نردبان امید

نردبان امیدme88.loxblog.com

 

امیر سرتیپ خلبان شاه صفی گفت: پایگاه هوایی شهید دوران مرکز ثقل پایگاه های کشور است و این پایگاه همواره خلبانان برجسته ای داشته و مردم هیچگاه رشادت های خلبانان این پایگاه در هشت سال دفاع مقدس را فراموش نخواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی نیروی هوایی، امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی، فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم سی و یکمین جشن فارغ التحصیلی خلبانان pc6  پایگاه هوایی شهید دوران که با حضور فرماندهان و معاونین این نیرو، خانواده معظم شهدا و خلبانان برگزار شد، خطاب به خلبانان تازه فارغ التحصیل شده، گفت: شما مراحل مختلفی را در طول خدمت پشت سر خواهید گذاشت که این مراحل معمولاً با کسب آموزش های تکمیلی برای پرواز و مشاغل کلیدی در نیروی هوایی همراه است.

وی افزود: همواره باید مراقب دام هایی باشید که در طول مسیر برای شما گسترانده خواهد شد و عدم توجه و مراقبت باعث می شود از مسیر اصلی خارج و چه بسا وارد مسیرهای کج  و گاه بسیار خطرناک شوید.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه خطاب به خلبانان فارغ التحصیل گفت: در تمام مرحل زندگی و شغلی، اسلام و پیامبراکرم(ص) را سرلوحه زندگی خود قرار دهید.

 وی اظهار داشت: ما حساب ویژه ای بر روی پایگاه هوایی شهید دوران که مرکز ثقل پایگاه های کشور است داریم و این پایگاه همواره خلبانان برجسته ای داشته است و مردم هیچگاه  رشادت های خلبانان و  کارکنان فنی این پایگاه در هشت سال دفاع مقدس را فراموش نخواهند کرد.

 فرمانده نیروی هوایی ارتش همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، خانواده معظم آنها را از افتخارات نیروی هوایی دانست.

شایان ذکر است در ابتدای این مراسم امیر سرتیپ دوم خلبان محمدی، فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران گزارشی از نحوه آموزش خلبانان ارائه کرد و در ادامه فارغ التحصیلان به دریافت درجه و نشان خلبانی مفتخر شدند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 31 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 والیبال ایران: تیم ملی والیبال ایران با اشتباهات بسیار کمتر خود نسبت به آمریکا و عملکرد قابل قبول در تمام فاکتورها، مدافع عنوان قهرمانی را به زانو در آورد.

والیبال ایران و آمریکا

 

 تیم ملی والیبال کشورمان در هفتمین دیدار خود در رقابت های لیگ جهانی با حساب 3 بر صفر، صدرنشین مقتدر گروه B یعنی آمریکا را به راحتی هر چه تمام تر از پیش رو برداشت.

 

در این بازی تیم میهمان 47 امتیاز از حمله، یک امتیاز از دفاع روی تور و 3 امتیاز مستقیم از سرویس به دست آورد و بازیکنان ایران 42 امتیاز از حمله، هشت امتیاز از دفاع و 3 امتیاز از سرویس‌های بدون بازگشت خود کسب کردند.

 

 

در این مسابقه همچنین بازیکنان تیم ایران 26 امتیاز از اشتباهات تیم ملی آمریکا به دست آوردند و در مقابل 15 امتیاز نیز از اشتباهات خود به حریف تقدیم کردند.

 

 

اظهار نظر جالب سرمربی و کاپیتان آمریکا: تابحال چنین جوی را تجربه نکرده بودیم

والیبال ایران: سرمربی تیم ملی آمریکا پس از قبول شکست 3 بر صفر مقابل ایران گفت: تلاش کردیم خوب بازی کنیم اما سرویس های ایران ما را تحت فشار قرار داد.

جان اسپراو سرمربی تیم ملی والیبال آمریکا پس از قبول شکست 3 بر صفر مقابل ایران، با حضور در نشست خبری پایان این بازی گفت: ابتدا باید بگویم که ما تا به حال چنین جوی را تجربه نکرده بودیم.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 30 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

یکی از کلیدی ترین مفاهیم در بحث طراحی و ساخت زیردریایی ها توان باقی ماندن بیشتر در زیر آب می باشد که ان مسئله ارتباط مستقیمی با بحث تامین اکسیژن زیردریایی دارد. امروزه دو نوع زیردریایی از لحاظ نوع سامانه پیشران در جهان وجود دارد که یکی زیردریایی های اتمی و دیگر شناورهای زیر سطحی با پیشران دیزل الکتریک هستند.

زیردریایی های اتمی به دلیل استفاده از نیروی هسته ای از توان باقی ماندن نامحدود در زیر آب برخوردار هستند و بیشتر برای عملیات در آبهای عمیق و اقیانوس ها به کار می روند. گونه دیگر زیردریایی ها از ترکیب موتورهای دیزلی و باطری های الکترونیکی برای تامین نیرو بهره می برند و عمدتا برای عملیات در آبهای کم عمق تر و برای محدوده زمانی کمتری طراحی شده اند.

در جنگ دوم جهانی، آلمان نازی در خصوص طراحی و ساخت زیردریایی کشور پیشرو و برتر در جهان محسوب می شد و توانست در مقاطعی از جنگ مشکلات فراوانی را برای متفقین ایجاد کند. اما یکی از مشکلات بزرگ آلمانها بحث تامین اکسیژن برای شارژ باطری زیردریایی های آنها بود که مدت زمان زیرآب ماندن آنها را محدود می کرد. در اواخر جنگ با افزایش حضور و قدرت دریایی متفقین، خصوصا در اقیانوس اطلس، بالا آمدن زیردریایی های آلمانی به سطح آب برای اکسیژن گیری به اقدامی خطرناک بدل شده و در موارد زیادی به کشف و در نهایت غرق شدن زیردریایی های آلمانی منجر می شد.

در دهه 1930، دانشمندی آلمانی به نام دکتر والتر به این نتیجه رسید که با تجزیه آب اکسیژنه، اکسیژن مورد نیاز زیردریایی را در درون آن و بدون نیاز به رفتن زیردریایی به سطح تامین کند. در طول سالهای جنگ دوم جهانی آلمانها سعی کردند تا از این طرح در زیردریایی های خود بهره بگیرند که البته این امر به اواخر جنگ جهانی دوم برمی گشت و تا پیش از پایان جنگ تنها تعداد هفت فروند زیردریایی Type XVIIB با این تکنولوژی تولید شد که البته هیچ کدام فرصت ورود به نبرد را نیز پیدا نکرد. این زیردریایی ها بعد از پایان جنگ به دست آمریکا و انگلستان افتاد و این کشورها طرح هایی را برای طراحی و ساخت این زیردریایی ها دنبال کردند.
 

چگونه غدیر غیر قابل شناسایی می شود+عکس
زیردریایی Type XVIIB


زیردریایی آمریکایی X-1 در سال 1955 اولین زیردریایی با قابلیت پیشران مستقل از هوا بود که در اندازه کوچک و برای عملیات های ویژه در عمق کم طراحی شده بود. ایکس 1 دارای 60 تن وزن و 15 متر طول بود و از سامانه پیشران مستقل از هوای حلقه بسته آب اکسیژنه – دیزلی بهره می برد. لازم به ذکر است که آب اکسیژنه ماده ای ناپایدار بوده و احتمال انفجار آن وجود دارد. این حادثه دقیقا در سال 1957 برای X-1 رخ داد و باعث شد که آمریکایی ها با توجه به دستیابی به دانش زیردریایی اتمی طرح پیشران مستقل از هوا را رها کرده و به سمت زیردریایی های اتمی بروند.
 

چگونه غدیر غیر قابل شناسایی می شود+عکس
زیردریایی آمریکایی X-1


روسها، انگلیسی ها و برخی دیگر از قدرتهای جهانی نیز با پیروی از همین مسئله به سمت پیشران اتمی رفتند. در سالهای بعد و در طول جنگ سرد آمریکایی ها به طور کل از ساخت زیردریایی های دیزل الکتریک کنار کشیدند و بازار این محصول بیشتر در دست 3 کشور روسیه، آلمان و فرانسه باقی ماند. البته در سالهای اخیر چین نیز به جمع این کشورها افزوده شده است.

زیردریایی های دیزل الکتریک فاقد سامانه پیشران مستقل از هوا معمولا می توانند 10 الی 12 ساعت را در زیر آب بمانند و سپس برای هوا گیری به سطح بیایند. با توجه به افزایش قدرت سامانه های ضد زیردریایی و امکان سریع تر کشف زیردریایی ها سامانه های پیشران مستقل از هوا بار دیگر مطرح شده و در 4 گونه اصلی به بازار عرضه شدند. این 4 گونه عبارت اند از:

- سامانه حلقه بسته موتور دیزل مبتنی بر آب‌اکسیژنه ذخیره‌شده 
- سامانه حلقه بسته توربین بخار
- موتور گرمایی حلقه استرلینگ با احتراق خارجی 
- سلول‌های سوختی هیدروژن اکسیژن.

سامانه حلقه بسته موتور دیزل از یک منبع دخیره اکسیژن برای فعال کردن موتور دیزل در زمانی که زیردریایی به طور کامل در زیر آب قرار دارد استفاده می کند. در این روش از اکسیژن مایع قابل ذخیره استفاده شده که با گازهای تولیدی توسط توربین ترکیب می شوند. روسها در اویل جنگ سرد بر روی تعدادی از زیردریایی های کلاس "کبک" استفاده شد. البته امنیت پایین این سامانه و احتمال بالای انفجار باعث شد تا روسها این زیردریایی ها را از خدمت خارج کنند.

 

چگونه غدیر غیر قابل شناسایی می شود+عکس
زیردریایی کلاس کبک


سامانه حلقه بسته توربین بخار به نوعی شبیه به سامانه های انرژی اتمی عمل کرده و با استفاده از تولید گرما بخار تولید شده را صرف به حرکت درآوردن سامانه پیشرانه می کند. این گرما در این سامانه با استفاده از اتانول و اکسیژن تولید می شود. این سامانه توسط فرانسوی ها تکمیل شده و بر روی زیردریایی های کلاس " Scorpène " ساخت این کشور نصب شده است. این زیردریایی با مشارکت اسپانیا ساخته شده و در نیروهای دریایی شیلی، هند و مالزی خدمت کرده و قرار است به برزیل نیز صادر شود.
 

چگونه غدیر غیر قابل شناسایی می شود+عکس
زیردریایی کلاس  Scorpène


فناوری بعدی مربوط به موتورهای سری استرلینگ می باشد که به صورت عمده در کشور سوئد به تکامل رسیده و بر روی زیردریایی های کلاس گوتلند این کشور نصب شده است.  اساس کار این سامانه بر پایه ترکیب سوخت با اکسیژن مایع به عنوان اکسیدگر رخ می دهد و که با هم واکنش داده و گرما و در حقیقت انرژی مورد نظر برای تغذیه ژنراتوری که باطری های زیردریایی را شارژ می کند به کار می رود.

اما لازم است قبل از رسیدن به سامانه آخر در مورد زیردریایی های گوتلند و اثر آن ها بر روی تفکر در مورد زیردریایی های مجهز به سامانه پیشران مستقل از هوا اشاره شود. این زیردریایی ها اولین زیردریایی های بودند که به سامانه پیشران استرلینگ مجهز شدند.

در سال 2000 میلادی یک فروند زیردریایی گوتلند در جریان یک رزمایش با کشورهای ناتو در اقیانوس اطلس موفقیتهای چشم گیری را بدست آورد که تصور را در مورد این گونه از زیردریایی ها کاملا تغییر داد.
 

چگونه غدیر غیر قابل شناسایی می شود+عکس
زیردریایی گوتلند


این زیردریایی در ابتدا موفق شد واحدهای دریایی اسپانیایی را با موفقیت شناسایی و به صورت فرضی منهدم کند. در ادامه نیز موفق شد یک زیردریایی اتمی تهاجمی آمریکایی و یک زیردریایی اتمی فرانسوی را نیز در نبرد فرضی شکست دهد. اما موفقیتهای گوتلند به همین جا ختم نشد و در سال 2005 این زیردریایی موفق شد در جریان یک رزمایش در اقیانوس آرام این بار ناو هواپیمابر یو اس اس رونالد ریگان را شناسایی و به صورت فرضی غرق کند.

ورود ایران به جمع کشورهای پیشرو در عرصه پیشران های زیردریایی

اما آخرین بخش از سامانه های پیشران مستقل از هوا بخشی است که کشور ما را به این ماجرا وارد کرده و به نوعی انگیزه اصلی از نگارش این متن به شمار می آید. 

مسئولان نیروی دریایی و مدیران جهاد خودکفایی ارتش در گفتگوهای اخیر خود سخن از "سامانه های پیشران مستقل از هوا" کرده و از برنامه ریزی متخصصان دفاعی کشورمان برای استفاده از این تکنولوژی جدید سخن گفته اند. یکی از این اشاره ها، اهمیت توجه به دانش پیل سوختی است. 
 
معاون تحقیقات و جهاد خودکفایی ارتش در خصوص عملکرد این زیردریایی‌ها می گوید: وقتی انرژی الکتریکی را به آب بدهیم تبدیل به اکسیژن و ئیدروژن می‌شود. در این زیردریایی‌ها، عکس این عمل اتفاق می‌افتد. یعنی وقتی ئیدروژن و اکسیژن را با هم تلفیق می‌کنیم آب و انرژی الکتریکی بدست می‌اید که انرژی الکتریکی صرف رانش زیردریایی و نیز شارژ باطری‌ها خواهد شد.
 
امیری با بیان اینکه برنامه هایی برای بکارگیری این علوم در زیردریایی‌های بومی خودمان مانند فاتح و بعثت نیز در دست است، افزود: ما به دنبال ساخت زیردریایی‌های با پیل سوختی، قابلیت شلیک موشک و با نویز کم هستیم که قابل کشف نباشند. "
 

چگونه غدیر غیر قابل شناسایی می شود+عکس
زیردریایی فاتح


اما سامانه پیل سوختی چیست و دارای چه مزیتهایی می باشد؟

این سامانه از پیل های سوختی که با استفاده از ترکیب اکسیژن و هیدروژن فعالیت می کنند بهره می برد. این دو عنصر با ترکیب با یکدیگر نیروی الکتریسیته و البته آب و گرما تولید می کنند. الکتریسیته مورد نظر که برای فعال کردن سامانه های پیشران به استفاده می رسد و این جاست که مزیت اصلی این پیل های سوختی مشخص می شود. در تقریبا تمامی بخش های تولید کننده انرژی در این فرایند بر خلاف سایر سامانه های نام برده شده تقریبا هیچ قطعه متحرکی وجود ندارد. این به معنای رسیدن به حد بسیار بالایی از پنهان کاری در زیر آب می باشد.
 

چگونه غدیر غیر قابل شناسایی می شود+عکس
نمایه عملکرد سیستم پیل سوختی


تصور کنید یک زیردریایی با کمترین سیگنال منتشره به مدت 20 الی 30 روز در زیر آب در حال حرکت باشد. در این حالت یک زیردریایی ایرانی مجهز به این سامانه می تواند به مسافتهای قابل توجهی رسیده و به راحتی دشمنان را در زیر و یا روی سطح آب غافلگیر کند. عملیات زیردریایی گوتلند سوئدی شاهدی زنده بر این مدعا می باشد. باید گفت که زیردریایی های اتمی از نظر ماندگاری در دریا، میزان پایین رفتن در عمق و سرعت بر همتایان دیزل الکتریک خود برتری دارند.

اما در حوزه کم صدا بودن و پنهان کاری این دیزل الکتریک ها هستند که دست برتر را دارند و این عاملی بود که موجب موفقیت گوتلند شد.  حال زیردریایی های مجهز به پیل های سوختی مثل تایپ 212 ساخت آلمانی که بنا بر گفته کارشناسان از پنهان کاری بالاتری برخوردار هستند می تواند مشکلات بسیار بیشتری را برای نیروهای مهاجم به وجود آورند. 

حتی برخی از کارشناسان این زیردریایی ها را به نوعی غیر قابل شناسایی ارزیابی کرده اند که یکی از اصلی ترین نکات در رسیدن به این توانایی استفاده از پیل های سوختی می باشد.

چگونه غدیر غیر قابل شناسایی می شود+عکس
زیردریایی تایپ 212

با توجه به وعده فرمانده نیروی دریایی ارتش مبنی بر ورود به خدمت زیردریایی فاتح در سال جاری و صحبتهای دریادار امیری مبنی بر احتمال مجهز بودن این زیردریایی به این سامانه امیدواریم که به زودی شاهد ورود به خدمت یک کلاس بسیار پیشرفته از زیردریایی های دیزل الکتریک در نیروی دریایی ارتش باشیم که قابلیت های آن از هر جهت با تکنولوژی روز دنیا رقابت می کند و این زیردریایی بتواند همچون دیگر برادران خود در اعماق دریا، همچنان خواب را از چشم دشمنان این سرزمین ربوده و هر لحظه آماده غافلگیر کردن متجاوزین در روی و زیر آب باشد.

 

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 29 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 "عبدالرسول زرین" متولد 1320 در کهکیلویه و بویر احمد چشم به جهان گشود و وی بهترین تک تیرانداز ایران در دوران دفاع مقدس با نام "گردان تک نفره" معروف شده است.


رسول زرین با 700 شلیک موفق با اسلحه دراگانف اس وی دی (Drauganov SVD) در برابر کریس کایل با 160 شلیک موفق برتری محسوسی دارد.
 

رسول زرین کیست؟/تفاوت 700 با 160 در چیست؟

 

رسول زرین کیست؟/تفاوت 700 با 160 در چیست؟

 

رسول زرین کیست؟/تفاوت 700 با 160 در چیست؟




تفاوت دیگر و مهم زرین و کایل این بود که او نظامیان زبده عراقی و و منافقین را هدف قرار می‌داد حال آنکه کایل زنان و کودکان عراقی و القاعده را می کشت.
 

رسول زرین کیست؟/تفاوت 700 با 160 در چیست؟




سایت Defense pk درباره رسول زرین مینویسد: عبدالرسول زرین متولد 1941 تا 1983 جز بهترین نظامیان ایرانی در جنگ ایران و عراق بوده که با 700 شلیک موفق منجر به نتیجه موفقترین اسنایپر (تک تیرانداز ایرانی است).
 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 29 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 بورس تهران که از نیمه دوم فرورین ماه تاکنون گرفتار نزول شدید، افت قیمت سهم و کاهش تقاضا شده بود، در معاملات این هفته بعد از روزها انتظار به مسیر رشد برگشت و درصدد جبران زیان سهامداران خود بر آمد.

بورس تهران که از نیمه دوم فرورین ماه تاکنون گرفتار نزول شدید، افت قیمت سهم و کاهش تقاضا شده بود، در معاملات این هفته بعد از روزها انتظار به مسیر رشد برگشت و درصدد جبران زیان سهامداران خود بر آمد.

شاخص بورس تهران که بعد از 15 فروردین روی خوش ندیده و گرفتار نزول شده، بعد از حدود دو ماه و نیم نزول با جهش بیش از هزار واحدی رو برو شد و میانگین بازدهی سهامداران را افزایش داد. انتظار سهامداران برای مشخص شدن نتیجه مذاکرات هسته ای و خوش بینی حاصل از آن موجب شد انتشار برخی اخبار مثبت از مذاکرات، رویکرد بورس را تغییر دهد و روی خوش بورس را بعد از ماه ها انتظار نمایان کند.

 

به این ترتیب انتشار برخی اخبار امیدوار کننده از لغو تحریم ها و نیز همزمانی آن با اقدام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی مبنی بر تعیین نرخ فرآورده‌ها و نفت خام به قیمت فوب خلیج فارس و به دنبال آن توقف نماد شرکت های پالایشی‌ موجب رشد هزار واحدی شاخص در آخرین روز معاملاتی هفته شد.

 

به طوری که در بازار آخرین روز هفته قیمت سهام شرکتها رشد کرد و صف های خرید دوباره در تالار حافظ تشکیل شد و تمایل سهامداران به خرید افزایش پیدا کرد. این عوامل موجب شد شاخص بورس تهران طی پنج روز معاملاتی گذشته هزار و 238 واحد معادل دو درصد رشد کند و از کانال 62 هزار و 322 واحد به 63 هزار و 559 واحد برسد. با رشد ناگهانی شاخص بازدهی بورس تهران که به صفر رسیده بود، دوباره رشد کرد و به محدوده 1.6 درصدی از ابتدای سال تا کنون رسید.

 

 

همچنین در هفته گذشته ارزش و حجم معاملات که در هفته های گذشته به شدت کاهش یافته بود به ترتیب 62 و 34 درصد رشد کرد و در مجموع 2 هزار و 594 میلیون سهم به ارزش 5 هزار و 582 میلیارد ریال داد و ستد شد. این در حالی است که در هفته معاملاتی گذشته، دفعات معاملات و تعداد خریداران حدود هشت درصد افت کرد و تعداد خریداران سهام به 41 هزار و 179 نفر رسید.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 29 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 تصویر آرشیوی از ناوشکن جماران در آبهای خلیج فارس AP

امیر دریادار سیدمحمود موسوی، معاون عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، روز سه شنبه گفت: «روز جمعه 15 خرداد ماه در جنوب دریای عمان یک فروند لنج دزدان دریایی قصد نزدیک شدن و تعرض به نفتکش ایرانی را داشت که با حضور به موقع و اجرای آتش توسط ناوگروه سی و چهارم (ارتش ایران)، این لنج از منطقه متواری شد.»

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش ایران افزود: «حدود 2600 کشتی تجاری و نفتکش ایرانی توسط ناوگروه های نیروی دریایی ارتش به سلامت اسکورت شده اند و 286 درگیری مستقیم (ایران) با دزدان دریایی به ثبت رسیده است.»

وی افزود: «سی وچهارمین ناوگروه اطلاعاتی ـ عملیاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل ناو لجستیک بوشهر و ناوشکن البرز 19 فروردین ماه امسال به منظور تأمین خطوط مواصلاتی کشتیرانی ایران و حراست از منافع جمهوری اسلامی در آبهای آزاد، عازم مأموریت برون مرزی در منطقه خلیج عدن و تنگه باب المندب شد.»

ناوگروه سی وچهارم ارتش ایران شامل ناوشکن «البرز» و ناو پشتیبانی «بوشهر»، روز دوشنبه در بندر مسقط، پایتخت عمان پهلو گرفت.

این ناوگروه راهبردی ارتش پس از ۶۰ روز دریانوردی و حفاظت از منابع ایران در آبهای بین‌المللی در اقیانوس هند، دریای عمان و خلیج عدن، وارد اسکله بندر مسقط شده است.

ناخدا یکم مصطفی تاج‌الدینی، فرمانده این ناوگروه گفت: «حضور ما در بندر مسقط اهداف مختلفی دارد که مهمترین آن، اعلام پیام صلح و دوستی ایران اسلامی به کشورهای این منطقه است.»

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 28 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 اورانیم عنصری فلزی، رادیو اکتیو و نقره‏ای است. این عنصر به صورت اکسید اورانیم در سنگ «پیچ بلاند» یافت می‏شود.

اورانیم در سال 1789 میلادی توسط یک شیمیدان آلمانی کشف شد. «هنری بکرل»، دانشمند فرانسوی، در سال 1896 میلادی ضمن آزمایش‏هایی که بر روی ترکیبات اورانیم انجام می‏داد، متوجه شد که این عنصر دارای خاصیت رادیواکتیوی است.

امروزه از انرژی حاصل. از شکافت هسته‏ای برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می‏شود. جالب است بدانید که انرژی حاصل از یک کیلوگرم اورانیم با انرژی حاصل از سه میلیون کیلوگرم زغال سنگ برابر است. به همین جهت از اورانیم 235 به عنوان سوخت در راکتورهای هسته‏ای استفاده می‏شود. انرژیی که از شکافت هسته‏ای در راکتورهای اتمی به دست می‏آید، برای حرارت دادن آب و تبدیل آن به بخار مورد استفاده قرار می‏گیرد. این بخار، توربین‏ها را به حرکت در می‏آورد و موجب تولید الکتریسیته می‏شود.

از اورانیم برای جذب اشعه ایکس و اشعه گاما نیز استفاده می‏شود. از اکسیدهای این عنصر می‏توان به عنوان کاتالیزور در برخی از فعل و انفعالات شیمیایی استفاده کرد.

چهار میلیونیم از پوسته زمین را اورانیم تشکیل داده است. ترکیبات اورانیم در سنگ‏ها نیز یافت می‏شوند. سنگ پیچ بلاند مهمترین سنگ معدن اورانیماست. ذخایر اورانیم جهان بیشتر در انگلستان، هند و آفریقا یافت می‏شوند.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 27 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در یادواره120 شهید تیپ 45 مستقل تکاور شوشتر گفت: عزت،اقتدار و استقلال امروز ایران اسلامی مرهون خون شهداست.

سرتیپ احمدرضا پور دستان در این مراسم اظهار داشت: شهدا در فرهنگ دینی ما از جایگاه والایی برخوردارند زیرا با نثار جان خود به جامعه نشاط و بقا می دهند.

وی با اشاره به هدف برگزاری یادواره شهدا تصریح کرد: ما موظف هستیم تا رشادت ها و حماسه های شهدا را به نسل جوان منتقل کنیم و یاد وخاطره آنها را گرامی بداریم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: شاید به ظاهر خون شهید بر زمین ریخته می شود اما در باطن این خون در رگ های جامعه تزریق شده و به جامعه، نشاط و زندگی می بخشد.

او با اشاره به دشمنی آمریکا با ایران اسلامی گفت: قبل از انقلاب، کشور ما منافع و مزایای زیادی برای آمریکا داشت اما با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و تدبیر حضرت امام (ره ) دست آنان از این منافع قطع شد.

سرتیپ پوردستان اضافه کرد: امروز ما با تهدیدهای جدید آمریکایی ها مواجه هستیم اما مطمئناً با اقتدار نیروهای مسلح و رهنمودهای مقام معظم رهبری، تمام توطئه های آنان نقش بر آب خواهد شد.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 27 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

 

مهرداد خوشبخت، کارگردان فیلم تلویزیونی «تا مدار 10 درجه» اظهار کرد: این فیلم تلویزیونی هم‌اکنون آخرین مراحل تدوین را می گذراند تا در هفتم آذر «روز نیروی دریایی» روی آنتن برود. صداگذاری و موسیقی این کار هنوز انجام نشده، اما تمام برنامه‌ریزی‌ها به نحوی است که در تاریخ مورد نظر کار پخش شود.

وی افزود: تهیه‌کنندگی این کار را مهدی تربتی فرد برعهده دارد. در این تله‌فیلم داریوش فرهنگ، محمود عزیزی، حسن جوهرچی، حسین مهری، افشین نخعی، سارنگ بهمنی، ساناز نیک‌نام، افشین طائی، امین سیدی، داود محمدی، ناهید ثناگو و مرتضی زارع نقش‌آفرینی کرده‌اند.

این کارگردان ادامه داد: فیلم تلویزیونی «تا مدار 10 درجه» پیش از این «من پدرم دریا» نام داشت. در این کار داستان زندگی فرزند ناخدا یاور روایت می‌شود که برای تصویربرداری از انتقال نفت توسط نفتکش به کشورهای خارجی، راهی سفری دریایی می‌شود. این در حالی است که به دلیل مقتضیات شغل پدر، پارسا همواره دچار تعارضات اساسی با او بوده، اما حمله دزدان دریایی خلیج عدن به نفتکش ایران و عملیات موفقیت‌آمیز نیروی دریایی ارتش به فرماندهی ناخدا یاور با دزدان، محملی برای تغییر نگاه پارسا نسبت به پدرش می‌شود.

 

این پروژه عظیم با همکاری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی و شرکت ملی نفتکش ایران انجام شده و محصول مرکز امور نمایش سیما (سیما فیلم) است.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 26 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

175 شهید عزیز و پاک امروز توسط مردم تهران در میدان بهارستان تشییع گردیدند...

نمی‌دانم دستانتان را از پشت بسته بودند یا از روبه‌رو ولی حتما خیلی وقت گذاشتند كه یكی یكی دستانتان را به هم ببندند و دورش طناب بكشند...

نمی‌دانم چه گودال عظیمی حفر كردند تا ١٧٥ سرباز را داخلش بیندازند...

نمی‌دانم نشسته بودید یا ایستاده...

نمی‌دانم یكی یكی داخل گودال پرتتان كردند یا گروهی...

اصلا چه می‌دانم كه در آن روز، شاید هم شب چه آمد ...

شاید هم ساده‌تر، احتمالا یکی از شما ۱۷۵ نفر فریاد زده: «برادرها! وعده ما کربلا» و بعد همه با هم ‌فریاد زده‌اید: یا حسین...

حتم دارم دل آن سرباز بعثی که پشت لودر نشسته بود تا خاک رویتان بریزد، با شنیدن این یا حسین‌ها‌ لرزید اما به روی خودش نیاورد.حتم دارم وقتی چشم آن سرباز عراقی به چشم آن نوجوان افتاد که گوشه گودال سرش را به‌سوی آسمان گرفته بود و یا زهرا می‌گفت، دلش لرزید اما به روی خودش نیاورد. ...

یاحسین ما را با شهیدان محشور بگردان 

آمین ...


راستش را بخواهید این روزها دلم عجیب شور غرور شما را می‌زند. برای تكاوران سخت است كه دستانشان را مقابل دشمن بگیرند كه طناب‌پیچش كنند. بارها شنیده‌ایم که غواص‌ها از آماده‌ترین نیروهای رزمی هستند. 

بازوان و سینه‌های ستبر شما از همین لباس‌های‌های چسبیده غواصی پیداست. بعثی‌ها همین غرور را نشانه گرفته بودند وگرنه در چند دقیقه همه شما را تیرباران می‌كردند و خلاص.غرور شما اما زیر آن خاک‌ها دفن نشد. مثل یک نامه پستی از همان گودال ارسال شد برای ما. برای ما که درس مقاومت را از شما آموختیم و قسم خورده‌ایم که مثل خودتان تا لحظه آخر مقابل دشمن کرنش نکنیم. غرور شما به ما رسیده تا دلمان از عربده‌های تو‌خالی این و آن نلرزد. شما با دست‌های بسته مقاومت کردید.

حتم داشته باشید که ما دستان بازمان را مقابل دشمن دراز نخواهیم کرد.

شما هم دعا کنید برایمان. دعای شما ۱۷۵ نفر برگشت نمی‌خورد؛ این را هم مطمئنم

الهم الرزقنا توفیق الشهاده فی سبیل الله،بحق الزهرا.  سلام الله علیها روحتان شاد ... ‌

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 26 خرداد 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 36 37 38 39 40 ... 60 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , me88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com