما نیز در همین چارچوب کار را دنبال می‌کنیم و برای رسیدن به نتیجه نیز امیدواریم. من فکر می‌کنم موضوعات مهمی در بحث‌های ما وجود دارد که اگر بر روی آنها به توافق برسیم، رسیدن به توافق کامل چندان مشکل نیست.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: از نظر من باید حتما تا تیر ماه به همه جزئیات برسیم و نمی‌شود که در تیر ماه یک اعلامیه سیاسی داد و بعد منتظر باشیم تا بر روی جزئیات توافق شود؛ این‌طور یک روند بی‌انتها شروع می‌شود که به منفعت هیچ کسی نیست.

ظریف تصریح کرد: اگر طرف مقابل اراده سیاسی داشته باشد، توافق حاصل می‌شود و اگر اراده نداشته باشد، هیچ توافقی؛ چه کلی و چه جزئی در کار نخواهد بود و واضح است که ما برای توافق آماده‌ایم، اما اگر طرف مقابل بخواهد زیاده‌خواهی کند، هیچ مشکلی نداریم که به دنیا نشان دهیم که جمهوری اسلامی به دنبال یک توافق خوب و معقول بوده است و اگر این توافق حاصل نمی‌شود، به خاطر این است که یا طرف مقابل اراده سیاسی آن را ندارد، یا توان مقابله در برابر گروه‌های صهیونیستی و گروه‌های فشار را ندارد و یا می‌خواهد زیاده‌خواهی کند.

وی افزود: در هر کدام از این حالت‌ها، بالاخره طرف مقابل نخواهد توانست تحریم‌های ظالمانه‌ای را که علیه ایران به دنیا تحمیل کرده است، ادامه دهد.

*تحریم شرکت ملی نفتکش خلاف توافق ژنو نیست، خلاف عقلانیت است

وزیر امور خارجه در ادامه در واکنش به تحریم مجدد شرکت ملی نفتکش ایران از سوی اتحادیه اروپا با وجود رفع تحریم آن در ماه‌‌های قبل و در پاسخ به این پرسش که آیا این اقدام غربی‌ها، نقض توافق ژنو مبنی بر عدم تحریم جدید نیست، اظهار داشت: این تحریم جدید نیست؛ اینها تکرار تحریم‌های قبلی است که یک حرکت حقوقی لازم دارد که دوستان ما به دادگاه می‌روند و رای می‌گیرند و بر اساس رای دادگاه، مشکلات فنی را برطرف می‌کنند و پاسخ دادگاه را می‌دهند؛ لذا از نظر حقوقی چندان نمی‌توان گفت که توافق ژنو نقض شده است.

ظریف تاکید کرد: ‌در عین حال آنچه که نقض شده، عقل است؛ چون این کار آنها خلاف عقلانیت است، به خاطر اینکه غربی‌ها هنوز به این درک نرسیده‌اند که تحریم‌ها برای خودشان هم به جای اینکه یک سرمایه باشد، یک نوع هزینه است که نمی‌توانند اهدافشان را پیش ببرند؛ من بیش از اینکه نگران یک یا دو مورد از این اتفاقات باشم، نگران این تفکر هستم.

وی ادامه داد: تا هنگامی که این تفکر را اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها داشته باشند، به نظر نمی‌رسد امکان رسیدن به یک تفاهم جدی باشد؛ چون اینها فکر می‌‌کنند که تحریم‌هایشان کارآمد است؛ واقعا اگر فکر می‌کنند که این تحریم‌ها کارآمد است، چرا با ما مذاکره می‌کنند!؟ تحریم‌ها را ادامه بدهند.

وزیر امور خارجه اظهار داشت: آنها باید تصمیم بگیرند که یا تحریم کنند و یا مذاکره کنند، آنچه که باعث نگرانی است، این رفتارهای آنهاست که البته مبانی شخصیتی و نگرشی دارد و به نوع نگاه غرب به جهان برمی‌گردد.

ظریف ادامه داد: تا زمانی که این نگرش آنها تصحیح نشود، غربی‌ها با همین مشکلات روبرو هستند که روز در اوکراین مشکل دارند و یک روز داعش را می‌سازند که علیه دیگران جنایت کند و بعدا معلوم می‌شود که خودشان هم بیشترین قربانیان این جنایات هستند و هم بیشترین سربازان را برای داعش درست می‌کنند؛ این مسائل ضرورت به وجود آمدن یک نگرش جدید را در غرب نسبت به دیگران نشان می‌دهد و تا زمانی که این نگرش تصحیح نشود، ممکن است یک یا چند مشکل با مذاکره حل شود اما این مبنای فکری باقی می‌ماند.

توافقنامه ژنو تفسیرپذیر نیست / ادامه تحریم‌های قبلی نقض توافق ژنو نیست

وزیر امور خارجه در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا به گفته خودتان «توافق ژنو چندان نقض نشده» یا اساساً نمی‌توان گفت که تحریم شرکت ملی نفتکش، نقض توافق ژنو است، تاکید کرد: هر تحریم جدیدی نقض توافق ژنو است، اما ادامه تحریم‌های قبلی، نقض توافق ژنو نیست.

وی در پاسخ به انتقادات محافل کارشناسی نسبت به تفسیرپذیر بودن برخی از مفاد توافق ژنو از جمله عباراتی مانند «تحریم جدید»، گفت: توافق ژ‌نو تفسیرپذیر نیست؛ تحریم جدید معلوم است که چیست و تحریم‌های قبلی نیز معلوم است که کدام است؛ ما در توافق جامع می‌خواهیم کل تحریم‌‌ها را برداریم، در توافق ژنو قرار نبوده که کل تحریم‌ها برداشته شود، لذا من اصلا موافق این نیستم که این مساله قابل انتقاد باشد. البته همانطور که گفتم این اقدامات غربی‌ها موافق توافق ژنو نیست و خیلی اقدامات هم است که ما می‌توانیم انجام دهیم که موافق توافق ژنو نیست، اما مخالف آن هم نخواهد بود.

ظریف در همین رابطه تصریح کرد: من الان نمی‌خواهم وارد جزئیات بشوم که منظورم چه اقداماتی است، اما اگر لازم باشد، آن اقدامات را هم انجام می‌دهیم.

وزیر امور خارجه اظهار داشت: کاری که در این یک سال انجام شده و بسیار مهم‌تر از مقدار کمی منافع و چرتکه انداختن منافع و ضررها است، این است که ما به دنیا نشان داده‌ایم که آدم‌های منطقی هستیم و اگر توافق کنیم، بر روی آن می‌ایستیم، حرف‌مان حرف مردانه و مستحکم است و حرف کشوری است که می‌توان به ‌آن اعتماد کرد.

وی افزود: این نمونه رفتاری که از طرف جمهوری اسلامی ایران در طول ۱.۵ سال گذشته در اجرای توافق ژنو به دنیا نشان داده شده، ارزش زیادی برای جمهوری اسلامی دارد که در آینده خواهیم دید؛ اگر روزی به توافق نرسیم، همین رفتار  ۱.۵ سال اخیر ما و رفتار غربی‌ها در دنیا و همه کسانی که می‌خواهند تصمیم بگیرند که آیا زیر بار فشار غرب بروند یا مستقل عمل کنند، حتما کمک خواهد کرد.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 1 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

امیر دریادار حبیب الله سیاری در اولین همایش کیفیت و (ارتباط با مشتریان سازمان صنایع دریایی) افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از هم جدا نبوده و هر دو بازوی قدرتمند کشور برای اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دریا هستند.

امیر سیاری ادامه داد: امروزه به همت متخصصان صنایع دریایی وزارت دفاع در ساخت تجهیزات اقدامات بسیار ارزنده ای صورت گرفته است و به روز ترین تجهیزات در اختیار نیروی دریایی قرار دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: صنایع دریایی وزارت دفاع به عنوان ضلع سوم اقتدار دریایی به روزترین تجهیزات را در اختیار نیروی دریایی قرار می دهد به طوری که در شمال اقیانوس هند و خلیج عدن که کشورهای مقتدر با تجهیزات بسیار قوی حضور دارند ایران را به عنوان یک کشور مقتدر دریایی پذیرفته اند.

امیر دریادار سیاری تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در سنگر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی دوشادوش یکدیگر مجاهدت می کنند.

وی افزود: امروز دنیا نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک قدرت دریایی که در جهت منافع ملی و عقیدتی در کنترل و دفاع از آ ب ها و سواحل حضوری قدرتمند در آب های آزاد گام برمی دارد پذیرفته بنابرین لزوم ارتقای کیفیت تجهیزات و حرکت برمبنای علم و تولید دانش در این زمینه امری بدیهی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی یک نیروی راهبردی است، تصریح کرد: برای نیروی دریایی حضور در آب های آزاد بسیار مهم و استراتژیک بوده و هدف گذاری ما حضور مستمر است.

امیر سیاری افزود: یک نیروی دریایی کارآمد به داشتن تأسیسات ساحلی متناسب، نیروی انسانی متبحر، متعهد و با دانش و به کارگیری تجهیزات و ادوات نظامی پیشرفته وابسته است.

وی تاکید کرد: نیروی دریایی نمی تواند بدون داشتن یک صنعت دریایی قوی در دریا حضوری موفق داشته و به اهداف خود برسد.

امیر سیاری با اشاره به اهمیت دریای عمان و نوار سواحلی برای کشورمان اظهار داشت: فرماندهی معظم کل قوا، دریای عمان و سواحل آن را برای جمهوری اسلامی ایران به مثابه یک گنج و ذخیره می دانند بنابراین طبق تدابیر مقام معظم رهبری گسترش خط دفاعی در اقیانوس ها و توسعه و آبادانی سواحل مکران برای پیشرفت دریا محور کشور از اهداف اصلی و رئوس مسایل راهبردی ایران است و امروز هم همه مسوولان نسبت به این موضوع اهتمام ویژه ای دارند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه حفظ منافع و منابع جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان و شمال اقیانوس هند یک تکلیف مهم برای همه نیروهای مسلح است، تصریح کرد: حضور نیروی دریایی در دریای عمان و شمال اقیانوس هند مبنایی است برای حرکت بر ضد اهداف استعمارگران که از دیرباز برای تسلط بر ملل مختلف کنترل آب ها و آب راهه ها و دریاهای آن سرزمین را در دست گرفته اند و از تراکم جمعیت و آبادانی و توسعه بنادر و سواحل آن جلوگیری می کردند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: 80 درصد مردم جهان در کنار دریا یا حد اکثر در شعاع 200 کیلومتری از دریا زندگی می کنند.

امیر سیاری اضافه کرد: در حال حاضر 90 درصد واردات و صادرات جهانی از طریق دریا صورت می گیرد لذا می توان گفت امنیت دریایی برای تمام کشورها یک موضوع اساسی بوده که فقط در سایه اقتدار دریایی محقق می شود و این امر برای کشور ما نیز امری اجتناب ناپذیر است.

وی با مد نظر قرار دادن فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب که «منابع کشور در دریا را منابع راهبردی و کلانی می دانند»، خاطرنشان کرد: معظم له اقتدار دریایی را رمز استفاده از این منابع بیان می کنند بنابراین ناوگان نظامی قوی، ناوگان تجاری پویا و صنایع دریایی نیرومند مثلث اضلاع اقتدار دریایی را تشکیل می دهد.

 
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


خدیجه غبیشاوی- «برای توافق هسته‌ای آماده ایم»، «توافق هسته‌ای در راه است.»؛ این جملات در روزهای اخیر مهم‌ترین بخش اظهارات، مواضع، واکنش ها و تحلیل‌های رسانه‌ای در آستانه ماه مارس میلادی (اسفند و فرودین) است. 

موجی از خوش‌بینی محافل سیاسی و رسانه‌ای را درباره نزدیک بودن زمان حل و فصل نهایی مناقشه بر سر پرونده هسته ای ایران، در بر گرفته است؛ حسن روحانی می‌گوید ما امروز به نقاط خوبی نزدیک شده ایم؛ محمد جواد ظریف وزیر خارجه هم به صراحت تاکید می کند که ما آماده توافق هسته‌ای هستیم. عباس عراقچی از حساسیت زمان کنونی می‌گوید و علی اکبر صالحی همچنان امیدوار است.

این تنها مقامات کشورمان نیستند که در روزهای منتهی به پایان سال پس از نزدیک به 18 ماه دیپلماسی هسته ای، از قریب الوقوع بودن «توافق هسته‌ای و برداشته شدن تحریم‌ها» می‌گویند؛ یوسف بن علوی، وزیر خارجه سلطنت نشین عمان، روز گذشته (سه شنبه) در اظهاراتی قابل توجه گفت که توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5 در راه است. سیاست‌مداران در آلمان و فرانسه هم از شنیده شدن صدای توافق هسته ای می‌گویند و بر حمایت تمام و کمال خود از مذاکرات هسته ای تاکید می‌کنند.

در ینگه دنیا هم کاخ سفید به همراه اوباما و معاونانش تمام قد به حمایت از مذاکرات هسته‌ای با ایران ایستاده اند و در اقدامی نادر و قابل توجه ضمن تهدید به وتوی هر طرح تحریمی علیه ایران، با سفر نتانیاهو به واشنگتن مخالفت می‌کنند.

اما این تنها موافقان و حامیان مذاکرات هسته ای نیستند که در سخنانشان از امید و نوید برای توافق هسته‌ای می‌گویند. در اقدامات و اظهارات تندروها در تهران و واشنگتن و تلا‌آویو به وضوح دیده می‌شود که خبری در راه است!

پس از 12 سال بحران غیرضرروی بر سر فعالیت های هسته ای ایران که با پستی و بلندی های بسیاری همراه بود و به تصویب چندین قطعنامه علیه ایران را در شورای امنیت سازمان ملل منجر شد؛ اکنون اما صدای پای توافق هسته ای نزدیک تر می‌شود.

بحران غیر ضروری که اکنون و با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید شرایط و بستر مناسب برای پایان آن فراهم آمده است و دستگاه دیپلماسی کشور بیش از 18 ماه گذشته را به رفت و آمدهای دیپلماتیک در این زمینه اختصاص دادند و توانستند به برنامه اجرای مشترک دست پیدا کنند.

در این میان اما برخی اقدامات جانبی و موازی با مذاکرات و رایزنی های هسته ای همچون گذشته در جریان است. مجلس ایران در آستانه اسفند ماه و برگزاری دور جدید مذاکرات هسته ای طرح الزام دولت به حفظ حقوق هسته ای با امضای 220 نماینده را به جریان می‌اندازد تا اینگونه خط و نشان پارلمانی را برای کنگره آمریکا بکشد و هشدار دهد هرگونه عدول از توافقنامه ژنو و تصویب تحریم های جدید با مقابله جدی و سریع ایران روبرو خواهد شد.

در آن سوی ماجرا هم مک‌کین، سناتور شناخته شده جمهوری خواه مخالف اوباما در کنگره اوباما به صراحت مخالفت خود را با توافق هسته ای و مذاکرات را عنوان و برنامه هسته ای ایران را عامل سردی روابط تلآویو و واشنگتن می‌خواند. نتانیاهو نیز از نزدیک بودن توافق هسته ای می گوید و تاکید دارد که نگران امنیت اسرائیل است.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

تلویزیون اسراییل نشست سه جانبه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر ، وزیر جنگ و رییس ستاد ارتش این رژیم را تکذیب کرد.
رسانه های اسراییلی اعلام کردند نشست کابینه به طرح نظامی ارتش برای واکنش به عملیات حزب الله که در آن چهار نظامی این رژیم کشته شدند نیاز دارد و تاکنون نخست وزیر ، وزیر جنگ و رییس ستاد ارتش در این خصوص به توافق نرسیده اند.
به گزارش خبرگزاری « معا » از رام الله در کرانه باختری رود اردن ، گفته می شود نتانیاهو همچنان در مقر وزارت جنگ حضور دارد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 8 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

      بازخوردهای یک نامه

رسانه های غربی به نقل از رهبر معظم انقلاب نوشتند که تنها راه رفع سوظن های نسبت داده شده به اسلام، آشنایی با قرآن و سیره پیامبر اسلام است.

 رسانه های بین المللی و شبکه های اجتماعی همچنان به پیام رهبری معظم انقلاب اسلامی به جوانان غربی و توصیه به آنها در زمینه لزوم شناخت اسلام حقیقی و مطالعه در این باره می پردازند.

نشريه فارين پاليسي نوشت: [آيت الله] خامنه ای در نامه ای بسيار غيرمعمول از جوانان اروپا و امريکای شمالی خواسته برای شناخت اسلام قبل از محکوم کردن آن تلاش کنند.

فارن پاليسي با انعکاس بخشی از سوالات اين پيام مبنی بر اينکه چرا ساختار قدرت در جهان امروز مايل است تفکر اسلامی در حاشيه و انفعال قرار گيرد؟ مگر چه معانی و ارزش هايی در اسلام، مزاحم برنامه‌ی قدرت های بزرگ است و چه منافعی در سايه‌ی تصويرسازی غلط از اسلام، تأمين می گردد؟ نوشته که رهبر ايران تنها راه برطرف کردن سوء تفاهم درباره اسلام را آشنايی با اين دين مبين از طريق قرآن و زندگی پيامبر بزرگ آن عنوان کرده است.

نیویورک مگزین نوشت رهبر ایران از جوانان غرب خواست تا با ذهن باز درباره اسلام تفکر کنند وی در نامه‌ای سرگشاده نوشت: از شما می‌خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیت، سد عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند.

شبکه بی بی سی انگلیسی در مطلبی با عنوان آیت الله خامنه ای به جوانان غرب نامه نوشت در این باره نوشت: «آیت الله علی خامنه ای به افراد جوان در اروپا و آمریکا توصیه کرد خود، قرآن را بخوانند

این شبکه نوشت: «رهبر عالی ایران آیت الله علی خامنه ای درنامه ای سرگشاده خطاب به جوانان غرب آن ها را به جای اعتقاد به دیدگاه‌های متعصبانه دعوت به کاوش دست اول در اسلام کرده است. این نامه آن ها را تشویق می کند خود قرآن را بخوانند و قضاوت بی طرفانه را درخواست می کند.

آیت الله خامنه ای گفت سیلی از اطلاع رسانی غلط درباره اسلام در غرب اتفاق افتاده است. وی افزود اتفاقات اخیر در فرانسه او را به نوشتن این نامه واداشته است. آیت الله خامنه ای در بیانیه ای که بر روی پایگاه اینترنتی او قرار گرفت گفت او به این دلیل به جوانان آمریکای شمالی و غرب نامه می نویسد که آن ها آینده ملت های خود هستند

این شبکه انگیسی همچنین در ذیل تیتری که با عبارت سیاست هراس‌افکنی مشخص شده نوشته است: «وی از آن ها خواست درک مناسب، صحیح و غیرمتعصبانه ای از اسلام به دست آورند و خود نظرات خود از این دین را شکل دهند. او همچنین مردم را به پرسیدن این سؤال فراخواند که چرا سیاست قدیمی انتشار ترس و نفرت، با چنین شدتی اسلام را هدف قرار داده است.

او گفت: تلاش های بسیاری در دو دهه گذشته حدوداً از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی برای قراردادن این دین در جایگاه دشمنی ترسناک انجام پذیرفته است. و به آن ها اجازه ندهید منافقانه تروریست های مزدور خود را به جای نمایندگان اسلام معرفی کنند.

این شبکه همچنین نوشت: «آیت الله خامنه ای همچنین بخش هایی از نامه را روز چهارشنبه با کلیدواژه Letter4U# در توئیتر منتشر کرد. او افراد جوان را به کسب اطلاع از منابع اصلی اسلام ترغیب کرد و در یک پیام در شبکه توئیتر گفت: لااقل بدانید از چه چیز شما را می ترسانند

خبر انتشار این نامه در هفته نامه آمریکایی تایم نیز منتشر شد. این هفته نامه با انتخاب عنوان آیت الله جوانان غرب را به بررسی اسلام فراخواند برای پوشش خبری خود، نوشته است: «[آیت الله] خامنه ای جوانان غرب را تشویق کرد خود درباره اسلام کسب اطلاع کنند و اجازه ندهند تصویر آن ها از اسلام، در پشت پرده پیش داوری ها قرار گیرد.

رهبر عالی ایران آیت الله خامنه ای از جوانان در آمریکای شمالی و اروپا خواسته است به دنبال فهم فردی خود از اسلام باشند و به تعصبات رسانه ها توجه نکنند. [آیت الله] خامنه ای در نامه ای که چهارشنبه شب منتشر کرد گفته است جوانان غرب را به این دلیل مورد خطاب قرار داده که آینده ملت ها و کشورهایتان در دستان شما خواهد بود.

[آیت الله] خامنه ای درباره اسلام و تصویر ارائه شده از آن به دنیای غرب گفت: در دو دهه گذشته تلاش های بسیاری شده... تا این دین بزرگ در جای دشمنی ترسناک گذاشته شود.تاریخ اروپا و امریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره‌ی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است... شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینه‌ی مشترک تمام آن سودجویی‌های ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی، این‌بار با شدّتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟

این هفته نامه می نویسد: «[آیت الله] خامنه ای در نامه ای 900 کلمه ای، درخواست های مشخصی از خوانندگان نامه ارائه کرده است: او با تشویق آن ها به رسیدن به یک دانش دست اول از اسلام، به جای قبول نظر خود وی یا هر خوانش دیگری از این دین، گفت:درباره انگیزه های پشت پرده کدرکردن چهره اسلام مطالعه و تحقیق کنید. او با توصیه به نگاه کردن به قرآن به جای رسانه ها به تنهایی، گفت: دانش اسلام را از منابع اولیه و اصلی آن دریافت کنید.

او نامه خود را با بیان درخواستی از جوانان غربی به پایان می برد مبتنی بر این که اجازه ندهند تصویرپردازی های توهین آمیز علیه اسلام، بین آن ها و واقعیت شکاف ایجاد کند و گفت: امید می رود به خاطر احساس مسؤولیت شما در قبال حقیقت، نسل های آینده تاریخ رابطه کنونی اسلام و غرب را با وجدانی راحت تر و با آزردگی کمتری بنویسند.

نشریه بلومبرگ نیز در گزارشی با عنوان [آیت الله] خامنه ای، رهبر ایران از جوانان غربی خواست درباره اسلام پیش داوری نکنند به این موضوع پرداخته می نویسد: «رهبر عالی ایران از جوانان غربی خواست اجازه ندهند که حادثه کشتار در مجله طنز فرانسوی موجب پیش داوری آنان درباره اسلام شود»

بلومبرگ در گزارش کوتاه خود به این فراز از پیام رهبر معظم انقلاب اشاره می کند: « من از شما می خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. این رسانه امریکایی نیز درخواست رهبر انقلاب برای آشنایی با اسلام حقیقی از طریق مطالعه قرآن و زندگی پیامبر اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) را مطرح ساخته است

روزنامه القدس العربی چاپ لندن نوشت : آیت الله خامنه ای از جوانان غربی خواست تا هرگونه پیشداوری از اسلام را نپذیرند. این روزنامه افزود : آیت الله خامنه ای که نخواست دیدگاه خود را تحمیل کند ، از جوانان اروپایی خواست تا درباره دین اسلام تحقیق کنند.

سایت شبکه تلویزیونی النیل مصر نیز با اشاره به این نامه نوشت : رهبر ایران از جوانان اروپایی خواست تا در واکنش به پیشداوری ها و تبلیغات منفی، تلاش کنند تا شناخت بی واسطه از اسلام به دست آورند.

سایت مصری اخبار مصر در گزارشی به این سخنان اشاره کرد و افزود : رهبر ایران به جوانان اروپا توصیه کرده است تا از هرگونه پیش‌دواری درباره اسلام خودداری کنند.

روزنامه الرای چاپ اردن نیز این تیتر را انتخاب کرد که رهبر ایران از جوانان غربی خواست تا پیشداوری درباره اسلام را نپذیرند.

خبرگزاری فرانسه نوشت رهبر معظم ایران از جوانان غرب خواست تا اسلام را مطالعه کنند و « در واکنش به سیل پیش‌داوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید

رادیو بین المللی چین در پایگاه اطلاع رسانی خود در مطلبی با عنوان «نامه رهبر ایران به جوانان اروپا و آمریکای شمالی» نوشت: «رهبر معظم انقلاب ایران در پی حوادث فرانسه، از جوانان اروپا و آمریکای شمالی خواستند از طریق قرآن با زندگی پیامبر اسلام آشنا شوند

این رسانه با انتشار بخشی از نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، ادامه داد: ایشان همچنین از جوانان غربی بویژه جوانان فرانسه و آمریکای شمالی خواسته اند که اجازه ندهند حوادث پیش آمده آنان را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کند.

رادیو بین المللی چین در ادامه نوشت: رهبر عالی ایران همچنین، دلیل مخاطب قرار دادن جوانان غربی را حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در نقاط مختلف دنیا و نیز دیدن حس حقیقت جویی در قلب های این جوانان عنوان کرده اند.

ایشان همچنین در نامه سرگشاده خود از جوانان غربی خواستند تا اسلام را براساس حوادث تروریستی اخیر که در کشور فرانسه رخ داده، داوری نکنند.

رادیو چین ادامه داد: رهبر عالی ایران خطاب به جوانان اروپا و آمریکا شمالی گفتند که دلیل خطاب قراردادن شما به این خاطر است که سیاستمداران و دولتمردان شما آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده اند.

رهبر معظم ایران با اشاره به اینکه از دو دهه پیش به این سو، تلاش های زیادی صورت گرفته تا دین اسلام ترسناک نشان داده شود، از جوانان غربی خواستند تا براساس درک، بینش، فهم و آگاهی خود به این بزرگ بنگرند.

خبرگزاری شینهوا نیز در گزارشی با اشاره به پیام مشروح و سرگشاده رهبر انقلاب اسلامی ایران نوشت، ایشان با ارسال این نامه در واقع جوانان غربی را به مطالعه و شناخت واقعی اسلام دعوت کردند.

این رسانه نوشت: رهبر عالی ایران همچنین از این جوانان خواست، اجازه ندهند تروریست های دست پرورده غرب خود را به عنوان نمایندگان واقعی اسلام به آنان معرفی کنند.

خبرگزاری رسمی ترکیه (آناتولی) هم در گزارش مشروحی از تهران با عنوان ” پیام رهبر ایران به جوانان غرب نوشت: ” رهبر جمهوری اسلامی ایران، جوانان غربی را به آشنایی با حقایق دین اسلام، قرآن کریم و زندگانی حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام دعوت کرد و از آنها خواست اجازه ندهند تروریست هایی که دست پرورده خود غرب هستند، خود را به عنوان نماینده اسلام به آنها معرفی کنند».

روزنامه نیویورک تایمز هم در این باره نوشت:” رهبر ایران از جوانان غربی خواست تا با استناد به منابع اصلی و اولیه به درک و شناخت مستقل و فارغ از جوسازی رسانه ها از اسلام برسند».

 

همچنین خبرگزاری فرانسه در گزارشی با عنوان  آیت‌الله خامنه‌ای بر اهمیت بررسی اسلام به جوانان غربی تاکید کرد نوشت: «رهبر عالی ایران تاکید کرد جوانان غربی به جای بلعیدن دیدگاه‌های متعصبانه، خود به بررسی اسلام بپردازند

همچنين روزنامه صهيونيستي ها‌آرتص ضمن انتشار بخش‌هايي از متن نامه رهبر معظم انقلاب اسلامي به جوانان غربي نوشت:‌ آيت‌الله علي خامنه‌اي از جوانان اروپا و شمال آمريکا خواست تا براي رسيدن به درکي درست از اسلام به سراغ منابع اوليه بروند، قران بخوانند و به داستان‌پردازي‌هاي مغرضانه ضد اسلام استناد نکنند. رهبر ايران در اين نامه به حادثه تروريستي اخير در پاريس اشاره و تاکيد کرد: اجازه ندهيد که عاملان اين حملات اعمال خود را به عنوان چهره اسلام به شما بشناسانند.

روزنامه نیویورک تایمز در این باره نوشت: رهبر ایران از جوانان غربی خواست تا با استناد به منابع اصلی و اولیه به درک و شناخت مستقل و فارغ از جوسازی رسانه ها از اسلام برسند.

آقای خامنه ای در ادامه گفت: مسئله این نیست که درس تاریخی بدهیم اما سوال این است که چرا بازنگری وجدان جمعی غرب به مسائل باید معطوف به گذشته های دور باشد نه مشکلات امروز؟

وی افزود: تاکید من تنها این است که خود مطالعه کنید و به پاسخ برسید چون آینده ملت‌های شما و کشورهایتان در دستان شماست و شما نسبت به پیدا کردن حقیقت مشتاق تر و مسئولیت پذیر هستید.

رسانه های دیگری چون پایگاه خبری اینترنشنال بیزینس تایمز، روزنامه اورشلیم پست ، خبرگزاری یونایتدپرس و ... پوشش کاملی از این نامه ارائه کردند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 5 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

پیام تل آویو به تهران

یدیعوت آحارونوت از انتقال پیام از سوی وزیرخارجه رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران خبر داده است.

 

نگرانی از واکنش احتمالی جبهه مقاومت در برابر جوخه های ترور رژیم صهیونیستی در قبال حوادث اخیر که منجر به شهادت شماری از مبارزین حزب الله و یک سردار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد موجب واکنش صهیونیست ها شده است.

به گزارش پایگاه اینترنتی یدیعوت آحارونوت، آویگدور لیبرمن وزیر خارجه اسرائیل در سفر آتی اش به مسکو پیامی را از طریق این کشور به ایران، سوریه و حزب الله انتقال خواهد داد. به گفته ی این پایگاه اسرائیلی، هدف از این اقدام، رفع نگرانی های پیش آمده عنوان شده است.

سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خبر از وعده ای ویرانگر در پاسخ به اقدام جنایتکارانه صهیونیست ها داده و سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله نیز در پیامی خواستار تهیه پناهگاه برای صهیونیست ها در قبال حملات آتی موشکی این جنبش شده است.

به گفته ی یدیعوت آحارونوت، آویگدور لیبرمن می خواهد به ایران پیام دهد که اسرائیل بدنبال جنگ با این کشور نمی باشد اما در قبال رویدادهای جولان و مرزهای شمالی این رژیم نمی تواند بی تفاوت باشد.

گفتنی است پس از شهادت سردار الله دادی در حملات بالگردهای اسرائیل، مقامات صهیونیستی به گونه ای تلویحی بیان داشته اند که هدف از این حملات صرفا مجاهدان حزب الله بوده و آنها اطلاعی از حضور نیروهای ایرانی در جمع عناصر حزب الله نداشته اند.

در پی حملات فوق، آماده باش نظامی در تمامی مناطق شمال سرزمین های اشغالی برقرار شده و رسانه ها از استقرار سامانه دفاعی گنبد آهنین در مرزهای لبنان خبر داده اند.

رسانه های اسرائیلی از هشدار وزیر دفاع این کشور به سوریه و لبنان در ازای حملاتی احتمالی از سوی این کشورها خبر داده است. موشه یعلون وزیر دفاع اسرائیل در بیانه‌ای اعلام کرده است که تل آویو به دولت‌ها و سازمان‌هایی که در مرز شمالی این کشور حضور دارند هشدار می‌دهد که مسئولیت هر گونه اقدام نظامی از داخل مرز‌هایشان علیه اسرائیل، به عهده آن‌ها خواهد بود. یعلون گفت: «کسانی که که به حاکمیت، سربازان و غیر نظامیان اسرائیل آسیبی برسانند بهای سنگینی پرداخت خواهند کرد

این اولین مرتبه نیست که صهیونیست ها مبادرت به حملاتی پراکنده در سطح خاک سوریه می نمایند. پیشتر و در دو حمله جداگانه، جنگنده های این رژیم مناطقی از خاک سوریه را هدف قرار داده اند. به گفته ی صهیونیست ها، هدف از حملات فوق ممانعت از ارسال موشک از سوی دمشق به بیروت بوده است.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 5 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

پس از اقدامات توهین آمیز مجله شارلی نسبت به پیامبر مکرم و معظم اسلام، کمپین خودجوشی راه اندازی شد که شبکه های اینترنت را فراگرفت.

پس از به اوج رسیدن این کمپین و پیوستن اقشار مختلف مردم به آن، پیامی در شبکه های اجتماعی دست به دست منتقل شد که مضمون آن دعوت به اعتراض مستقیم به اقدام موهن مجله شارلی بود. در همین راستا مردم ایران به صفحه این مجله در اینستاگرام رفتند و با درج نظرات خود، عشق و ارادت خالصانه خود به حضرت محمد صلوات الله علیه را نشان دادند و با این کار اعتراضی به حرکت غیرانسانی این مجله نمودند.

گفتنی است تعداد نظراتی که تا زمان مخابره این خبر در این صفحه درج شده است تقریبا ۲۸۳۸۰ نظر می باشد.

اما دقایقی پیش صفحه این مجله در اینستاگرام از دسترس عموم حذف شد و به عبارتی، مجله شارلی در اقدامی عجیب از ایرانی ها فرار کرد و صفحه اش را private نمود تا دیگر افراد غیرفالو نتوانند نظری بگذارند. این خود نشان دهنده دروغ بزرگ مدعیان آزادی بیان است که تحمل ابراز نظرات مودبانه مردم را ندارند. البته گفتنی است باز هم مردم غیور و متدین ایران بایستی به ارسال این پیام ها ادامه دهند چرا که جسارتی که این مجله به ساحت اسلام و انسانیت کرده است شایسته پاسخ هایی کوبنده تر و عمیق تر خواهد بود. جنگ نرم علیه اسلام و ایران اسلامی ادامه دارد.

آنچه در زیر میبینید زیر و رو کردن صفحه رسمی مجله ایست که توهین به مقدسات اسلام را در دستور کار دارد!

alt

alt

http://rooyeshnews.com/images/stories/charli-7.jpg

http://rooyeshnews.com/images/stories/charli-6.jpg

http://rooyeshnews.com/images/stories/charli-5.jpg

http://rooyeshnews.com/images/stories/charli-3.jpg

http://rooyeshnews.com/images/stories/charli-8.jpg

http://rooyeshnews.com/images/stories/charli-9.jpg

http://rooyeshnews.com/images/stories/charli-10.jpg

http://rooyeshnews.com/images/stories/charli-2.jpg

alt

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

به دعوت رسمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه در صدر یک هیئت عالی‌رتبه دفاعی- نظامی فردا دوشنبه ۲۹ دی‌ماه به کشورمان سفر می‌کند.
به دعوت رسمی سردار سرتیپ پاسدار "حسین دهقان" وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، ارتشبد "سرگئی شویگو" وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه در صدر یک هیئت عالی‌رتبه دفاعی- نظامی فردا (دوشنبه ۲۹ دی‌ماه) به جمهوری اسلامی ایران سفر می‌کند.  

وزیر دفاع روسیه در این سفر با وزیر دفاع کشورمان دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو خواهد کرد.  

در این سفر همچنین سند همکاری‌های دفاعی-نظامی میان ایران و روسیه به امضاء وزرای دفاع دو کشور خواهد رسید.  

گفتنی است پیش از این نیز در سال۱۳۸۰ وزیر دفاع وقت روسیه (ایگور‌ سرگیف) به ایران سفر کرده بود.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

افسران به هوش! این تصویر ساخته ی دشمن است...!

در ادامه بخون حتما....

 سلام. از روز چهارشنبه که خبر توهین مجدد نشریه ی فرانسوی شارلی ایدو به گوش مسلمانان رسید،

پیامی با این محتوا و مضمون در شبکه های مجازی و اجتماعی قرار گرفت:«در اقدامی هماهنگ در مقابل عمل زشت روزنامه فرانسوی شارلی ایدو در چاپ مجدد کاریکاتور حضرت محمد صلی الله علیه و سلم، بسیاری از کاربران و گروه های شبکه های اجتماعی تصویر بالا را به عنوان عکس نمایه و پروفایل خود قرار دادند. (شما نیز این کار را انجام بدهید)»
اما این تصویر، یک تصویر ساخته شده توسط دشمن است. اگر به جمله ی قسمت پایینی تصویر نگاه کنید، متوجه می شوید که به جای کلمه more (بیشتر) از کلمه moke (به معنی آدم کودن) نوشته شده است. در واقع جمله ی اصلی نوشته شده این است:« I love him moke than myself» که معنای آن چنین می شود :«من او را از آدم کودن تر خودم بیشتر دوست دارم» (استغفرالله)(استغفرالله)(استغفرالله)(استغفرالله)
نکته اینجاست که در زبان انگلیسی از حرف بزرگ (مثل R) در وسط کلمه و جمله استفاده نمی کنند. و آن چه که در پایین تصویر در کلمه ی moke وجود دارد، «k کوچک» است.
لطفا این مطلب را بسرعت در همه ی شبکه های مجازی و اینترنتی و اجتماعی منتشر کنید
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

افسران به هوش! این تصویر ساخته ی دشمن است...!

در ادامه بخون حتما....

 سلام. از روز چهارشنبه که خبر توهین مجدد نشریه ی فرانسوی شارلی ایدو به گوش مسلمانان رسید،

پیامی با این محتوا و مضمون در شبکه های مجازی و اجتماعی قرار گرفت:«در اقدامی هماهنگ در مقابل عمل زشت روزنامه فرانسوی شارلی ایدو در چاپ مجدد کاریکاتور حضرت محمد صلی الله علیه و سلم، بسیاری از کاربران و گروه های شبکه های اجتماعی تصویر بالا را به عنوان عکس نمایه و پروفایل خود قرار دادند. (شما نیز این کار را انجام بدهید)»
اما این تصویر، یک تصویر ساخته شده توسط دشمن است. اگر به جمله ی قسمت پایینی تصویر نگاه کنید، متوجه می شوید که به جای کلمه more (بیشتر) از کلمه moke (به معنی آدم کودن) نوشته شده است. در واقع جمله ی اصلی نوشته شده این است:« I love him moke than myself» که معنای آن چنین می شود :«من او را از آدم کودن تر خودم بیشتر دوست دارم» (استغفرالله)(استغفرالله)(استغفرالله)(استغفرالله)
نکته اینجاست که در زبان انگلیسی از حرف بزرگ (مثل R) در وسط کلمه و جمله استفاده نمی کنند. و آن چه که در پایین تصویر در کلمه ی moke وجود دارد، «k کوچک» است.
لطفا این مطلب را بسرعت در همه ی شبکه های مجازی و اینترنتی و اجتماعی منتشر کنید
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

اولین کاریکاتورها در سال نو میلادی

وریست ها امروز هم به موضوعات مربوط به سال جدید میلادی، هک شدن شرکت سونی و تنش روابط کره شمالی و آمریکا پرداختند.

WFw_S1VkSoq3sOePWDhsuQ.jpeg

سال 2014 سالی سخت که کودکی بچه های غزه را از آن ها گرفت.

157929_600.jpg

پلیس آمریکا و عدالت

157953_600.jpg

ترافیک سال نو میلادی

157952_600.jpg

کاریکاتوری در رابطه با هک سایت شرکت سونی

157941_600.jpg

سال 2015 برای دموکرات ها

157963_600.jpg

دردسر های والدین در تعطیلات امسال

157961_600.jpg

بابانوئل و ماشین جدیدش، کاهش قیمت نفت و گاز و به صرفه بودن مسافرت با وسایل نقلیه

q5Nn_Yc8RJ-JxPDrcAoHPg.jpeg

کمیسیون دفاع ملی کره شمالی گفت: اوباما همچون میمون استوایی است.

157907_600.jpg

کاریکاتوری جالب از هک شدن لیست بابانوئل

S97K9b15Rz6p4WZ-iBhlUw.jpeg

سال جدید سالی از جنس سال های قبل

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 19 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران با حضور رؤسای قوای سه گانه و با حضور پرشور مردم در سالروز پیامبر عظیم الشان اسلام فرمودند:تجلیل از رسول ختمی مرتبت نباید به حرف و سخن محدود شود بلکه تلاش برای تحقق پیام های وحدت بخش آن حضرت، باید مهمترین اولویت کشورهای اسلامی و ملتهای مسلمان باشد.

دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى‌ با رهبر معظم انقلاب
در خجسته عید میلاد پربرکت نبی مکرم اسلام و ولادت صادق آل محمد، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار قشرهای مختلف مردم، مسئولان لشکری و کشوری، علما و اندیشمندان شرکت کننده در کنفرانس وحدت اسلامی و سفیران کشورهای اسلامی، «وحدت» را، درس بزرگ پیامبر خاتم و نیاز مبرم امت اسلام خواندند و تأکید کردند: تجلیل از رسول ختمی مرتبت نباید به حرف و سخن محدود شود بلکه تلاش برای تحقق پیام های وحدت بخش آن حضرت، باید مهمترین اولویت کشورهای اسلامی و ملتهای مسلمان باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای با تبریک دو مناسبت گرانقدر این روز عزیز، میلاد پیامبر اسلام را میلاد «علم و عقل و اخلاق و رحمت و وحدت» خواندند و خاطرنشان کردند: در تحقق این مفاهیم عمیق و سعادت بخش، وظیفه مسئولان، سیاستمداران، علما و نخبگان کشورهای اسلامی، بسیار سنگین تر است.
ایشان با ابراز تأسف عمیق از موفقیت طرحهای تفرقه انگیز دشمنان اسلام تأکید کردند: اگر ملتهای مسلمان با این امکانات عظیم و ویژگیهای منحصر بفرد، نه در جزئیات بلکه در جهت گیریهای کلی همدل و همزبان شوند، ترقی و تعالی امت اسلامی تضمین می شود و انعکاس جهانی وحدت و همزبانی دنیای اسلام، مایه «شرف، آبرو و عظمت پیامبر اسلام» خواهد شد.
رهبر انقلاب، نماز پرشکوه ملتهای مسلمان در عید فطر و اجتماع عظیم حج را دو نمونه از هم جهتی عزت بخش امت اسلام برشمردند و افزودند: در اربعین حسینی امسال نیز، میلیونها مسلمان که اهل تسنن نیز در میان آنها بودند حادثه ای عظیم و عجیب آفریدند که انعکاس جهانی آن، به عنوان بزرگترین گردهمایی مسلمانان جهان، زمینه ساز افتخار و عظمت دنیای اسلام شد.
ایشان در همین زمینه از دولت، ملت و عشایر عراق به علت فداکاری و بزرگواری در خدمت به زائران اربعین حسینی امسال، تشکر و قدردانی کردند.
رهبر انقلاب در تبیین عوامل ایجاد اتحاد دنیای اسلامی، پرهیز از «سوءظن و اهانت فرق مختلف شیعه و سنی نسبت به یکدیگر» را بسیار مهم دانستند و با اشاره به تلاش گسترده مراکز «جاسوسی و اطلاعاتی» غرب برای تفرقه افکنی خاطرنشان کردند: آن تشیعی که با MI6 انگلیس مرتبط است و آن تسننی که مزدور CIA است هر دو ضد اسلام و ضد پیامبرند.
حضرت آیت الله خامنه ای، با یادآوری پرچمداری امام خمینی (رض) در بحث وحدت اسلامی، به تلاشهای بی‌وقفه جمهوری اسلامی در این زمینه اشاره و خاطرنشان کردند: در ۳۵ سال اخیر کمکهای ایران به برادران مسلمانان، غالباً به برادران اهل سنت بوده است و نظام اسلامی و ملت ایران با حمایت مستمر از ملت فلسطین و مردم کشورهای منطقه، پایبندی عملی خود را به شعار وحدت، ثابت کرده است.
ایشان خطاب به سیاستمداران، علما و روشنفکران جهان اسلام این سؤال را مطرح کردند: هنگامی که زورگویان جهانی برای ایجاد اسلام هراسی و تخریب چهره نورانی اسلام، شدت مشغول فعالیتند، آیا سخنان تفرقه انگیز و تخریب متقابل چهره فرق اسلامی، خلاف حکمت و عقل و سیاست نیست؟
حضرت آیت الله خامنه ای، تمرکز سیاست خارجی برخی کشورهای منطقه بر معارضه با ایران را اشتباهی بزرگ برشمردند و افزودند: برخلاف این سیاستهای غیرعاقلانه، جمهوری اسلامی، همچنان سیاست خارجی خود را بر مبنای دوستی و برادری با همه کشورهای اسلامی از جمله دولتهای منطقه، پیگیری برخواهد کرد.
ایشان همچنین ترویج پلورالیسم را برداشت غلط از قرآن کریم و متون اسلامی خواندند و افزودند: بر مبنای آیات صریح قرآن، اسلام، پلورالیسم را قبول ندارد.
رهبر انقلاب، تمرکز بر منافع امت اسلامی و وحدت دنیای اسلام را متضمن تأمین منافع تک تک کشورهای اسلامی خواندند و تأکید کردند: همه ما مسلمانان باید با تکیه بر متون قرآن از جمله آیه شریفه «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفار وَ رُحماءُ بَینَهم» در مقابل استکبار و سرطان مهلک صهیونیسم جهانی و در رأس آنها امریکا و دولت غاصب اسرائیل بایستیم و در میان خود، مهربان و همراه و همدل باشیم.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، رئیس جمهور با تبریک میلاد مبارک نبی مکرم اسلام (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)، گفت: امروز دنیای اسلام بیش از هر زمانی به سیره پیامبر (ص) و مهربانی و رحمت و گذشت و قانونگرایی و وحدت نیازمند است.
آقای روحانی افزود: آنها که به ناروا به نام جهاد و دین و اسلام به آدم‌کشی و خشونت و افراط می‌پردازند، چه بخواهند و چه نخواهند در مسیر اسلام‌هراسی و اسلام‌ستیزی قدم گذاشته‌اند.
رییس جمهور با بیان اینکه خشونت و تروریسم چه در کشورهای منطقه و چه در اروپا و آمریکا محکوم است افزود: بسیار خرسندیم که مردم مسلمان منطقه از عراق و سوریه و لبنان و فلسطین گرفته تا پاکستان و افغانستان در برابر افراط و خشونت و تروریسم ایستادگی می کنند و هر روز پیروزی‌های نو بدست می آورند.
آقای روحانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی همچون همیشه حامی همه ملت هایی است که بر علیه تروریسم، قیام و ایستادگی می کنند.
در پایان این مراسم شماری از میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی از نزدیک با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 19 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

گروگانگیری و تیراندازی در جنوب پاریس

تیراندازی فرانسه
 
منابع امنیتی در فرانسه از حادثه تیراندازی و گروگانگیری در جنوب پاریس خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری فرانسه در خبری فوری از وقوع یک گروگانگیری در فروشگاهی در جنوب پاریس خبر داد.

بنابر این گزارش، فرد گروگانگیر چندین نفر را  محبوس کرده و صدای تیراندازی نیز از محل شنیده شده است.

این در حالی است که پلیس فرانسه صبح امروز محل اختفای دو عامل حمله به مجله شارلی ابدو را در شمال شرق پاریس محاصره کرده است.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 19 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

بازتاب بیانات مقام معظم رهبری درباره تحریم‌های ظالمانه علیه ایران در رسانه‌های خارجی

 رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه ایران تاکید کردند که ایران باید خود را در برابر تحریم‌ها مصون کند و بیانات ایشان بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشته است.

خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه ضمن پوشش بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با مردم قم نوشت: رهبر ایران اگرچه از مذاکرات هسته‌ای و تلاش‌های حسن روحانی، رییس‌جمهور کشورش برای حل این مساله حمایت می‌کند، هنوز هم سخنانی ارائه می‌دهد که علیه دشمن و شیطان بزرگ است.

ایشان در این‌باره گفت: من با مذاکرات مخالفت نیستم، اما ما نمی‌توانیم به دشمنی همانند آمریکا اعتماد کنیم که می‌گوید تحریم‌ها نمی‌تواند فوری و یک‌جا لغو شود.

رهبر ایران که بالاترین مقام این کشور محسوب می‌شود مصون کردن ایران در مقابل تحریم‌ها را تنها راه محدودکردن قدرت مانور دشمن خواند و تاکید کرد: معنای اقتصاد مقاومتی همین است و تحقق این مهم وظیفه اصلی مسوولان کشور است.

آیت‌الله خامنه‌ای هم‌چنین گفت که تحریم‌ها برای کشورش مشکل ایجاد کرده اما اگر دشمن شرط برداشته‌شدن تحریم‌ها را دست کشیدن ایران از ارزش‌هایش قرار دهد هیچ مسوولی آن را نخواهد پذیرفت.

شبکه خبری بلومبرگ نیز در این‌باره نوشت: رهبری ایران در سخنرانی روز چهارشنبه خود گفت که این کشور هرگونه شرط برای لغو تحریم‌ها که موجب تضعیف غرور و ارزش‌های ایران شود را نمی‌پذیرد.

آیت‌الله خامنه‌ای ضمن حمایت از مذاکرات هسته‌ای با قدرت‌های جهانی تاکید کرد: ایران باید خود را دربرابر تحریم‌ها مصون کند و معنای واقعی اقتصاد مقاومتی همین است.

به گزارش بلومبرگ دور بعدی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 که بیش از یک سال است برای حل مساله هسته‌ای ایران و چگونگی لغو تحریم‌های این کشور در جریان است، 18 ژانویه در ژنو برگزار خواهد شد.

هم‌چنین خبرگزاری ترند با اشاره به بخش‌هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب در روز چهارشنبه گزارش داد: آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از سخنان مقامات آمریکایی مبنی بر این که تحرم‌ها فوری و یک‌جا لغو نخواهند شد تاکید کرد ایران باید خود در مقابل تحریم‌ها مصون کند.

ایشان در ادامه با حمایت از تلاش‌های رییس‌جمهور برای حل مساله هسته‌ای گفت که با مذاکرات ایران و گروه 1+5 مخالف نیست.

رسانه‌های دیگر جهان شامل شبکه خبری ای‌بی سی نیوز،‌ تایمز آوایندیا و یواس ای تودی نیز بیانات امروز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را منتشر کردند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان پس از چند روز بستری شدن در بیمارستان به دلیل بیماری التهاب ریه (ذات‌الریه) درگذشت.
 
مرگ پادشاه عربستان تایید شد
سعود الفیصل در صفحه تویتر این خبر را منتشر کرده است. وی در این تویتر می نویسد که دربار سلطنتی اعلام کرد که عبدالله بن عبدالعزیز خادم الحرمین پادشاه عربستان سعودی فوت کرده است .

ملک عبدالله دهمین فرزند عبدالعزیز آل سعود - بنیانگذار عربستان - و ششمین پادشاه عربستان سعودی بود. او از سال ۱۹۸۲ میلادی به مدت ۲۳ سال ولیعهد عربستان شد. از سال ۱۹۹۵ پس از زمین‌گیر شدن برادرش «ملک فهد» عملا تمامی اختیارات یک پادشاه را در دست گرفت و سرانجام سال ۲۰۰۵ پس از مرگ برادرش «فهد بن عبدالعزیز» به جای او بر کرسی پادشاهی عربستان نشست که به ‌مدت ۹ سال پادشاه عربستان بود.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

خبرهای مربوط به وضعیت جسمی پادشاه عربستان را به‌شدت سانسور می‌کنند، که این مسئله خود ابهاماتی را در خصوص سرنوشت او به وجود آورده است

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 16 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

ولادت با سعادت اشرف اوصیاء ؛ خاتم الانبیاء؛ خیر المرسلین؛ حبیب اله العالمین ؛ طبیب القلوب المومنین ؛ پیامبرعطوفت ورافت و رحمت ،حضرت محمد (ص) و هفته وحدت برعموم مسلمین جهان مبارک باد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 16 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

کره شمالی تهدید کرد در واکنش به اتهاماتی که آمریکا درباره سونی مطرح کرده آماده منفجر کردن کاخ سفید است.

خبرگزاری کی سی ان آی  به طور رسمی اعالام نمود کره شمالی آماده است: مردم و ارتش کاملا برای رویارویی با آمریکا در هر نقطه ای از جمله در جنگ سایبری و برای منفجر کردن برج و باروی آنها، آماده اند.

در پی هک شدن شرکت سونی و ممانعت از پخش فیلم "مصاحبه" آمریکا، کره شمالی را مسئول این کار دانسته است و این در حالی است که کره شمالی این اتهام را رد کرده و می گوید دلایل زیادی دارد که هک شرکت سونی توسط خود آمریکایی ها صورت گرفته است.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 2 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

امیر شاهرخ شهرام اعلام کرد؛
اعلام حالت آماده باش/ اخطار ایران به هواپیماهای نیروهای فرامنطقه ای
سخنگوی قرارگاه پدافند هوایی گفت: اخطارهایی طی روز گذشته و امروز و در چند نوبت به فعالیت هواپیماهای شناسایی نیروهای فرامنطقه ای در نزدیک اف آی آر مرزهای کشور داده شده است.
 
 

 قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)، سخنگوی قرارگاه پدافند هوایی گفت: اخطارهایی طی روز گذشته و امروز و در چند نوبت به فعالیت هواپیماهای شناسایی نیروهای فرامنطقه ای در نزدیک اف آی آر مرزهای کشور داده شده است.

 

امیر شاهرخ شهرام این مطلب را قبل از شروع رزمایش مشترک محمد رسول الله (ص) اعلام کرد و افزود: تعدادی از این هواپیماها از نوع U2 بوده اند.


وی در بخش دیگری از سخنانش به رزمایش یاد شده اشاره کرد و گفت: بخشی از تجهیزات، سلاح ها و سامانه های موشکی و راداری قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) متشکل از استعدادهای پدافندی نیروهای مسلح در منطقه رزمایش گسترش یافته و آماده اجرای مأموریت است.


بر اساس این گزارش، رزمایش مشترک محمد رسول الله با حضور نیروهای زمینی، هوایی و دریایی ارتش و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) ارتش از چهارم تا دهم دی ماه برگزار می شود.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 2 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

امیر شاهرخ شهرام اعلام کرد؛
اعلام حالت آماده باش/ اخطار ایران به هواپیماهای نیروهای فرامنطقه ای
سخنگوی قرارگاه پدافند هوایی گفت: اخطارهایی طی روز گذشته و امروز و در چند نوبت به فعالیت هواپیماهای شناسایی نیروهای فرامنطقه ای در نزدیک اف آی آر مرزهای کشور داده شده است.
 
 

 قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)، سخنگوی قرارگاه پدافند هوایی گفت: اخطارهایی طی روز گذشته و امروز و در چند نوبت به فعالیت هواپیماهای شناسایی نیروهای فرامنطقه ای در نزدیک اف آی آر مرزهای کشور داده شده است.

 

امیر شاهرخ شهرام این مطلب را قبل از شروع رزمایش مشترک محمد رسول الله (ص) اعلام کرد و افزود: تعدادی از این هواپیماها از نوع U2 بوده اند.


وی در بخش دیگری از سخنانش به رزمایش یاد شده اشاره کرد و گفت: بخشی از تجهیزات، سلاح ها و سامانه های موشکی و راداری قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) متشکل از استعدادهای پدافندی نیروهای مسلح در منطقه رزمایش گسترش یافته و آماده اجرای مأموریت است.


بر اساس این گزارش، رزمایش مشترک محمد رسول الله با حضور نیروهای زمینی، هوایی و دریایی ارتش و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) ارتش از چهارم تا دهم دی ماه برگزار می شود.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 2 دی 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

رزمایش بزرگ محمد رسول الله (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران از چهارم دی آغاز می شود

رزمایش بزرگ محمد رسول الله(ص) در منطقه‌ای به وسعت دو میلیون و200هزار کیلومتر مربع و معادل 850هزار مایل مربع با حضور یگان‌های نیروی دریایی، نیروی زمینی، نیروی هوایی، پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء و یگان‌های احتیاط بسیج و پایگاه‌های نیروی دریایی سپاه پاسداران مستقر در محدوده رزمایش و طرح ریزی قرارگاه ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی با شعار"نمایش اقتدار، صلح و دوستی پایدار در سایه‌ وحدت اسلامی و منطقه‌ای" طی روزهای چهارم تا دهم دیماه 93 برگزار می‌شود.
 
امیر موسوی: پیام رزمایش برای کشورهای دوست، صلح و آرامش و تداوم دوستی است
 
جانشین فرمانده کل ارتش در نشست خبری که به منظور تشریح جزئیات این رزمایش برگزار شد، در پاسخ به سوال ایسنا، در مورد پیام این رزمایش به کشورهای دوست و همسایه و کشورهای معاند با جمهوری اسلامی گفت: پیام این رزمایش برای کشورهای دوست، صلح و آرامش و تداوم دوستی است. اما برای کشورهایی که احیانا هنوز در فکرهای خود خوی استکباری علیه منافع جمهوری اسلامی دارند، این رزمایش حاوی این پیام است که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی پیشاپیش ملت مقاوم و بزرگ ایران با قدرت و توان بالای دفاعی از کیان جمهوری اسلامی ایران و منافع آن حمایت و دفاع خواهند کرد.
 
امیرسیاری: شناورهایی که در حال ماموریت در آب‌های بین‌المللی هستند تحت پوشش این رزمایش قرار خواهند گرفت
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: رزمایش ارتش جمهوری اسلامی ایران در مناطق عملیاتی و در مدار 10 درجه در بخش دریایی انجام خواهد شد. پیام‌هایی در خصوص این رزمایش به سایر کشورهای حاضر در محدوده رزمایش ابلاغ شده که به دلیل استفاده از تجهیزات و انواع موشک‌ها و اژدرها لازم است منطقه عملیاتی رزمایش را ترک کنند و این پیام مستمرا به آنها ابلاغ خواهد شد. در غیر این صورت مسئولیت هر گونه اتفاق بر عهده‌ی آنهاست.
 
سیاری خاطرنشان کرد: طبق قوانین بین‌المللی، کشورها مجاز به حضور در آب‌های جهان هستند. همچنان که جمهوری اسلامی ایران در این مناطق حضور دارند و در این مانور نیز همانطور که گفته شد در مدار 10 درجه و از شاخص سومالی و جنوب هندوستان را تحت پوشش قرار می‌دهد و به نوعی همه نیروهایی که به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در حال ماموریت در آب‌های بین‌المللی هستند تحت پوشش این رزمایش قرار خواهند گرفت و در آن شرکت خواهند کرد و در زمان‌بندی و برنامه‌های مدون و از پیش تعیین شده در صحنه رزمایش نقش‌آفرینی می‌کنند.
 
امیر اسماعیلی: آسمان ایران امن‌ترین آسمان پروازی در خاورمیانه است
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش تاکید کرد: طبق اعلام سازمان‌های بین‌المللی حریم هوایی و آسمان جمهوری اسامی ایران امن‌ترین آسمان پروازی در خاورمیانه است و تمام پروازها در آسمان جمهوری اسلامی ایران تحت نظارت و رصد نیروهای جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) ارتش است.
 
وی ادامه داد: در طول رزمایش و نظر به استفاده از تجهیزات مختلف و موشک‌های هوا به هوا، زمین به هوا، و هوا به زمین در آن قرارگاه پدافند هوایی ارتش مسئولیت حفظ امنیت پروازهای عبوری از آسمان کشورمان را بر عهده دارد.
 
امیرحیدری: طراحی تاکتیک‌های جدید برای مقابله با تهدیدهای جدید توسط هوانیروز
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به پرسشی درباره‌ی نحوه حضور نیروی زمینی در این رزمایش اظهار کرد: ما تلاش داریم چابک‌سازی نیروی زمینی را در این همایش به نمایش بگذاریم. همچنین تلاش می‌کنیم دستاوردهای صنعتی نیروی زمینی در این رزمایش مورد آزمایش قرار گیرد. نیروی زمینی با 27 رسته و تخصص در این رزمایش حضور یافته که این رسته‌ها در قالب یک فرماندهی مقتدر توانمندی‌های خود را به منصه ظهور می‌رساند.
 
امیر حیدری همچنین با بیان این‌که «در هر دفاعی انتقال سریع نیرو به محل اهمیت زیادی دارد» خاطرنشان کرد:‌ تیپ 55 هوابرد را در کوتاه‌ترین زمان توسط ناوگان هوایی پای کار می‌آوریم. یگان‌های کلاه سبز و رسته‌های زرهی مطابق به تهدیدهای پیش رو همایش اقتدار خواهند داشت. همچنین نیروی زمینی رزمایش از پهپادهای بومی نیز استفاده می‌کند. هوانیروز در این رزمایش در فضای تهدیدات جدید تاکتیک‌های جدیدی را اجرا خواهد کرد.
 
امیر چیت فروش: حضور انواع جنگنده‌های نیروی هوایی و انواع موشک‌ها در رزمایش
سخنگوی نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: بیش از 9 نوع هواپیمای شکاری، شکاری بمب افکن و انواع موشک‌ها را نیروی هوایی در این رزمایش آزمایش می‌کند.
 
وی در ادامه با بیان این‌که «کلیه پایگاه‌های نیروی هوایی در این رزمایش درگیر هستند» خاطرنشان کرد: این پایگاه‌ها به پشتیبانی از نیروهای رزمایش می‌پردازند. همچنین هواپیمای نیروی هوایی نقش نیروهای تهاجمی را نیز به عهده می‌گیرند تا پدافند هوایی آنها را شناسایی کند.
 
به گزارش ایسنا، ویژگی‌های رزمایش محمد رسول‌الله(ص) عبارت است از مشترک بودن و اقدام ارتش به عنوان یک مشت واحد، وسعت و گستردگی منطقه رزمایش، حضور تا مدار 10 درجه، تحکیم پیوند ارتش و مردم، انطباق عملیات با تهدیدات پیش بینی شده و رصد تهدیدها و تشکیل قرارگاه و رده‌های جوانان در کنار سایرقرارگاه‌ها.
 
ارزیابی کفایت طرح‌های پیش بینی شده، ارتقاء توان رزمی، تمرین اقدامات فرماندهی مشترک و ستادی، بررسی و نحوه‌ی عملکرد یگان‌های حاضر در رزمایش، شناسایی قوت‌ و ضعف‌های تاکتیک‌ها، آزمایش سامانه‌ها و تجهیزات و سلاح‌های جدید و انتقال واقعی‌تر تجربه به جوانان را می‌توان از اهداف برگزاری این رزمایش برشمرد.
 
رزمایش مشترک ارتش که به فرماندهی امیر عبدالرحیم موسوی جانشین فرمانده کل ارتش برگزار می‌شود، پیام صلح و دوستی ایران به کشورهای دوست و پیام اقتدار نظامی ایران را به کسانی مخابره می‌کند که همچنان چشم طمع به کیان ایران اسلامی دارند.

بندرعباس - ایرنا - فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: رزمایش بزرگ محمد رسول الله(ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران با محوریت نیروی زمینی  در جنوب شرق کشور آغاز می شود.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در جاسک افزود: این رزمایش با محوریت نیروی زمینی ارتش و در منطقه ای به وسعت دومیلیون و 200هزار مترمربع در استان های سیتان و بلوچستان، هرمزگان و آب های نیلگون مکران و اقیانوس هند برگزار می شود.

وی افزود: فرض تاکتیکی ما در این رزمایش این است که تهدید از جانب دشمن فرضی از دریا خودش را به سواحل نزدیک می کند و نیروی دریایی راهبردی مقاومت های جانانه انجام می دهد و در نهایت دشمن خود را به سواحل می رساند که با ضربات مهلک نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی از هدف خود منصرف و عقب نشینی می کند.

وی که به منظور ارزیابی به منطقه عملیاتی رزمایش محمد رسول آلله (ص) در جاسک واقع در شرق هرمزگان سفر کرده، ادامه داد: اهدافی که ما در این رزمایش دنبال می کنیم انتقال تجربه به جوانان است.

امیر پوردستان تاکید کرد: بخش عظیمی از فرماندهانی که به عنوان مسوول در این رزمایش شرکت دارند، کسانی هستند که سال های دفاع مقدس را درک کرده و جنگ اول و دوم خلیج فارس را تحلیل کردند و دانسته های خودشان را در این رزمایش به فرماندهان جوان منتقل کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: پیام ما در این رزمایش به کشورهای منطقه پیام صلح و دوستی است و کشورهای منطقه این ظرفیت را دارند که بتوانند امنیت را برقرار کنند.

امیر سرتیپ پوردستان تصریح کرد: آنها که خیال خام تهدید و تجاوز را در سر دارند، بدانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در زیر پرچم ولایت از اقتدار و توان بسیار بالایی برخوردار است و هرگونه تهدید را در زمین، هوا و دریا با قدرت پاسخ می دهد.

نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران روحیه سربازان و فرماندهان را خوب توصیف کرد و از مسوولان هرمزگان و مردم شهرستان جاسک که همکاری دارند، قدردانی کرد.

رزمایش مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان «محمد رسوال الله(ص)» از چهارم تا دهم دی ماه از شرق تنگه هرمز تا پایین تر از خلیج عدن در منطقه ای به وسعت دو میلیون و 200 هزار کیلومتر مربع برگزار می شود

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 28 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

«یک مقام ارشد اطلاعاتی سعودی ضمن برقراری تماس با رهبران حماس از آن ها خواسته است که ارتباط خود با رژیم تهران را قطع کنند.»

روزنامه صهیونیستی آروتز شوا (Arutzsheva)، طی گزارشی به بررسی موضعگیری عربستان سعودی در قبال روابط اخیر ایران و گروه حماس پرداخت.

در این گزارش که زیر عنوان "عربستان به حماس: از ایران دور بمانید" منتشر شد، آمده است: بنابرگزارش ها، عربستان سعودی از حماس درخواست کرده است که روابط حسنه خود با ایران را قطع کند و در مقابل، پیشنهاد کمک برای شکستن محاصره غزه را داده است.

آروتز شوا نوشت: پایگاه اینترنتی "الرای" وابسته به گروه حماس روز دوشنبه طی گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی اخیرا پیامی سرشار از عصبانیت، در مورد روابط گروه حماس با ایران، مبنی بر این که "ریاض از اینکه با مسلمانان سنی دنیا دشمن باشد نگران است"، به رهبران حماس ارسال کرده است.

 بر اساس این گزارش، یک مقام ارشد اطلاعاتی سعودی ضمن برقراری تماس با رهبران حماس از آن ها خواسته است که ارتباط خود با رژیم تهران را قطع کنند و در مقابل، وعده اعمال فشار قابل توجه برای برداشته شدن محاصره غزه را داده است. 

در ادامه این خبر آمده است: رسانه های محلی گزارش دادند که هفته گذشته، هیئتی از حماس برای مذاکره با مقامات ایرانی جهت بهبود روابط، به ایران آمدند. منابع عرب فلسطینی که با پایگاه خبری "الرای" گفتگو کرده اند، اظهار داشتند که حماس در حال ملاحظه درخواست سعودی است و هنوز واکنش رسمی به آن نشان نداده است. 

در ماه های اخیر با توجه به پیروزی حوثی ها در یمن و امکان به وجود آمدن تحولات جدی در این کشور از یک سو، ایفای نقشی فعال توسط ایران در مبارزه با داعش در عراق از سوی دیگر و در نهایت، روابط حسنه ایران و حماس، فشار زیادی بر عربستان سعودی که از گسترش نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه احساس نگرانی می کند، وارد آمده است. همین امر موجب عکس العمل تند عربستان سعودی پس از سفر هیئت مسئولین حماس به ایران و ارسال پیامی سرشار از عصبانیت برای حماس شد.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 26 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

آغاز سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو
 
سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو درباره راه‌حل جامع هسته‌ای با حضور معاونان وزرای خارجه ۲ کشور آغاز شد.

سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان محمدجواد ظریف و وندی شرمن معاون جان کری وزیر خارجه آمریکا و کارشناسان دو طرف طی دیروز و امروز در دو نوبت و جمعا ۹ ساعت به گفت‌وگو پرداختند.

عراقچی شب گذشته پس از پایان دور اول مذاکرات با طرف آمریکایی فضای حاکم برجلسات را بسیار خوب برشمرد و با بیان اینکه راجع به همه موضوعات گفت‌وگو کردیم، عنوان کرد: در موقعیتی نیستیم که مذاکرات را قضاوت کنیم، فضای جلسات بسیار خوب است، اما تا به راه‌حل برسیم، هنوز فاصله وجود دارد.

قرار است هیأت مذاکره کننده ایرانی به ریاست عراقچی ساعت ۱۹ به وقت محلی با هیأت مذاکره کننده فرانسوی در گروه ۱+۵ دیدار و گفت‌وگو کنند.

دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ درباره راه‌حل جامع هسته‌ای پس از تمدید هفت ماه و هفت روزه توافقنامه ژنو قرار است فردا -چهارشنبه- در ژنو برگزار شود.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

طرحی با هدف ایجاد کمربند امنیتی 900کیلومتری با استفاده از فناوری های پیشرفته است که از منطقه حفر الباطن (شمال شرق) تا منطقه طریف نزدیک مرز اردن (شمال غرب) کشیده می شود.

این دیوار به همه تجهیزات نظارتی ازجمله دوربین مادون قرمز و حدود 50 رادار مجهز شود و زمینه را برای پایان دادن به نفوذ افراد،جلوگیری از قاچاق مواد مخدر ، سلاح و چهارپایان از مرز شمالی عربستان فراهم کند.

عربستان در سال 2006 هنگامی که عراق با جنگ و خشونت های فرقه ای رو به رو بود، تصمیم گرفت چنین دیوار امنیتی مجهز به فناوری نوین را ایجاد کند و بعدها تصمیم گرفته شد این طرح در تمام نقاط مرزی این کشور گسترش یابد.

پایگاه خبری'المواطن'نیز درگزارشی از ساخت این دیوار ازآن به عنوان یک حصار امنیتی یادکرد که به منظور حمایت مرزهای عربستان مقابل هرگونه خطری به ویژه پس از قدرت گرفتن گروه داعش در عراق ایجاد شده است.

براساس این گزارش،این طولانی ترین دیوار امنیتی جهان شامل دو بخش خاکی و فلزی است و در 6قطعه درمناطق طریف، عرعر، العویقله، رفحاء، الشعبه و حفرالباطن ساخته شده است.

یادآوری می شود برخی از کشورهای عرب منطقه با حمایت های همه جانبه از تروریست ها در سوریه و عراق بیشترین نقش را در قدرت یابی این تروریست ها داشته اند و اکنون همین کشورها از ترس حمله تروریست ها دست به هر اقدامی می زنند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

«شهر دروغ‌ها» مدعی شده درباره تهران و زیر پوست شهر تهران نوشته شده و درباره ارتباطات جنسی نامشروع در تهران و توزیع مواد مخدر و انواع جرم و جنایت‌ها در این شهر است.
ماجرای جالب این کتاب با مقدمه نویسنده‌اش یعنی رامیتا نوایی جالب‌تر می‌شود. او دروغ گفتن را موضوعی حیاتی برای ایرانی‌ها می‌داند و نوشته: «ایرانی‌ها دروغ می‌گویند چون می‌خواهند زنده بمانند!» او در ادامه این دروغ‌گویی را به دین اسلام و مکتب تشیع گره زده و آن را ریشه دار و پس از پذیرفتن اسلام در ایران خوانده و برای مخاطب غربی‌اش نوشته: «هم در قرآن و هم در تشیع، دروغ با عنوان مصلحت آمیز یا به عنوان تقیه مجاز است و برای همین این فرهنگ دروغگویی در ایرانیان ریشه دار است!»
بعدتر این خانم نویسنده برای تلطیف شرایط برای مخاطبش نوشته است: «نه اینکه من بگویم تهرانی‌ها و ایرانی‌ها دروغگو باشند که فرهنگ اصیل ایرانی دروغگویی را بد می‌شمارد و حافظ شاعر ایرانیان هم درباره راست گویی شعری دارد اما این رژیم دیکتاتوری ایران باعث شده که مردم این قدر دروغ‌گو باشند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه مذاکرات هسته‎ای ایران و 1+5 از این دولت این شش کشور غربی خواست تا جلوی ایران را بگیرند٬ چراکه این ایران درحال تغییر دادن تاریخ است.

«بنیامین نتانیاهو» در کنفرانس خبری یکشنبه 16 شهریور ـ با اشاره به مذاکرات هسته‎ای که از 18 ماه میلادی سال جاری بار دیگر آغاز می‎شود؛ مدعی شد: من بارها گفته‎ام که بزرگترین خطر جهان داعش نیست٬ بلکه ایران است(!).

وی در ادامه ادعاهای خود خاطرنشان کرد: اگر ایرانی ها به سلاح هسته ای دست پیدا کنند٬ کل تاریخ را تغییر خواهند داد و این ایران است که با سلاح هسته‎ای خویش کل جهان را تهدید خواهد کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به سخنان دو ماه گذشته خود گفت: من دو ماه قبل نیز گفتم زمانی که هم داعش و هم ایران دو دشمن ما هستند٬ بگذارید تا آنان با یکدیگر بجنگند و هر دو ضعیف شوند که این به نفع ما است.

نتانیاهو با اشاره به اینکه رفع تحریم‎ها و ایجاد فضای باز برای ایران خطرناک است٬ اظهار داشت: ما نباید یکی از این دو طرف را تقویت کنیم بلکه باید اجازه دهیم تا آنجایی که ممکن است هر دو ضعیف‎تر شوند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

 

رهبر معظم انقلاب اخیراً در یکی از بیمارستانهای دولتی تهران مورد عمل جراحی پورستات قرار گرفت و خوشبختانه این عمل جراحی با موفقیت به انجام رسیده است و حال عمومی ایشان خوب می باشد. 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 19 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

“محمدجواد ظریف” وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با “ارکی تیومیویا” وزیر خارجه فنلاند که صبح امروز در وزارت خارجه برگزار شد با اشاره به این که روابط ایران و فنلاند نزدیک به یک قرن تاریخ دارد گفت: ایران و فنلاند دارای گفتگوهای مثبت و مطلوبی در سال‌های گذشته بودند، روابط اقتصادی، فرهنگ و پارلمانی دو کشور قابل توجه بوده و در طول سال‌های گذشته روابط دو کشور توسعه داشته و شاهد برگزاری ملاقات‌های سیاسی بین ایران و فنلاند بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: در صحبت‌های امروز با وزیر خارجه فنلاند مسائل مختلف دو جانبه مطرح و بر گسترش روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و پارلمانی تاکید شد و نقش بخش خصوصی هم در روابط دو کشور مورد توجه قرار گرفت.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان اظهار داشت: بخش قابل توجهی از گفتگوها به موضوعات منطقه‌ای هم چون بحث خطر افراط و خشونت و تروریسم اختصاص یافت چرا که این موضوع محدود به هیچ کشور و یا منطقه‌ای نیست و جوامع مختلف از آمریکا تا آسیا را تهدید می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین در گفتگوهای امروز درباره موضوع هسته‌ای کشورمان و رسیدن به روش قابل قبول تبادل نظر شد و درباره موضوعات مختلف از جمله منطقه عاری از سلاح هسته‌ای گفتگو شد البته بحث‌های ما در ملاقات با ریاست جمهور و هم چنین بر سرمیز ناهار ادامه می‌یابد.

وزیر امور خارجه بیان داشت: در شرایط کنونی ضرورت گفتگو و تبادل نظر بیش از هر زمان دیگری باید اتخاذ شود.

ظریف در پاسخ به سوالی مبنی براینکه ارزیابی‌تان از روابط ایران و عربستان چیست اظهار داشت: ایران همواره علاقه‌مند به حسن همجواری با همسایگان خود به ویژه عربستان بوده چرا که این کشور اهمیت ویژه‌ای در جهان اسلام دارد و برای ایران هم بسیار با اهمیت است.

وی افزود: بسیار خوشحالیم که در سفر امیرعبداللهیان به ریاض گفتگوهای مناسبی با سعود الفیصل انجام شد و امیدواریم زمینه برای همکاری و هم‌فکری بیشتر ایجاد کنند چرا که ما خطر مشترکی مثل افراط، خشونت و ترور داریم که منافع همه کشورها را تهدید می‌کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: دو کشور باید به عنوان نیروی واحد در برابر خطرات همکاری کنند.

ظریف اظهار داشت: اولین گفتگوی من با سعود الفیصل در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می‌شود و پس از آن آمادگی سفر به عربستان و همچنین دعوت از وزیر خارجه این کشور برای حضور در ایران را داریم.

وزیر امور خارجه کشورمان بیان داشت: پادشاه عربستان با توجه به سوابقی که در این حوزه دارد می‌تواند آینده بهتری در روابط دو کشور ایجاد کند و من آمادگی دارم در بهبود و گسترش روابط دو کشور مشارکت کنم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مفهوم تحریم‌های جدید وضع شده علیه ایران توسط آمریکا در مقطع فعلی چیست بیان داشت: گرایشی در بین دولتمردان آمریکا وجود دارد که فکر می‌کنند با تهدید می‌توانند مسائل را به پیش ببرند اما این دیدگاه و روش خطرناک و غیرسازنده است و با روح توافق ژنو مغایرت دارد.

وزیرامور خارجه ادامه داد: ما اعتقاد داریم این اقدامات فضا را برای رسیدن به راه حل دشوار می‌کند و آمریکا باید مسئولیت عواقب کاری را که می‌کند بر عهده بگیرد.

ظریف اظهار داشت: ما بیش از هر کشوری در مذاکرات به رسیدن به نتیجه تعهد داریم و کسانی که دنبال این گونه اقدامات هستند و این گونه اقدامات خوشایندشان است نشان می‌دهند که دنبال راه حل نیستند و دنبال بر هم زدن مسیر مذاکرات هستند چون افراد جنگ طلب از مذاکرات نفی نمی‌برند و آینده خود را در تنش جستجو می‌کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: از مذاکره می‌توان به راه حل قابل قبول رسید و صلح جهان را تضمین کرد و کسانی که به دنبال جنگ هستند به جایی نمی‌رسند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چه نوع توافقی مورد قبول ایران است بیان داشت: ما متعهد به برنامه اقدام مشترک هستیم که دو ویژگی دارد که یکی از آن‌ها داشتن برنامه مسالمت آمیز هسته‌ای و دیگری برداشتن تمامی محدودیت‌هایی است که علیه ایران اعمال شده و این راهنمای ماست.

وزیرامور خارجه افزود: ما دنبال روش‌های علمی هستیم و برنامه هسته‌ای ایران همیشه مسالمت آمیز خواهد ماند چون سلاح هسته‌ای نقشی در تامین امنیت ایران ندارد و رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری هم این موضوع را اعلام کردند.

ظریف تصریح کرد: ما مشکلی با اقدامات شفافیت ساز نداریم و می‌خواهیم افراد موضع خودسرانه نگیرند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دولت ایران چه برنامه‌ای برای از بین بردن محدودیت‌های اینترنت در ایران دارد اظهار داشت: جامعه ایران یک جامعه کثرت گرا بوده که دیدگاه‌های مختلفی در آن وجود دارد و دولت ایران عنوان دولت دموکراتیک را با خود به همراه دارد.

وی بیان داشت: شاید دیدگاه‌های مختلفی در خصوص اینترنت وجود داشته باشد که باید به آن پاسخ دهیم و دولت در اینترنت مسئولیت دارد تا محیط امنی برای جوانان فراهم کند هم چنین زیرساخت‌های داخلی را که به دنبال آن هستیم بررسی می‌کنیم تا محدودیت‌ها را بدون از بین بردن ساختار اجتماعی مشخص کنیم.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی براین که اقدامات متقابل در خصوص وضع تحریم‌ها علیه کشورمان چیست تصریح کرد: تحریم‌هایی که علیه کشورمان اعمال شده برای راضی کردن گروه‌های فشار است که با انجام مذاکره مخالفند و با ملاحظه‌های فنی تلاش می‌کنند تا تحریم‌ها را توجیه کنند.

ظریف بیان داشت: ایران این امکان را دارد با ریزه‌کاری‌هایی که در توافق ژنو وجود دارد که این اقدامات ناخوشایند طرف مقابل است این تحریم‌ها را پاسخ دهد.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: ایران در مذاکرات جدی است و جامعه ما برای رسیدن به توافق تلاش می‌کند اما دیدگاه‌های متفاوتی در کشور وجود دارد که این امر مبارکی است اما در کشور گروه‌های فشار وجود ندارد که به دنبال عدم توافق و آشوب در منطقه باشد.

وی اظهار داشت: مردم ایران به دنبال سلاح هسته‌ای و درگیری نیستند اما این امکان وجود دارد با توجه به نکات فنی که در توافق ژنو وجود دارد از آن‌ها استفاده کنیم.

وزیرامور خارجه در پایان خاطرنشان کرد: اگر طرف مقابل خویشن‌داری نکند ممکن است از ریزه‌کاری‌های فنی که در توافق ژنو وجود دارد استفاده کنیم که این مورد رضایت و خشنودی طرف مقابل نیست.

*داعش تهدیدی جدی برای کل جهان/ علاقه‌مندی تجار فنلاندی به حضور در ایران

“ارکی تیومیویا” وزیر خارجه فنلاند در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه کشورمان که صبح امروز در وزارت خارجه برگزار شد با اشاره به این که در سال ۲۰۰۳ یک بار به ایران سفرکرده‌ام، گفت: هم اکنون در زمان مهمی به ایران آمدم و خوشحالم که تاکنون مشکلات دو جانبه بین دو کشور وجود نداشته است.

وی تصریح کرد: پیشرفتی که در مذاکرات هسته‌ای به وجود آمده را می‌پذیریم و انتظار داریم در ماه‌های آتی فصل‌های باقی مانده آن حل شود چون باعث توسعه روابط در کلیه زمینه‌ها می‌شود.

تیومیویا اظهار داشت: امروز با خطرات مختلفی مثل بی‌ثباتی در عراق مواجهیم که در این باره با وزیر خارجه ایران صحبت کردیم چرا که این خطری برای امنیت جهانی است و افراد زیادی جان خود را از دست داده‌اند و شاهد یک فاجعه بشری هستیم.

وی ادامه داد: با یک فرآیند سیاسی می‌توان این مسئله را حل کرد چرا که باید افراط و خشونت متوقف شود.

وزیرخارجه فنلاند با بیان این که ما مذاکرات خود را در میز ناهار ادامه می‌دهیم، افزود: ما خوشحالیم که در این زمان مسیری برای عادی سازی روابط ایران و اروپا شروع کرده‌ایم که نه تنها به نفع طرفین است بلکه برای کل دنیا مناسب است چون منجر به تغییرات مثبت شگرف در مسیر مناسب می‌شود و ایران تعهداتی دارد که باید به حل این مسئله برسیم.

تیومیویا در پاسخ به سوالی مبنی براینکه موضع شما نسبت به گروه تروریستی داعش چیست تصریح کرد: داعش تهدید جدی برای کل جهان و مسئول جنایات فجیع است و ما تمام تقاضاهای دولت عراق برای مقابله با آن‌ها را می‌پذیریم، همچنین از تمام روش‌های سیاسی برای بازگرداندن آرامش به این کشور استفاده می‌کنیم.

وی افزود: یک فرآیند سیاسی و اقتصادی نیاز است تا ثبات را به عراق بازگرداند.

وزیر خارجه فنلاند در پاسخ به سوالی مبنی براینکه دورنمای روابط ایران و فنلاند را چگونه ارزیابی می‌کنید بیان داشت: ما همیشه روابط خود را پیگیری کرده‌ایم و به دنبال از بین بردن محدودیت‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: جامعه فرهنگی، اقتصادی و تجار فنلاندی علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران هستند و این پتانسیل همچنان وجود دارد و سفر من نشان از این علاقه‌مندی دارد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 12 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

به گزارش صدای آزاد، محمد جواد ظریف چهارشنبه شب با اشاره به سفر یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران و استفبال وی از ادامه همکاری ها در چارچوب تفاهم مشترک در بیان و توضیح "تفاهم مشترکی" که با آژانس و 1+5 هم زمان وجود دارد، گفت: ما دو تفاهم داریم؛ یکی با آژانس است که قبل از تفاهم با 1+5 در پاییز سال 1392 با حضور آقای آمانو و صالحی در تهران امضا شد و یک تفاهم هم با 1+5 داریم که در چارچوب برنامه اقدام مشترک است که در 3 آذر سال 1392 به دست آمد و بر هر دو این ها آژانس نظارت دارد.

ظریف با بیان اینکه ما بسیار سخت مذاکره می‌کنیم، اظهار کرد: احتمالا شما از افراد مختلفی شنیدید که ما مذاکره کنندگان سختی هستیم و به راحتی چیزی را نمی پذیریم اما وقتی مساله‌ای را با توجه به منافع و قوانین مدنظرمان پذیرفتیم تعهدمان را اجرا می کنیم. از این رو توافقی که با آژانس برای حل و فصل موضوعات کنونی و گذشته داشتیم را تاکنون به خوبی اجرا کردیم.

او گفت: نماینده آژانس در مذاکرات با 1+5 حضور ندارد بلکه بر اجرای تفاهم ژنو در بخش مربوط به تعهدات هسته ای ایران نظارت می کند هم چنین بر اجرای تعهدات 1+5 در چارچوب کمیته ای که بر اساس توافق شکل گرفته است نظارت می شود.

وزیر خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به طرح امنیتی سازی علیه ایران در دنیا گفت: همیشه برنامه کاری رژیم صهیونیستی و طرفدارانش و برخی کشورهای غربی این بوده که از ایران یک تهدید امنیتی بسازند و یکی از راه ها برای رسیدن به این هدف این بوده است که در دنیا بقبولانند که ایران به دنبال این است که مذاکره را برای مذاکره بخواهد و دنبال وقت تلف کردن است اما ما این فضا را در این مذاکرات شکستیم و یکی از روش‌های‌مان پایبندی به تعهدات‌مان بوده است.

ظریف گفت: این پایبندی به تعهدات از سوی ایران به شکلی بود که آمریکایی‌ها و حتی شخص رییس‌جمهور این کشور اعلام کرد که ایرانی‌ها همه تعهدات‌شان را اجرا کردند ضمن این که مذاکره‌کنندگان سختی بودند. این اظهارات آمریکایی‌ها برایشان کار را دشوار تر می کند و نمی توانند در آینده ایران را به وقت کشی و خرید زمان متهم کنند.

رییس هیات مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان در پاسخ به این پرسش که مقامات دو طرف اعلام کرده‌اند برای رسیدن به توافق عجله ندارند؟ با بیان این که برای رسیدن به توافق بهتر است جدی مذاکره کنیم و از زمانی که ما مسوولیت مذاکره را به عهده گرفتیم این گونه بوده است، افزود: از سویی چون مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهیم مذاکره باز را قبول نمی‌کنیم و از همان ابتدا خواستار مذاکره در یک زمان‌بندی مشخص بود و زمان‌بندی شش ماه و یک سال پیشنهاد ایران بود.

وی با بیان این که در بین اعضای 1+5 هیچ وقت یک موضع یکپارچه و متحدی نداشته است و دائم در حال نزدیک کردن مواضع‌شان به یکدیگر هستند و حتی در "ژنو 2" بیش‌تر وقت صرف هماهنگی میان 1+5 شد تا این که صرف هماهنگی بین ایران و 1+5 شود، خاطرنشان کرد: الان هم این وضعیت را زیاد می‌بینیم و در مذاکراتی که چندین روز به طول می‌انجامد بیش‌ترین زمان صرف هماهنگی مواضع 1+5 می‌شود. در بین شش کشور لااقل دو کشور چین و روسیه الزاما گرایش‌هایی که نسبت به گروه‌های فشار صهیونیستی در کشورهای غربی است را ندارند و این کشورها بیش‌تر با ماهیت واقعی موضوع برخورد می‌کنند. مشکلی که ما داریم این است که ماهیت واقعی مساله هسته‌ای یک چیز و ماهیت سیاسی آن چیز دیگر. برای حل ماهیت واقعی راهکارهای زیادی وجود دارد اما برای رفع نگرانی سیاسی برخی کشورها مساله شکل دیگری است. از این رو برای رسیدن به موضع مشترک از سوی 1+5 زمان زیادی نیاز است.

ظریف در پاسخ به این که چرا تاخیر را به صلاح نمی‌دانید؟ گفت: کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی در چارچوب پروژه امنیتی‌سازی ایران همکاری و تعامل با ایران را هزینه‌بردار کرده بودند و در یک سال گذشته شرکت‌ها و موسسات مختلف و بسیاری به ایران سرازیر شدند. حتی افزایش قابل توجهی در گردشگران خارجی داشتیم و این‌ها برای این بود که فضای امنیتی علیه ایران شکسته شد و یکی از روش‌هایی که به شکسته شدن این فضا کمک کرد اصرار ما بر این مساله بود که مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهیم. ما مذاکره را برای راه‌حل می‌خواهیم و تحقیر ایران در مذاکره را نمی‌پذیریم و آمادگی داریم که در سطح وزیر خارجه زمان زیادی را در مذاکره صرف کنیم تا به نتیجه برسیم.

وزیر خارجه در پاسخ به این که حضور طولانی شما در مذاکرات موجب نشد که از موضوعات دیگر سیاست خارجی دور بمانید و بیش‌تر در خارج از کشور باشید؟ اظهار کرد: وظیفه وزیر خارجه است که خارج از ایران باشد و کار وزیر همین است. از سویی این گونه نیست که به مسایل دیگر رسیدگی نشود مثلا در مذاکرات "وین 6" چندین موضوع ازجمله غزه را پیگری می کردم؛ چندین تماس تلفنی با گروه‌های مختلف از رهبران گروه‌های مقاومت تا کشورهای دیگر و هماهنگی برگزاری اجلاس ویژه غیرمتعهدها در نیویورک درباره غزه را داشتم. بنابراین تمام وظایفی که وزیر دارد را می تواند پشت میز مذاکره‌اش در تهران یا پشت میز مذاکره هم انجام دهد.


نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 31 مرداد 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 22 23 24 25 26 ... 30 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , me88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com