نردبان امید

نردبان امیدme88.loxblog.com

آغاز سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو
 
سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو درباره راه‌حل جامع هسته‌ای با حضور معاونان وزرای خارجه ۲ کشور آغاز شد.

سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان محمدجواد ظریف و وندی شرمن معاون جان کری وزیر خارجه آمریکا و کارشناسان دو طرف طی دیروز و امروز در دو نوبت و جمعا ۹ ساعت به گفت‌وگو پرداختند.

عراقچی شب گذشته پس از پایان دور اول مذاکرات با طرف آمریکایی فضای حاکم برجلسات را بسیار خوب برشمرد و با بیان اینکه راجع به همه موضوعات گفت‌وگو کردیم، عنوان کرد: در موقعیتی نیستیم که مذاکرات را قضاوت کنیم، فضای جلسات بسیار خوب است، اما تا به راه‌حل برسیم، هنوز فاصله وجود دارد.

قرار است هیأت مذاکره کننده ایرانی به ریاست عراقچی ساعت ۱۹ به وقت محلی با هیأت مذاکره کننده فرانسوی در گروه ۱+۵ دیدار و گفت‌وگو کنند.

دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ درباره راه‌حل جامع هسته‌ای پس از تمدید هفت ماه و هفت روزه توافقنامه ژنو قرار است فردا -چهارشنبه- در ژنو برگزار شود.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

طرحی با هدف ایجاد کمربند امنیتی 900کیلومتری با استفاده از فناوری های پیشرفته است که از منطقه حفر الباطن (شمال شرق) تا منطقه طریف نزدیک مرز اردن (شمال غرب) کشیده می شود.

این دیوار به همه تجهیزات نظارتی ازجمله دوربین مادون قرمز و حدود 50 رادار مجهز شود و زمینه را برای پایان دادن به نفوذ افراد،جلوگیری از قاچاق مواد مخدر ، سلاح و چهارپایان از مرز شمالی عربستان فراهم کند.

عربستان در سال 2006 هنگامی که عراق با جنگ و خشونت های فرقه ای رو به رو بود، تصمیم گرفت چنین دیوار امنیتی مجهز به فناوری نوین را ایجاد کند و بعدها تصمیم گرفته شد این طرح در تمام نقاط مرزی این کشور گسترش یابد.

پایگاه خبری'المواطن'نیز درگزارشی از ساخت این دیوار ازآن به عنوان یک حصار امنیتی یادکرد که به منظور حمایت مرزهای عربستان مقابل هرگونه خطری به ویژه پس از قدرت گرفتن گروه داعش در عراق ایجاد شده است.

براساس این گزارش،این طولانی ترین دیوار امنیتی جهان شامل دو بخش خاکی و فلزی است و در 6قطعه درمناطق طریف، عرعر، العویقله، رفحاء، الشعبه و حفرالباطن ساخته شده است.

یادآوری می شود برخی از کشورهای عرب منطقه با حمایت های همه جانبه از تروریست ها در سوریه و عراق بیشترین نقش را در قدرت یابی این تروریست ها داشته اند و اکنون همین کشورها از ترس حمله تروریست ها دست به هر اقدامی می زنند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

«شهر دروغ‌ها» مدعی شده درباره تهران و زیر پوست شهر تهران نوشته شده و درباره ارتباطات جنسی نامشروع در تهران و توزیع مواد مخدر و انواع جرم و جنایت‌ها در این شهر است.
ماجرای جالب این کتاب با مقدمه نویسنده‌اش یعنی رامیتا نوایی جالب‌تر می‌شود. او دروغ گفتن را موضوعی حیاتی برای ایرانی‌ها می‌داند و نوشته: «ایرانی‌ها دروغ می‌گویند چون می‌خواهند زنده بمانند!» او در ادامه این دروغ‌گویی را به دین اسلام و مکتب تشیع گره زده و آن را ریشه دار و پس از پذیرفتن اسلام در ایران خوانده و برای مخاطب غربی‌اش نوشته: «هم در قرآن و هم در تشیع، دروغ با عنوان مصلحت آمیز یا به عنوان تقیه مجاز است و برای همین این فرهنگ دروغگویی در ایرانیان ریشه دار است!»
بعدتر این خانم نویسنده برای تلطیف شرایط برای مخاطبش نوشته است: «نه اینکه من بگویم تهرانی‌ها و ایرانی‌ها دروغگو باشند که فرهنگ اصیل ایرانی دروغگویی را بد می‌شمارد و حافظ شاعر ایرانیان هم درباره راست گویی شعری دارد اما این رژیم دیکتاتوری ایران باعث شده که مردم این قدر دروغ‌گو باشند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه مذاکرات هسته‎ای ایران و 1+5 از این دولت این شش کشور غربی خواست تا جلوی ایران را بگیرند٬ چراکه این ایران درحال تغییر دادن تاریخ است.

«بنیامین نتانیاهو» در کنفرانس خبری یکشنبه 16 شهریور ـ با اشاره به مذاکرات هسته‎ای که از 18 ماه میلادی سال جاری بار دیگر آغاز می‎شود؛ مدعی شد: من بارها گفته‎ام که بزرگترین خطر جهان داعش نیست٬ بلکه ایران است(!).

وی در ادامه ادعاهای خود خاطرنشان کرد: اگر ایرانی ها به سلاح هسته ای دست پیدا کنند٬ کل تاریخ را تغییر خواهند داد و این ایران است که با سلاح هسته‎ای خویش کل جهان را تهدید خواهد کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به سخنان دو ماه گذشته خود گفت: من دو ماه قبل نیز گفتم زمانی که هم داعش و هم ایران دو دشمن ما هستند٬ بگذارید تا آنان با یکدیگر بجنگند و هر دو ضعیف شوند که این به نفع ما است.

نتانیاهو با اشاره به اینکه رفع تحریم‎ها و ایجاد فضای باز برای ایران خطرناک است٬ اظهار داشت: ما نباید یکی از این دو طرف را تقویت کنیم بلکه باید اجازه دهیم تا آنجایی که ممکن است هر دو ضعیف‎تر شوند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

 

رهبر معظم انقلاب اخیراً در یکی از بیمارستانهای دولتی تهران مورد عمل جراحی پورستات قرار گرفت و خوشبختانه این عمل جراحی با موفقیت به انجام رسیده است و حال عمومی ایشان خوب می باشد. 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 19 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

“محمدجواد ظریف” وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با “ارکی تیومیویا” وزیر خارجه فنلاند که صبح امروز در وزارت خارجه برگزار شد با اشاره به این که روابط ایران و فنلاند نزدیک به یک قرن تاریخ دارد گفت: ایران و فنلاند دارای گفتگوهای مثبت و مطلوبی در سال‌های گذشته بودند، روابط اقتصادی، فرهنگ و پارلمانی دو کشور قابل توجه بوده و در طول سال‌های گذشته روابط دو کشور توسعه داشته و شاهد برگزاری ملاقات‌های سیاسی بین ایران و فنلاند بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: در صحبت‌های امروز با وزیر خارجه فنلاند مسائل مختلف دو جانبه مطرح و بر گسترش روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و پارلمانی تاکید شد و نقش بخش خصوصی هم در روابط دو کشور مورد توجه قرار گرفت.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان اظهار داشت: بخش قابل توجهی از گفتگوها به موضوعات منطقه‌ای هم چون بحث خطر افراط و خشونت و تروریسم اختصاص یافت چرا که این موضوع محدود به هیچ کشور و یا منطقه‌ای نیست و جوامع مختلف از آمریکا تا آسیا را تهدید می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین در گفتگوهای امروز درباره موضوع هسته‌ای کشورمان و رسیدن به روش قابل قبول تبادل نظر شد و درباره موضوعات مختلف از جمله منطقه عاری از سلاح هسته‌ای گفتگو شد البته بحث‌های ما در ملاقات با ریاست جمهور و هم چنین بر سرمیز ناهار ادامه می‌یابد.

وزیر امور خارجه بیان داشت: در شرایط کنونی ضرورت گفتگو و تبادل نظر بیش از هر زمان دیگری باید اتخاذ شود.

ظریف در پاسخ به سوالی مبنی براینکه ارزیابی‌تان از روابط ایران و عربستان چیست اظهار داشت: ایران همواره علاقه‌مند به حسن همجواری با همسایگان خود به ویژه عربستان بوده چرا که این کشور اهمیت ویژه‌ای در جهان اسلام دارد و برای ایران هم بسیار با اهمیت است.

وی افزود: بسیار خوشحالیم که در سفر امیرعبداللهیان به ریاض گفتگوهای مناسبی با سعود الفیصل انجام شد و امیدواریم زمینه برای همکاری و هم‌فکری بیشتر ایجاد کنند چرا که ما خطر مشترکی مثل افراط، خشونت و ترور داریم که منافع همه کشورها را تهدید می‌کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: دو کشور باید به عنوان نیروی واحد در برابر خطرات همکاری کنند.

ظریف اظهار داشت: اولین گفتگوی من با سعود الفیصل در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می‌شود و پس از آن آمادگی سفر به عربستان و همچنین دعوت از وزیر خارجه این کشور برای حضور در ایران را داریم.

وزیر امور خارجه کشورمان بیان داشت: پادشاه عربستان با توجه به سوابقی که در این حوزه دارد می‌تواند آینده بهتری در روابط دو کشور ایجاد کند و من آمادگی دارم در بهبود و گسترش روابط دو کشور مشارکت کنم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مفهوم تحریم‌های جدید وضع شده علیه ایران توسط آمریکا در مقطع فعلی چیست بیان داشت: گرایشی در بین دولتمردان آمریکا وجود دارد که فکر می‌کنند با تهدید می‌توانند مسائل را به پیش ببرند اما این دیدگاه و روش خطرناک و غیرسازنده است و با روح توافق ژنو مغایرت دارد.

وزیرامور خارجه ادامه داد: ما اعتقاد داریم این اقدامات فضا را برای رسیدن به راه حل دشوار می‌کند و آمریکا باید مسئولیت عواقب کاری را که می‌کند بر عهده بگیرد.

ظریف اظهار داشت: ما بیش از هر کشوری در مذاکرات به رسیدن به نتیجه تعهد داریم و کسانی که دنبال این گونه اقدامات هستند و این گونه اقدامات خوشایندشان است نشان می‌دهند که دنبال راه حل نیستند و دنبال بر هم زدن مسیر مذاکرات هستند چون افراد جنگ طلب از مذاکرات نفی نمی‌برند و آینده خود را در تنش جستجو می‌کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: از مذاکره می‌توان به راه حل قابل قبول رسید و صلح جهان را تضمین کرد و کسانی که به دنبال جنگ هستند به جایی نمی‌رسند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چه نوع توافقی مورد قبول ایران است بیان داشت: ما متعهد به برنامه اقدام مشترک هستیم که دو ویژگی دارد که یکی از آن‌ها داشتن برنامه مسالمت آمیز هسته‌ای و دیگری برداشتن تمامی محدودیت‌هایی است که علیه ایران اعمال شده و این راهنمای ماست.

وزیرامور خارجه افزود: ما دنبال روش‌های علمی هستیم و برنامه هسته‌ای ایران همیشه مسالمت آمیز خواهد ماند چون سلاح هسته‌ای نقشی در تامین امنیت ایران ندارد و رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری هم این موضوع را اعلام کردند.

ظریف تصریح کرد: ما مشکلی با اقدامات شفافیت ساز نداریم و می‌خواهیم افراد موضع خودسرانه نگیرند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دولت ایران چه برنامه‌ای برای از بین بردن محدودیت‌های اینترنت در ایران دارد اظهار داشت: جامعه ایران یک جامعه کثرت گرا بوده که دیدگاه‌های مختلفی در آن وجود دارد و دولت ایران عنوان دولت دموکراتیک را با خود به همراه دارد.

وی بیان داشت: شاید دیدگاه‌های مختلفی در خصوص اینترنت وجود داشته باشد که باید به آن پاسخ دهیم و دولت در اینترنت مسئولیت دارد تا محیط امنی برای جوانان فراهم کند هم چنین زیرساخت‌های داخلی را که به دنبال آن هستیم بررسی می‌کنیم تا محدودیت‌ها را بدون از بین بردن ساختار اجتماعی مشخص کنیم.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی براین که اقدامات متقابل در خصوص وضع تحریم‌ها علیه کشورمان چیست تصریح کرد: تحریم‌هایی که علیه کشورمان اعمال شده برای راضی کردن گروه‌های فشار است که با انجام مذاکره مخالفند و با ملاحظه‌های فنی تلاش می‌کنند تا تحریم‌ها را توجیه کنند.

ظریف بیان داشت: ایران این امکان را دارد با ریزه‌کاری‌هایی که در توافق ژنو وجود دارد که این اقدامات ناخوشایند طرف مقابل است این تحریم‌ها را پاسخ دهد.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: ایران در مذاکرات جدی است و جامعه ما برای رسیدن به توافق تلاش می‌کند اما دیدگاه‌های متفاوتی در کشور وجود دارد که این امر مبارکی است اما در کشور گروه‌های فشار وجود ندارد که به دنبال عدم توافق و آشوب در منطقه باشد.

وی اظهار داشت: مردم ایران به دنبال سلاح هسته‌ای و درگیری نیستند اما این امکان وجود دارد با توجه به نکات فنی که در توافق ژنو وجود دارد از آن‌ها استفاده کنیم.

وزیرامور خارجه در پایان خاطرنشان کرد: اگر طرف مقابل خویشن‌داری نکند ممکن است از ریزه‌کاری‌های فنی که در توافق ژنو وجود دارد استفاده کنیم که این مورد رضایت و خشنودی طرف مقابل نیست.

*داعش تهدیدی جدی برای کل جهان/ علاقه‌مندی تجار فنلاندی به حضور در ایران

“ارکی تیومیویا” وزیر خارجه فنلاند در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه کشورمان که صبح امروز در وزارت خارجه برگزار شد با اشاره به این که در سال ۲۰۰۳ یک بار به ایران سفرکرده‌ام، گفت: هم اکنون در زمان مهمی به ایران آمدم و خوشحالم که تاکنون مشکلات دو جانبه بین دو کشور وجود نداشته است.

وی تصریح کرد: پیشرفتی که در مذاکرات هسته‌ای به وجود آمده را می‌پذیریم و انتظار داریم در ماه‌های آتی فصل‌های باقی مانده آن حل شود چون باعث توسعه روابط در کلیه زمینه‌ها می‌شود.

تیومیویا اظهار داشت: امروز با خطرات مختلفی مثل بی‌ثباتی در عراق مواجهیم که در این باره با وزیر خارجه ایران صحبت کردیم چرا که این خطری برای امنیت جهانی است و افراد زیادی جان خود را از دست داده‌اند و شاهد یک فاجعه بشری هستیم.

وی ادامه داد: با یک فرآیند سیاسی می‌توان این مسئله را حل کرد چرا که باید افراط و خشونت متوقف شود.

وزیرخارجه فنلاند با بیان این که ما مذاکرات خود را در میز ناهار ادامه می‌دهیم، افزود: ما خوشحالیم که در این زمان مسیری برای عادی سازی روابط ایران و اروپا شروع کرده‌ایم که نه تنها به نفع طرفین است بلکه برای کل دنیا مناسب است چون منجر به تغییرات مثبت شگرف در مسیر مناسب می‌شود و ایران تعهداتی دارد که باید به حل این مسئله برسیم.

تیومیویا در پاسخ به سوالی مبنی براینکه موضع شما نسبت به گروه تروریستی داعش چیست تصریح کرد: داعش تهدید جدی برای کل جهان و مسئول جنایات فجیع است و ما تمام تقاضاهای دولت عراق برای مقابله با آن‌ها را می‌پذیریم، همچنین از تمام روش‌های سیاسی برای بازگرداندن آرامش به این کشور استفاده می‌کنیم.

وی افزود: یک فرآیند سیاسی و اقتصادی نیاز است تا ثبات را به عراق بازگرداند.

وزیر خارجه فنلاند در پاسخ به سوالی مبنی براینکه دورنمای روابط ایران و فنلاند را چگونه ارزیابی می‌کنید بیان داشت: ما همیشه روابط خود را پیگیری کرده‌ایم و به دنبال از بین بردن محدودیت‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: جامعه فرهنگی، اقتصادی و تجار فنلاندی علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران هستند و این پتانسیل همچنان وجود دارد و سفر من نشان از این علاقه‌مندی دارد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 12 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

به گزارش صدای آزاد، محمد جواد ظریف چهارشنبه شب با اشاره به سفر یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران و استفبال وی از ادامه همکاری ها در چارچوب تفاهم مشترک در بیان و توضیح "تفاهم مشترکی" که با آژانس و 1+5 هم زمان وجود دارد، گفت: ما دو تفاهم داریم؛ یکی با آژانس است که قبل از تفاهم با 1+5 در پاییز سال 1392 با حضور آقای آمانو و صالحی در تهران امضا شد و یک تفاهم هم با 1+5 داریم که در چارچوب برنامه اقدام مشترک است که در 3 آذر سال 1392 به دست آمد و بر هر دو این ها آژانس نظارت دارد.

ظریف با بیان اینکه ما بسیار سخت مذاکره می‌کنیم، اظهار کرد: احتمالا شما از افراد مختلفی شنیدید که ما مذاکره کنندگان سختی هستیم و به راحتی چیزی را نمی پذیریم اما وقتی مساله‌ای را با توجه به منافع و قوانین مدنظرمان پذیرفتیم تعهدمان را اجرا می کنیم. از این رو توافقی که با آژانس برای حل و فصل موضوعات کنونی و گذشته داشتیم را تاکنون به خوبی اجرا کردیم.

او گفت: نماینده آژانس در مذاکرات با 1+5 حضور ندارد بلکه بر اجرای تفاهم ژنو در بخش مربوط به تعهدات هسته ای ایران نظارت می کند هم چنین بر اجرای تعهدات 1+5 در چارچوب کمیته ای که بر اساس توافق شکل گرفته است نظارت می شود.

وزیر خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به طرح امنیتی سازی علیه ایران در دنیا گفت: همیشه برنامه کاری رژیم صهیونیستی و طرفدارانش و برخی کشورهای غربی این بوده که از ایران یک تهدید امنیتی بسازند و یکی از راه ها برای رسیدن به این هدف این بوده است که در دنیا بقبولانند که ایران به دنبال این است که مذاکره را برای مذاکره بخواهد و دنبال وقت تلف کردن است اما ما این فضا را در این مذاکرات شکستیم و یکی از روش‌های‌مان پایبندی به تعهدات‌مان بوده است.

ظریف گفت: این پایبندی به تعهدات از سوی ایران به شکلی بود که آمریکایی‌ها و حتی شخص رییس‌جمهور این کشور اعلام کرد که ایرانی‌ها همه تعهدات‌شان را اجرا کردند ضمن این که مذاکره‌کنندگان سختی بودند. این اظهارات آمریکایی‌ها برایشان کار را دشوار تر می کند و نمی توانند در آینده ایران را به وقت کشی و خرید زمان متهم کنند.

رییس هیات مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان در پاسخ به این پرسش که مقامات دو طرف اعلام کرده‌اند برای رسیدن به توافق عجله ندارند؟ با بیان این که برای رسیدن به توافق بهتر است جدی مذاکره کنیم و از زمانی که ما مسوولیت مذاکره را به عهده گرفتیم این گونه بوده است، افزود: از سویی چون مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهیم مذاکره باز را قبول نمی‌کنیم و از همان ابتدا خواستار مذاکره در یک زمان‌بندی مشخص بود و زمان‌بندی شش ماه و یک سال پیشنهاد ایران بود.

وی با بیان این که در بین اعضای 1+5 هیچ وقت یک موضع یکپارچه و متحدی نداشته است و دائم در حال نزدیک کردن مواضع‌شان به یکدیگر هستند و حتی در "ژنو 2" بیش‌تر وقت صرف هماهنگی میان 1+5 شد تا این که صرف هماهنگی بین ایران و 1+5 شود، خاطرنشان کرد: الان هم این وضعیت را زیاد می‌بینیم و در مذاکراتی که چندین روز به طول می‌انجامد بیش‌ترین زمان صرف هماهنگی مواضع 1+5 می‌شود. در بین شش کشور لااقل دو کشور چین و روسیه الزاما گرایش‌هایی که نسبت به گروه‌های فشار صهیونیستی در کشورهای غربی است را ندارند و این کشورها بیش‌تر با ماهیت واقعی موضوع برخورد می‌کنند. مشکلی که ما داریم این است که ماهیت واقعی مساله هسته‌ای یک چیز و ماهیت سیاسی آن چیز دیگر. برای حل ماهیت واقعی راهکارهای زیادی وجود دارد اما برای رفع نگرانی سیاسی برخی کشورها مساله شکل دیگری است. از این رو برای رسیدن به موضع مشترک از سوی 1+5 زمان زیادی نیاز است.

ظریف در پاسخ به این که چرا تاخیر را به صلاح نمی‌دانید؟ گفت: کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی در چارچوب پروژه امنیتی‌سازی ایران همکاری و تعامل با ایران را هزینه‌بردار کرده بودند و در یک سال گذشته شرکت‌ها و موسسات مختلف و بسیاری به ایران سرازیر شدند. حتی افزایش قابل توجهی در گردشگران خارجی داشتیم و این‌ها برای این بود که فضای امنیتی علیه ایران شکسته شد و یکی از روش‌هایی که به شکسته شدن این فضا کمک کرد اصرار ما بر این مساله بود که مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهیم. ما مذاکره را برای راه‌حل می‌خواهیم و تحقیر ایران در مذاکره را نمی‌پذیریم و آمادگی داریم که در سطح وزیر خارجه زمان زیادی را در مذاکره صرف کنیم تا به نتیجه برسیم.

وزیر خارجه در پاسخ به این که حضور طولانی شما در مذاکرات موجب نشد که از موضوعات دیگر سیاست خارجی دور بمانید و بیش‌تر در خارج از کشور باشید؟ اظهار کرد: وظیفه وزیر خارجه است که خارج از ایران باشد و کار وزیر همین است. از سویی این گونه نیست که به مسایل دیگر رسیدگی نشود مثلا در مذاکرات "وین 6" چندین موضوع ازجمله غزه را پیگری می کردم؛ چندین تماس تلفنی با گروه‌های مختلف از رهبران گروه‌های مقاومت تا کشورهای دیگر و هماهنگی برگزاری اجلاس ویژه غیرمتعهدها در نیویورک درباره غزه را داشتم. بنابراین تمام وظایفی که وزیر دارد را می تواند پشت میز مذاکره‌اش در تهران یا پشت میز مذاکره هم انجام دهد.


نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 31 مرداد 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 25 26 27 28 29 ... 30 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , me88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com