نردبان امید

نردبان امیدme88.loxblog.com

بر اساس تحقیقات محققان دانشگاه هوکایدو ژاپن ماده موم مانند استخراج شده از کندوی زنبور عسل موجب رشد دوباره مو می‌شود.

درمان ریزش مو با موم عسل

  ریزش مو موجب آزار و ناراحتی بسیاری از افراد است. بر اساس تحقیقات محققان دانشگاه هوکایدو ژاپن ماده موم مانند استخراج شده از کندوی زنبور عسل موجب رشد دوباره مو می‌شود.


محقق این تحقیق، «کن کوباپاشی» اظهار امیدواری کرد ماده موم مانند موجب بهبود مو و کاهش التهاب‌های ناشی از تاثیرات کراتینوسیت و پرولیفراتیو شود.


خواص ضد التهابی این موم به دلیل وجود مواد صمغ مانندی است که زنبور عسل برای اتصال سوراخ‌های کندو استفاده می‌کند و کشف جدیدی نیست.


مردم باستان از موم برای التیام زخم‌ها استفاده می‌کردند و در حال حاضر برای درمان سوختگی، جوش صورت و درمان تومورها استفاده می‌شود، اما تاکنون به عنوان ابزاری برای جنگ با ریزش مو بکار برده نشده است.


موم خاصیت ضد التهاب، ضد تومور و تاثیرات مفید بسیاری بر سلامت بدن دارد.


برای رشد طبیعی موها نیازمند سلول‌های مخاطی بدون التهاب هستیم و موم موجب رشد سلول‌های کراتینوسیت از ترکیبات مهم در رشد موها می‌شود.


محققان این تحقیق تاثیر موم را بر موهای تراشیده شده موش‌ها به دلیل تحریک افزایش کراتینوسیت و رشد سریع موها مشاهده کردند.
البته این نتایج به این معنی نیست که اگر فردی به کچلی مبتلا شد به سر خود عسل بمالد بلکه ریزش مو بخصوص در مردان به دلیل وجود میزان مختلف تستوسترون در مراحل زندگی است و ریزش موی آنان به دلیل التهاب نیست.


نتایج این تحقیق در نشریه کشاورزی و شیمی مواد غذایی منتشر شده است. 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 30 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 
  تیم ملی فوتبال کشورمان در دومین دیدار خود در اردوی آفریقای جنوبی برابر تیم اورلاندو پراتس به پیروزی دست یافت.

تیم ملی فوتبال ایران که برای برپایی اردوی تدارکاتی در آفریقای جنوبی به سر می برد، امروز در دومین دیدار دوستانه خود به مصاف تیم اورلاندوی این کشور رفت و توانست با نتیجه سه بر یک این تیم را شکست دهد.


احسان حاج صفی (دو بار) و مهدی شریفی سه گل ایران را در این بازی به ثمر رساندند.


در نیمه نخست دو تیم موقعیتهایی داشتند اما هیچ یک از این موقعیتها به گل تبدیل نشد. در نیمه نخست رحمان احمدی، رضا خانزاده، هاشم بیک زاده، وریا غفوری، امیرحسین صادقی، وحید امیری، حبیب گردانی، محمد نوری، ایمان مبعلی، سجاد شهباززاده و مسعود حسن زاده به میدان رفتند که در دقیقه 30 محسن فروزان به جای احمدی وارد میدان شد.


با شروع نیمه دوم کارلوس کی روش تغییراتی را در ترکیب تیم ملی ایجاد کرد. مرتضی پورعلی گنجی، احسان حاج صفی، امید ابراهیمی، سردار آزمون، رضا خانزاده و رامین رضاییان به جای وریا غفوری، امیرحسین صادقی، مسعود حسن زاده، وحید امیری، حبیب گردانی و ایمان مبعلی وارد زمین شدند.


در همان آغاز نیمه دوم بود که احسان حاج صفی با تیزبینی اش و زمانی که دید دروازه بان حریف جلو کشیده، با ضربه ای چیپ و بلند دروازه حریف را باز کرد. دو دقیقه بعد امید ابراهیمی می توانست گل دوم ایران را بزند اما ضربه او را دروازه بان اورلاندو گرفت. دقیقه 55 ضربه سردار آزمون با اختلاف کمی از زمین بیرون رفت.


در دقیقه 60 سردار آزمون می توانست گل دوم ایران را بزند، اما ضربه او در موقعیتی تک به تک به بیرون رفت. در این دقیقه علیرضا بیرانوند وارد زمین شد تا مانند بازی نخست هر سه دروازه بان ایران فرصت بازی پیدا کنند.


یک دقیقه بعد احسان حاج صفی به زیبایی موقعیتی را در اختیار مهدی شریفی قرار داد و این بازیکن جوان توانست گل دوم را به ثمر برساند.


بعد از این گل اشتهای گلزنی ایران کم نشد و باز هم به حملات خود ادامه داد تا اینکه در دقیقه 70 احسان حاج صفی از روی ضربه ای ایستگاهی به زیبایی گل سوم را وارد دروازه حریف کرد.


دقیقه 75 در شرایطی که بازیکنان اورلاندو جلو کشیده بودند توانستند بر روی یک موقعیت به یک گل دست پیدا کنند.


در ادامه تلاش بازیکنان دو تیم گلی در برنداشت و تیم ایران موفق شد با نتیجه سه بر یک به پیروزی برسد.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 28 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

رزمایش بزرگ محمد رسول الله (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران از چهارم دی آغاز می شود

رزمایش بزرگ محمد رسول الله(ص) در منطقه‌ای به وسعت دو میلیون و200هزار کیلومتر مربع و معادل 850هزار مایل مربع با حضور یگان‌های نیروی دریایی، نیروی زمینی، نیروی هوایی، پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء و یگان‌های احتیاط بسیج و پایگاه‌های نیروی دریایی سپاه پاسداران مستقر در محدوده رزمایش و طرح ریزی قرارگاه ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی با شعار"نمایش اقتدار، صلح و دوستی پایدار در سایه‌ وحدت اسلامی و منطقه‌ای" طی روزهای چهارم تا دهم دیماه 93 برگزار می‌شود.
 
امیر موسوی: پیام رزمایش برای کشورهای دوست، صلح و آرامش و تداوم دوستی است
 
جانشین فرمانده کل ارتش در نشست خبری که به منظور تشریح جزئیات این رزمایش برگزار شد، در پاسخ به سوال ایسنا، در مورد پیام این رزمایش به کشورهای دوست و همسایه و کشورهای معاند با جمهوری اسلامی گفت: پیام این رزمایش برای کشورهای دوست، صلح و آرامش و تداوم دوستی است. اما برای کشورهایی که احیانا هنوز در فکرهای خود خوی استکباری علیه منافع جمهوری اسلامی دارند، این رزمایش حاوی این پیام است که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی پیشاپیش ملت مقاوم و بزرگ ایران با قدرت و توان بالای دفاعی از کیان جمهوری اسلامی ایران و منافع آن حمایت و دفاع خواهند کرد.
 
امیرسیاری: شناورهایی که در حال ماموریت در آب‌های بین‌المللی هستند تحت پوشش این رزمایش قرار خواهند گرفت
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: رزمایش ارتش جمهوری اسلامی ایران در مناطق عملیاتی و در مدار 10 درجه در بخش دریایی انجام خواهد شد. پیام‌هایی در خصوص این رزمایش به سایر کشورهای حاضر در محدوده رزمایش ابلاغ شده که به دلیل استفاده از تجهیزات و انواع موشک‌ها و اژدرها لازم است منطقه عملیاتی رزمایش را ترک کنند و این پیام مستمرا به آنها ابلاغ خواهد شد. در غیر این صورت مسئولیت هر گونه اتفاق بر عهده‌ی آنهاست.
 
سیاری خاطرنشان کرد: طبق قوانین بین‌المللی، کشورها مجاز به حضور در آب‌های جهان هستند. همچنان که جمهوری اسلامی ایران در این مناطق حضور دارند و در این مانور نیز همانطور که گفته شد در مدار 10 درجه و از شاخص سومالی و جنوب هندوستان را تحت پوشش قرار می‌دهد و به نوعی همه نیروهایی که به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در حال ماموریت در آب‌های بین‌المللی هستند تحت پوشش این رزمایش قرار خواهند گرفت و در آن شرکت خواهند کرد و در زمان‌بندی و برنامه‌های مدون و از پیش تعیین شده در صحنه رزمایش نقش‌آفرینی می‌کنند.
 
امیر اسماعیلی: آسمان ایران امن‌ترین آسمان پروازی در خاورمیانه است
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش تاکید کرد: طبق اعلام سازمان‌های بین‌المللی حریم هوایی و آسمان جمهوری اسامی ایران امن‌ترین آسمان پروازی در خاورمیانه است و تمام پروازها در آسمان جمهوری اسلامی ایران تحت نظارت و رصد نیروهای جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) ارتش است.
 
وی ادامه داد: در طول رزمایش و نظر به استفاده از تجهیزات مختلف و موشک‌های هوا به هوا، زمین به هوا، و هوا به زمین در آن قرارگاه پدافند هوایی ارتش مسئولیت حفظ امنیت پروازهای عبوری از آسمان کشورمان را بر عهده دارد.
 
امیرحیدری: طراحی تاکتیک‌های جدید برای مقابله با تهدیدهای جدید توسط هوانیروز
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به پرسشی درباره‌ی نحوه حضور نیروی زمینی در این رزمایش اظهار کرد: ما تلاش داریم چابک‌سازی نیروی زمینی را در این همایش به نمایش بگذاریم. همچنین تلاش می‌کنیم دستاوردهای صنعتی نیروی زمینی در این رزمایش مورد آزمایش قرار گیرد. نیروی زمینی با 27 رسته و تخصص در این رزمایش حضور یافته که این رسته‌ها در قالب یک فرماندهی مقتدر توانمندی‌های خود را به منصه ظهور می‌رساند.
 
امیر حیدری همچنین با بیان این‌که «در هر دفاعی انتقال سریع نیرو به محل اهمیت زیادی دارد» خاطرنشان کرد:‌ تیپ 55 هوابرد را در کوتاه‌ترین زمان توسط ناوگان هوایی پای کار می‌آوریم. یگان‌های کلاه سبز و رسته‌های زرهی مطابق به تهدیدهای پیش رو همایش اقتدار خواهند داشت. همچنین نیروی زمینی رزمایش از پهپادهای بومی نیز استفاده می‌کند. هوانیروز در این رزمایش در فضای تهدیدات جدید تاکتیک‌های جدیدی را اجرا خواهد کرد.
 
امیر چیت فروش: حضور انواع جنگنده‌های نیروی هوایی و انواع موشک‌ها در رزمایش
سخنگوی نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: بیش از 9 نوع هواپیمای شکاری، شکاری بمب افکن و انواع موشک‌ها را نیروی هوایی در این رزمایش آزمایش می‌کند.
 
وی در ادامه با بیان این‌که «کلیه پایگاه‌های نیروی هوایی در این رزمایش درگیر هستند» خاطرنشان کرد: این پایگاه‌ها به پشتیبانی از نیروهای رزمایش می‌پردازند. همچنین هواپیمای نیروی هوایی نقش نیروهای تهاجمی را نیز به عهده می‌گیرند تا پدافند هوایی آنها را شناسایی کند.
 
به گزارش ایسنا، ویژگی‌های رزمایش محمد رسول‌الله(ص) عبارت است از مشترک بودن و اقدام ارتش به عنوان یک مشت واحد، وسعت و گستردگی منطقه رزمایش، حضور تا مدار 10 درجه، تحکیم پیوند ارتش و مردم، انطباق عملیات با تهدیدات پیش بینی شده و رصد تهدیدها و تشکیل قرارگاه و رده‌های جوانان در کنار سایرقرارگاه‌ها.
 
ارزیابی کفایت طرح‌های پیش بینی شده، ارتقاء توان رزمی، تمرین اقدامات فرماندهی مشترک و ستادی، بررسی و نحوه‌ی عملکرد یگان‌های حاضر در رزمایش، شناسایی قوت‌ و ضعف‌های تاکتیک‌ها، آزمایش سامانه‌ها و تجهیزات و سلاح‌های جدید و انتقال واقعی‌تر تجربه به جوانان را می‌توان از اهداف برگزاری این رزمایش برشمرد.
 
رزمایش مشترک ارتش که به فرماندهی امیر عبدالرحیم موسوی جانشین فرمانده کل ارتش برگزار می‌شود، پیام صلح و دوستی ایران به کشورهای دوست و پیام اقتدار نظامی ایران را به کسانی مخابره می‌کند که همچنان چشم طمع به کیان ایران اسلامی دارند.

بندرعباس - ایرنا - فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: رزمایش بزرگ محمد رسول الله(ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران با محوریت نیروی زمینی  در جنوب شرق کشور آغاز می شود.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در جاسک افزود: این رزمایش با محوریت نیروی زمینی ارتش و در منطقه ای به وسعت دومیلیون و 200هزار مترمربع در استان های سیتان و بلوچستان، هرمزگان و آب های نیلگون مکران و اقیانوس هند برگزار می شود.

وی افزود: فرض تاکتیکی ما در این رزمایش این است که تهدید از جانب دشمن فرضی از دریا خودش را به سواحل نزدیک می کند و نیروی دریایی راهبردی مقاومت های جانانه انجام می دهد و در نهایت دشمن خود را به سواحل می رساند که با ضربات مهلک نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی از هدف خود منصرف و عقب نشینی می کند.

وی که به منظور ارزیابی به منطقه عملیاتی رزمایش محمد رسول آلله (ص) در جاسک واقع در شرق هرمزگان سفر کرده، ادامه داد: اهدافی که ما در این رزمایش دنبال می کنیم انتقال تجربه به جوانان است.

امیر پوردستان تاکید کرد: بخش عظیمی از فرماندهانی که به عنوان مسوول در این رزمایش شرکت دارند، کسانی هستند که سال های دفاع مقدس را درک کرده و جنگ اول و دوم خلیج فارس را تحلیل کردند و دانسته های خودشان را در این رزمایش به فرماندهان جوان منتقل کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: پیام ما در این رزمایش به کشورهای منطقه پیام صلح و دوستی است و کشورهای منطقه این ظرفیت را دارند که بتوانند امنیت را برقرار کنند.

امیر سرتیپ پوردستان تصریح کرد: آنها که خیال خام تهدید و تجاوز را در سر دارند، بدانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در زیر پرچم ولایت از اقتدار و توان بسیار بالایی برخوردار است و هرگونه تهدید را در زمین، هوا و دریا با قدرت پاسخ می دهد.

نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران روحیه سربازان و فرماندهان را خوب توصیف کرد و از مسوولان هرمزگان و مردم شهرستان جاسک که همکاری دارند، قدردانی کرد.

رزمایش مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان «محمد رسوال الله(ص)» از چهارم تا دهم دی ماه از شرق تنگه هرمز تا پایین تر از خلیج عدن در منطقه ای به وسعت دو میلیون و 200 هزار کیلومتر مربع برگزار می شود

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 28 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

زندگی نامه حضرت محمد,زندگینامه حضرت محمد,بیوگرافی حضرت محمد,حضرت محمد

نام: محمد بن عبد الله

حضرت محمد (ص) در تورات و برخى كتب آسمانى «احمد» ناميده شده است. آمنه، دختر وهب، مادر حضرت محمد (ص) پيش از نامگذارىِ فرزندش توسط عبدالمطلب به محمّد، وى را «احمد» ناميده بود.

كنيه حضرت محمد (ص): ابوالقاسم و ابوابراهيم.

القاب حضرت محمد (ص): رسول اللّه، نبى اللّه، مصطفى، محمود، امين، امّى، خاتم، مزّمل، مدّثر، نذير، بشير، مبين، كريم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشّر، منذر، مذكّر، يس، طه‏ و...

منصب حضرت محمد (ص): آخرين پيامبر الهى، بنيان‏گذار حكومت اسلامى و نخستين معصوم در دين مبين اسلام.

تاريخ ولادت حضرت محمد (ص): روز جمعه، هفدهم ربيع الاول عام الفيل برابر با سال 570 ميلادى (به روايت شيعه). بيشتر علماى اهل سنّت تولد آن حضرت را روز دوشنبه دوازدهم ربيع الاول آن سال دانسته‏اند.

عام الفيل، همان سالى است كه ابرهه، با چندين هزار مرد جنگى از يمن به مكه يورش آورد تا خانه خدا (كعبه) را ويران سازد و همگان را به مذهب مسيحيت وادار سازد؛ اما او و سپاهيانش در مكه با تهاجم پرندگانى به نام ابابيل مواجه شده، به هلاكت رسيدند و به اهداف شوم خويش نايل نيامدند. آنان چون سوار بر فيل بودند، آن سال به سال فيل (عام الفيل) معروف گشت.

محل تولد حضرت محمد (ص): مكه معظمه، در سرزمين حجاز (عربستان سعودى كنونى).

نسب پدرى حضرت محمد (ص): عبدالله بن عبدالمطلب (شيبة الحمد) بن هاشم (عمرو) بن عبدمناف بن قصّى بن كلاب بن مرّة بن كعب بن لوىّ بن غالب بن فهر بن مالك بن نضر (قريش) بن كنانة بن خزيمة بن مدركة بن الياس بن مضر بن نزار بن معد بن عدنان.

حضرت محمد (ص) روايت شده است كه هرگاه نسب من به عدنان رسيد، همان جا نگاه داريد و از آن بالاتر نرويد. اما در كتاب‏هاى تاريخى، نسب آن حضرت تا حضرت آدم(ع) ثبت و ضبط شده است كه فاصله بين عدنان تا حضرت اسماعيل، فرزند ابراهيم خليل الرحمن(ع) به هفت پشت مى‏رسد.

مادر حضرت محمد (ص): آمنه، دختر وهب بن عبد مناف.

اين بانوى جليل القدر، در طهارت و تقوا در ميان بانوان قريشى، كم‏ نظير و سرآمد همگان بود. وى پس از تولد حضرت محمّد(ص) دو سال و چهارماه و به روايتى شش سال زندگى كرد و سرانجام، در راه بازگشت از سفرى كه به همراه تنها فرزندش، حضرت محمّد(ص) و خادمه‏اش، ام ايمن جهت ديدار با اقوام خويش عازم يثرب (مدينه) شده بود، در مكانى به نام «ابواء» بدرود حيات گفت و در همان جا مدفون گشت.

و چون عبدالله، پدر حضرت محمد(ص) دو ماه (و به روايتى هفت ماه) پيش از ولادت فرزندش از دنيا رفته بود، كفالت آن حضرت را جدش، عبدالمطلب به عهده گرفت. نخست وى را به ثويبه (آزاد شده ابولهب) سپرد تا وى را شير دهد و از او نگه‏دارى كند؛ اما پس از مدتى وى را به حليمه، دختر عبدالله بن حارث سعديه واگذار كرد. حليمه گرچه دايه آن حضرت بود، اما به مدت پنج سال براى وى مادرى كرد.

زندگی نامه حضرت محمد,زندگینامه حضرت محمد,بیوگرافی حضرت محمد,حضرت محمدزندگی نامه حضرت محمد (ص)

مدت رسالت و زمامدارى حضرت محمد (ص): از 27 رجب سال چهلم عام الفيل (610 ميلادى)، كه در سن چهل سالگى به رسالت مبعوث شده بود، تا 28 صفر سال يازدهم هجرى، كه رحلت فرمود، به مدت 23 سال عهده‏دار امر رسالت و نبوت بود. حضرت محمد (ص)  علاوه بر رسالت، به مدت ده سال امر زعامت و زمامدارى مسلمانان را پس از مهاجرت به مدينه طيبه بر عهده داشت.

همسران حضرت محمد (ص):

1. خديجه بنت خويلد.

2. سوده بنت زمعه.

3. عايشه بنت ابى بكر.

4. امّ شريك بنت دودان.

5. حفصه بنت عمر.

6. ام حبيبه بنت ابى سفيان.

7. امّ سلمه بنت عاتكه.

8. زينب بنت جحش.

9. زينب بنت خزيمه.

10. ميمونه بنت حارث.

11. جويريه بنت حارث.

12. صفيّه بنت حىّ بن اخطب.

نخستين زنى كه افتخار همسرى حضرت محمد (ص) را يافت، خديجه بنت خويلد بود. حضرت محمّد(ص) پيش از رسيدن به مقام رسالت، در سن 25 سالگى با اين بانوى بزرگوار ازدواج نمود.

خديجه كبرى (س) با موقعيت و اموال خويش، خدمات شايانى به پيامبر اكرم(ص) در اظهار رسالتش كرد. اين بانوى بزرگ، از افتخارات زنان عالم است و در رديف بانوان قدسى، همانند مريم و آسيه، قرار دارد. حضرت محمد (ص) به احترام خديجه كبرى (س) تا هنگامى كه وى زنده بود، با هيچ زن ديگرى ازدواج نكرد. همو بود كه دردها و رنج‏هاى پيامبر(ص) را، كه سران شرك و كفر متوجه آن حضرت مى‏كردند، تسلّى داده و او را در رسالت و نبوتش يارى می‏داد.

خديجه كبرى(س) به خاطر مقام و منزلتى كه در اسلام به دست آورده بود، مورد لطف و عنايت مخصوص پروردگار جهانيان قرار گرفت. به همين جهت روزى جبرئيل امين به محضر پيامبر اكرم(ص) شرفياب شد و گفت: اى محمد! سلام خدا را به همسرت خديجه برسان. پيامبر اكرم(ص) به همسرش فرمود: اى خديجه! جبرئيل امين از جانب خداوند متعال به تو سلام مى‏رساند. خديجه گفت: «اللّه السّلام و منه السّلام و على جبرئيل السّلام».

حضرت خديجه (س) در ايام همسرى با حضرت محمد (ص) از احترام ويژه رسول‏ خدا(ص) برخوردار بود و پيامبر(ص) نيز همسرى مهربان و وفادار براى او بود. آن حضرت پس از وفات خديجه (در رمضان سال دهم بعثت) همواره از او به نيكى ياد می‏كرد.

از عايشه، سومين حضرت محمد (ص)، روايت شده است:

«كانَ رَسُولُ اللّهِ(ص) لايَكادُ يَخْرُجُ مِنَ الْبَيْتِ حَتّى يَذْكُرَ خَديجَةَ فَيَحْسَنُ الثَّناءِ عَلَيْها، فَذَكَرها يَوْماً مِنَ الْاَيّامِ فَادْرَكَتْني الْغَيْرةَ، فَقُلْتُ: هَلْ كانَتْ اِلاّ عَجُوزاً وَقَدْ اَبْدَلَكَ اللّهُ خَيْراً مِنْها، فَغَضَبَ حَتّى‏ اهْتَزَّ مَقْدَمُ شَعْرِهِ مِنَ الغَضَبِ‏. (1)

حضرت محمد (ص) هيچ‏گاه از خانه بيرون نمی‏رفت مگر اين كه يادى از خديجه مى‏كرد و از او به نيكى نام مى‏برد. يك روز كه حضرت محمد (ص) از خديجه (س) ياد كرده و خوبى‏هاى او را بيان میكرد، غيرت زنانگى بر من غالب شد و به پيامبر(ص) گفتم: آيا او يك پيرزن بيشتر بود و حال آن كه خداوند بهتر از آن (يعنى عايشه) را به تو داده است؟ پيامبر اكرم(ص) از اين گفتار من، خشمگين شد، به طورى كه موهاى جلوى سرش از شدت خشم به حركت درآمد.

  زندگی نامه حضرت محمد (ص)


فرزندان حضرت محمد (ص):

 الف) پسران ان حضرت محمد (ص):

1. قاسم. او پيش از بعثت پيامبر اكرم(ص) تولد يافت. از اين رو پيامبر(ص) را ابوالقاسم ناميدند.

2. عبدالله. اين كودك چون پس از بعثت به دنيا آمده بود، وى را «طيّب» و «طاهر» مى‏گفتند.

3. ابراهيم. او در اواخر سال هشتم هجرى متولد شد و در رجب سال دهم هجرى وفات يافت.

عبدالله و قاسم از خديجه كبرى (س) و ابراهيم از ماريه قبطيه متولد شدند. وهرسه آنان در سنين كودكى از دنيا رفتند.

ب) دختران حضرت محمد (ص):

1. زينب (س). 2. رقيه (س). 3. ام كلثوم (س). 4. فاطمه زهرا (س).

دختران حضرت محمد (ص) همگى از حضرت خديجه(س) متولد شدند و تمام فرزندان رسول خدا(ص) جز فاطمه زهرا (س) پيش از رحلت آن حضرت، از دنيا رفته بودند. تنها فرزندى كه از آن حضرت در زمان رحلتش باقى مانده بود، فاطمه زهرا(س)، آخرين دختر وى بود. اين بانوى مكرّمه، افتخار بانوان عالم، بلكه همه انسان‏ها و مورد تقديس و تكريم فرشتگان عرشى است. همو است كه مادر سبطين و امّ الأئمة المعصومين(ع) است.

گرچه پيامبر اسلام(ص) به تمام خاندان مؤمن خويش علاقه‏مند بود، اما در ميان همسرانش بيش از همه، به خديجه كبرى (س) و در ميان فرزندانش بيش از همه، به فاطمه زهرا (س) علاقه‏مند بوده و اظهار محبت و لطف میفرمود.

 

زندگی نامه حضرت محمد (ص)

آغاز بعثت حضرت محمد (ص):

محمد امين ( ص ) قبل از شب 27 رجب در غار حرا به عبادت خدا و راز و نياز با آفريننده جهان مي پرداخت و در عالم خواب رؤياهايی مي ديد راستين و برابر با عالم واقع . روح بزرگش برای پذيرش وحی - کم کم - آماده مي شد .

درآن شب بزرگ جبرئيل فرشته وحی مأمور شد آياتی از قرآن را بر محمد ( ص ) بخواند و او را به مقام پيامبری مفتخر سازد . سن محمد ( ص ) در اين هنگام چهل سال بود . در سکوت و تنهايی و توجه خاص به خالق يگانه جهان جبرئيل از محمد ( ص ) خواست اين آيات را بخواند : " اقرأ باسم ربک الذی خلق . خلق الانسان من علق . اقرأ وربک الاکرم . الذی  علم بالقلم . علم الانسان ما لم يعلم " . يعنی : بخوان به نام پروردگارت که آفريد . او انسان را از خون بسته آفريد . بخوان به نام پروردگارت که گرامي تر و بزرگتر است . خدايی که نوشتن با قلم را به بندگان آموخت . به انسان آموخت آنچه را که نمي دانست .

زندگی نامه حضرت محمد,زندگینامه حضرت محمد,بیوگرافی حضرت محمد,حضرت محمدزندگی نامه حضرت محمد (ص)

حضرت محمد (ص) - از آنجا که امی و درس ناخوانده بود - گفت : من توانايی  خواندن ندارم . فرشته او را سخت فشرد و از او خواست که " لوح " را بخواند . اما همان جواب را شنيد - در دفعه سوم - محمد ( ص ) احساس کرد مي تواند " لوحی " را که در دست جبرئيل است بخواند . اين آيات سرآغاز مأموريت بسيار توانفرسا و مشکلش بود .

جبرئيل مأموريت خود را انجام داد و محمد ( ص ) نيز از کوه حرا پايين آمد و به سوی خانه خديجه رفت . سرگذشت خود را برای همسر مهربانش باز گفت . خديجه دانست که مأموريت بزرگ " محمد " آغاز شده است . او را دلداری و دلگرمی داد و گفت : " بدون شک خدای مهربان بر تو بد روا نمي دارد زيرا تو نسبت به خانواده و بستگانت مهربان هستی و به بينوايان کمک مي کنی و ستمديدگان را ياری مي نمايی " . سپس محمد ( ص ) گفت : " مرابپوشان " خديجه او را پوشاند .

حضرت محمد (ص) اندکی به خواب رفت . خديجه نزد " ورقة بن نوفل " عمو زاده اش که از دانايان عرب بود رفت ، و سرگذشت محمد ( ص ) را به او گفت . ورقه در جواب دختر عموی خود چنين گفت : آنچه برای محمد ( ص ) پيش آمده است آغاز پيغمبری  است و " ناموس بزرگ " رسالت بر او فرود مي آيد . خديجه با دلگرمی به خانه برگشت .

معراج حضرت محمد (ص):

پيش از هجرت به مدينه که در ماه ربيع الاول سال سيزدهم بعثت اتفاق افتاد، دو واقعه در زندگی حضرت محمد (ص) پيش آمد که به ذکر مختصری از آن مي پردازيم : در سال دهم بعثت "معراج " پيغمبر اکرم (ص ) اتفاق افتاد و آن سفری بود که به امر خداوند متعال و بهمراه امين وحی (جبرئيل ) و بر مرکب فضا پيمايی به نام "براق " انجام شد.

حضرت محمد (ص) اين سفر با شکوه را از خانه ام هانی خواهر امير المومنين علی (ع ) آغاز کرد و با همان مرکب به سوی بيت المقدس يا مسجد اقصی روانه شد، و از بيت اللحم که زادگاه حضرت مسيح است و منازل انبيا (ع ) ديدن فرمود.

سپس سفر آسمانی خود را آغاز نمود و از مخلوقات آسمانی و بهشت و دوزخ بازديد به عمل آورد، و در نتيجه از رموز و اسرار هستی و وسعت عالم خلقت و آثار قدرت بی پايان حق تعالی آگاه شد و به "سدرة المنتهي " رفت و آنرا سراپا پوشيده از شکوه و جلال و عظمت ديد. سپس از همان راهی  که آمده بود به زادگاه خود "مکه " بازگشت و از مرکب فضا پيمای خود پيش از طلوع فجر در خانه "ام هاني " پائين آمد.

به عقيده شيعه اين سفر جسمانی بوده است نه روحانی چنانکه بعضی  گفته اند. در قرآن کريم در سوره "اسرا" از اين سفر با شکوه بدين صورت ياد شده است : "منزه است خدايی که شبانگاه بنده خويش را از مسجد الحرام تا مسجد اقصی که اطراف آن را برکت داده است سير داد، تا آيتهای  خويش را به او نشان دهد و خدا شنوا و بيناست ". در همين سال و در شب معراج خداوند دستور داده است که امت پيامبر خاتم (ص ) هر شبانه روز پنج وعده نماز بخوانند و عبادت پروردگار جهان نمايند، که نماز معراج روحانی مومن است .

اصحاب و ياران حضرت محمد (ص):

پيامبر اسلام(ص) چه در مكّه معظمه و چه در مدينه، داراى اصحاب و ياران باوفايى بود كه برخى از آنان پيش از آن حضرت و برخى ديگر پس از ايشان از دنيا رفتند و تعداد آنان به هزاران نفر مى‏رسد. در اين جا به نام برخى از صحابه مشهور آن حضرت اشاره می‏شود:

1. على بن ابى‏طالب(ع).

2. ابوطالب بن عبد المطلب.

3. حمزة بن عبدالمطلب.

4. جعفربن ابى‏طالب.

5. عباس بن عبدالمطلب.

6. عبداللّه بن عباس.

7. فضل بن عباس.

8. معاذبن جبل.

9. سلمان فارسى.

10. ابوذر غفارى (جندب بن جناده).

11. مقداد بن اسود.

12. بلال حبشى.

13. مصعب بن عمير.

14. زبير بن عوام.

15. سعد بن ابى وقاص.

16. ابو دجانه.

17. سهل بن حنيف.

18. سعد بن معاذ.

19. سعد بن عباده.

20. محمد بن مسلمه.

21. زيد بن ارقم.

22. ابو ايوب انصارى.

23. جابر بن عبدالله انصارى.

24. حذيفة بن يمان عنسى.

25. خالد بن سعيد اموى.

26. خزيمة بن ثابت انصارى.

27. زيد بن حارثه.

28. عبدالله بن مسعود.

29. عمار بن ياسر.

30. قيس بن عاصم.

31. مالك بن نويره.

32. ابوبكر بن ابى قحافه.

33. عثمان بن عفان.

34. عبدالله بن رواحه.

35. عمر بن خطّاب.

36. طلحة بن عبيدالله.

37. عثمان بن مظعون.

38. ابو موسى اشعرى.

39. عاصم بن ثابت.

40. عبدالرحمن بن عوف.

41. ابوعبيده جراح.

42. ابو سلمه.

43. ارقم بن ابى ارقم.

44. قدامة بن مظعون.

45. عبدالله بن مظعون.

46. عبيدة بن حارث.

47. سعيد بن زيد.

48. خَبّاب بن اَرَت.

49. بريده اسلمى.

50. عثمان بن حنيف.

51. ابو هيثم تيهان.

52. ابىّ بن كعب.

تاريخ و سبب رحلت حضرت محمد (ص):

دوشنبه 28 صفر، بنا به روايت بيشتر علماى شيعه و دوازدهم ربيع الاول بنا به قول اكثر علماى اهل سنّت، در سال يازدهم هجرى، در سن 63 سالگى، در مدينه بر اثر زهرى كه زنى يهودى به نام زينب در جريان نبرد خيبر به آن حضرت خورانيده بود. معروف است كه پيامبر اسلام(ص) در بيمارىِ وفاتش مى‏فرمود: اين بيمارى از آثار غذاى مسمومى است كه آن زن يهودى پس از فتح خيبر براى من آورده بود.

محل دفن حضرت محمد (ص):

مدينه مشرفه، در سرزمين حجاز (عربستان سعودى كنونى) در همان خانه‏اى كه وفات يافته بود. هم اكنون مرقد مطهر آن حضرت، در مسجد النبى قرار دارد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 28 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

«یک مقام ارشد اطلاعاتی سعودی ضمن برقراری تماس با رهبران حماس از آن ها خواسته است که ارتباط خود با رژیم تهران را قطع کنند.»

روزنامه صهیونیستی آروتز شوا (Arutzsheva)، طی گزارشی به بررسی موضعگیری عربستان سعودی در قبال روابط اخیر ایران و گروه حماس پرداخت.

در این گزارش که زیر عنوان "عربستان به حماس: از ایران دور بمانید" منتشر شد، آمده است: بنابرگزارش ها، عربستان سعودی از حماس درخواست کرده است که روابط حسنه خود با ایران را قطع کند و در مقابل، پیشنهاد کمک برای شکستن محاصره غزه را داده است.

آروتز شوا نوشت: پایگاه اینترنتی "الرای" وابسته به گروه حماس روز دوشنبه طی گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی اخیرا پیامی سرشار از عصبانیت، در مورد روابط گروه حماس با ایران، مبنی بر این که "ریاض از اینکه با مسلمانان سنی دنیا دشمن باشد نگران است"، به رهبران حماس ارسال کرده است.

 بر اساس این گزارش، یک مقام ارشد اطلاعاتی سعودی ضمن برقراری تماس با رهبران حماس از آن ها خواسته است که ارتباط خود با رژیم تهران را قطع کنند و در مقابل، وعده اعمال فشار قابل توجه برای برداشته شدن محاصره غزه را داده است. 

در ادامه این خبر آمده است: رسانه های محلی گزارش دادند که هفته گذشته، هیئتی از حماس برای مذاکره با مقامات ایرانی جهت بهبود روابط، به ایران آمدند. منابع عرب فلسطینی که با پایگاه خبری "الرای" گفتگو کرده اند، اظهار داشتند که حماس در حال ملاحظه درخواست سعودی است و هنوز واکنش رسمی به آن نشان نداده است. 

در ماه های اخیر با توجه به پیروزی حوثی ها در یمن و امکان به وجود آمدن تحولات جدی در این کشور از یک سو، ایفای نقشی فعال توسط ایران در مبارزه با داعش در عراق از سوی دیگر و در نهایت، روابط حسنه ایران و حماس، فشار زیادی بر عربستان سعودی که از گسترش نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه احساس نگرانی می کند، وارد آمده است. همین امر موجب عکس العمل تند عربستان سعودی پس از سفر هیئت مسئولین حماس به ایران و ارسال پیامی سرشار از عصبانیت برای حماس شد.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 26 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش برای اولین بار ناگفته‌ای درباره فرار داعش از نزدیکی مرزهای ایران به عمق خاک عراق را مطرح کرد، که در پی دریافت پیام تهدیدآمیز ارتش جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت.

به گزارش دفاع پرس ،امیر سرتیپ کیومرث حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، در مراسم تحلیف و دانش‌آموختگی دانش‌آموزان امدادگر رزم که پیش از ظهر امروز در مرکز بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش برگزار شد، با اشاره به توانمندی ارتش در حراست از مرزهای کشور اظهار داشت: تروریست‌های داعش هنگامی که با حرکتی طوفنده تا ۵۰ الی ۶۰ کیلومتری مرزهای ما با هدف نفوذ به مرزهایمان پیش آمده بودند، وقتی که پیام ما را در این رابطه شنیدند که "اگر پا را جلوتر بگذارند پایشان را قلم خواهیم کرد" یکی پس از دیگری از شهرهای مرزی عراق گریخته و به عمق خاک عراق متواری شدند.

وی این امر را نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار ارتش ولایتمدار دانست و افزود: امروز در همه مرزهای دریایی، زمینی و هوایی حضوری مقتدارانه داریم و هر تهدیدی را در نطفه خفه خواهیم کرد.

امیر حیدری با بیان اینکه امروز حضور هوشمندانه مرجعیت در عراق احساس می‌شود، افزود: هنگامی که تروریست‌های داعش در حال نفوذ به قلب عراق بودند، این حضور هوشمندانه مرجعیت بود که توانست مردم را علیه آن‌ها به صحنه آورده و جلوی متجاوزان را بگیرد؛ وگرنه اگر حاکمیت عراق این توانمندی را داشت از همان مراحل اولیه، اجازه اشغال موصل و دیالی را به آنان نمی‌داد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی از بدو پیروزی انقلاب تا به امروز گفت: بنده تحقیقا عرض می‌کنم اقتداری که امروز ایران اسلامی در طول تاریخ کشورمان بی نظیر است.

سرتیپ حیدری با طرح این سوال که شاخص‌های اقتدار ایران اسلامی از کجا نشأت گرفته است، تصریح کرد: امروز پنج کشور قدرت‌مند دنیا سر میز مذاکره با جمهوری اسلامی قرار گرفته‌اند و قصد دارند جلوی قدرتمند شدن بیش از پیش ما را بگیرند؛ اما ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های آنان حرف حق را می‌زند، که این نشان از اقتدار کشورمان در عرصه بین‌المللی دارد.

وی افزود: شاخص دوم که بیانگر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است این است که امروز بیش از ۱۵۲ رسانه تصویری و صوتی با زبان فارسی علیه موجودیت نظام جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند، تا این کشور را از مسیر رشد و تعالی باز دارند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه امریکا می‌خواهد در بُعد نظامی و دفاعی قدم به قدم خود را به توانمندی‌های ما نزدیک کند، گفت: امریکا ناوهای هواپیمابر خود را به منطقه می‌آورد، و کشورهای اطراف ما را به فناوری‌های رزمی روز و سامانه‌های پدافندی مجهز می‌کند، زیرا از موشک‌های ما هراس دارد، و از ایران می‌ترسد.

امیر حیدری ادامه داد: دنیای غرب با راه‌اندازی پروژه ایران‌هراسی می‌خواهد چهره ناخوشایندی را از ایران به جهان نشان کند، این پروژه در پی اقتدار ما کلید زده شده است.

وی تأکید کرد: ما خوشحالیم که امریکایی‌ها به‌عنوان پرچمدار دشمنان ما، امکانات و پایگاه‌های نظامی خود را به ما نزدیک می‌کنند؛ چراکه این حرکت در وهله اول نشان از قدرت ماست و در وهله دوم باعث می‌شود که آن‌ها در تیررس ما قرار گیرند.

جانشین فرمانده نزاجا یادآور شد: اخیرا برخی از استراتژیست‌های غربی گفته‌اند "اگر روزی بخواهیم به ایران حمله کنیم قبل از آن باید چند کار را انجام دهیم؛ کار نخست این است که منافع خود را از تیررس موشکی جمهوری اسلامی خارج کرده و بعد اقدام به حمله کنیم"؛ که این مساله نشان از اقتدار جمهوری اسلامی در برابر دشمنان دارد.

سرتیپ حیدری با بیان اینکه کارشناسان نظامی براین باورند که بافت و شکل جغرافیایی و هارمونی می‌تواند از مؤلفه‌های قدرت یک کشور محسوب شود، اظهار داشت: باید دید که اقتدار امروز جمهوری اسلامی چگونه تولید شده است؛ زیرا پیش از انقلاب و در دوران قاجار نیز ما این شرایط جغرافیایی را داشتیم، اما در آن دوران صاحب این اقتدار نبودیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: اقتدار امروز ما رهین وجود نورانی ولایت است که اگر این هدایت و رهبری الهی نبود، ما امروز شاهد این سطح از اقتدار در کشور نبودیم.     

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 26 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

آغاز سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو
 
سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو درباره راه‌حل جامع هسته‌ای با حضور معاونان وزرای خارجه ۲ کشور آغاز شد.

سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان محمدجواد ظریف و وندی شرمن معاون جان کری وزیر خارجه آمریکا و کارشناسان دو طرف طی دیروز و امروز در دو نوبت و جمعا ۹ ساعت به گفت‌وگو پرداختند.

عراقچی شب گذشته پس از پایان دور اول مذاکرات با طرف آمریکایی فضای حاکم برجلسات را بسیار خوب برشمرد و با بیان اینکه راجع به همه موضوعات گفت‌وگو کردیم، عنوان کرد: در موقعیتی نیستیم که مذاکرات را قضاوت کنیم، فضای جلسات بسیار خوب است، اما تا به راه‌حل برسیم، هنوز فاصله وجود دارد.

قرار است هیأت مذاکره کننده ایرانی به ریاست عراقچی ساعت ۱۹ به وقت محلی با هیأت مذاکره کننده فرانسوی در گروه ۱+۵ دیدار و گفت‌وگو کنند.

دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ درباره راه‌حل جامع هسته‌ای پس از تمدید هفت ماه و هفت روزه توافقنامه ژنو قرار است فردا -چهارشنبه- در ژنو برگزار شود.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

معرفی رشته های دانشگاهی - حسابداریحسابداری یک سیستم است که در آن فرآیند جمع آوری، طبقه بندی ، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارشهای مالی و صورتهای حسابداری در شکل ها و مدلهای خاص انجام می گیرد. تا افراد ذی نفع درون سازمانی مثل مدیران سازمان و یا برون سازمانی مثل بانک ها، مجمع عمومی سازمان مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. به همین دلیل فردی که تحصیلات دانشگاهی ندارد، بیشتر دفتردار است تا حسابدار. چرا که گزارشهای این دسته از افراد مطابق استاندارد نیست و پردازش کافی نمی شود و بیشتر تراز حسابها می باشد. برای مثال یک حسابدار تجربی نمی تواند براحتی بین دارایی کوتاه مدت و بلند مدت تفاوت قائل شود و یا نمی داند که چگونه باید معاملات ارزی را در دفاتر ثبت کرد.            

 

 

 

 

 

حسابداری یک سیستم است که در آن فرآیند جمع آوری، طبقه بندی ، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارشهای مالی و صورتهای حسابداری در شکل ها و مدلهای خاص انجام می گیرد. تا افراد ذی نفع درون سازمانی مثل مدیران سازمان و یا برون سازمانی مثل بانک ها، مجمع عمومی سازمان مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. به همین دلیل فردی که تحصیلات دانشگاهی ندارد، بیشتر دفتردار است تا حسابدار. چرا که گزارشهای این دسته از افراد مطابق استاندارد نیست و پردازش کافی نمی شود و بیشتر تراز حسابها می باشد. برای مثال یک حسابدار تجربی نمی تواند براحتی بین دارایی کوتاه مدت و بلند مدت تفاوت قائل شود و یا نمی داند که چگونه باید معاملات ارزی را در دفاتر ثبت کرد.

 

حسابداری به عنوان یک نظام پردازش اطلاعات، داده های خام مالی را دریافت نموده، آنها را به نظم در می آورد.

 

محصول نهایی نظام حسابداری گزارش ها و صورت های مالی است که مبنای تصمیم گیری اشخاص ذی نفع (مدیران ، سرمایه گذاران ، دولت و …) قرار می گیرد.

 

ماهیت :

 

یک حسابدار متخصص، در آینده می تواند مدیر مالی یک سازمان یا شرکت گردد یعنی می تواند به مدیریت یک شرکت ایده بدهد که منابع موجودش را در چه راههایی سرمایه گذاری نماید تا استفاده بهینه کند و یا اگر شرکت به منابع مالی جدید نیاز داشت یک مدیر مالی بر اساس دانش آکادمیک خود می تواند بگوید که از چه طریقی باید تامین مالی کرد. و مجموع این فعالیت ها خارج از توانایی یک حسابدار تجربی است.

 

«حسابداری یک سیستم اطلاعاتی است که با فراهم کردن اطلاعات لازم کمک می کند تا سرمایه گذارها، اعتبار دهندگان، مدیران و دولت نسبت به مسائل اقتصادی بهتر بتوانند، تصمیم بگیرند.

 

برای مثال اگر شخصی بخواهد در یک شرکتی سرمایه گذاری کند، تمایل دارد که وضعیت مالی آن شرکت و یا نتایج عملیات آن شرکت را در طی سالهای قبل بداند. موضوعاتی که به صورت گزارشهای مالی توسط حسابداران تهیه می شود.

 

«حسابداری به منظور جوابگویی به نیازهای انسان به وجود آمده است. به همین دلیل با گذشت زمان و به موازات گسترش فعالیت های اقتصادی و افزایش پیچیدگی آن ، هدفها و روشهای حسابداری برای جوابگویی به نیازهای اطلاعاتی، توسعه یافته است. چرا که اشخاص، شرکت ها و دولت برای تصمیم گیری در مورد توزیع مناسب منابع مالی نیاز به اطلاعاتی قابل اتکا دارند که این اطلاعات را به یاری حسابداری می توان به دست آورد. از سوی دیگر انجام سرمایه گذاری یکی از مواد ضروری و اساسی در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی کشور است و سرمایه گذاران نیز از بعد عرضه سرمایه، تا حد امکان سعی دارند منابع مالی خودرا به سویی سوق دهند که کمترین ریسک و بیشترین بازده را داشته باشد. یعنی به دنبال برآورد ریسک سرمایه گذاری ها خواهند بود. این در حالی است که یکی از مبانی اساسی برای محاسبه ریسک بازار شرکت ها ، استفاده از اطلاعات تولید شده توسط سیستم حسابدای است.

 

رشته حسابداری از جمله رشته هایی است که از داوطلبان هر سه گروه آزمایشی ریاضی و فنی ، علوم تجربی و علوم انسانی دانشجو می پذیرد.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

حسابداری یک سیستم است که در آن فرآیند جمع آوری، طبقه بندی ، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارشهای مالی و صورتهای حسابداری در شکل ها و مدلهای خاص انجام می گیرد. تا افراد ذی نفع درون سازمانی مثل مدیران سازمان و یا برون سازمانی مثل بانک ها، مجمع عمومی سازمان مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. به همین دلیل فردی که تحصیلات دانشگاهی ندارد، بیشتر دفتردار است تا حسابدار. چرا که گزارشهای این دسته از افراد مطابق استاندارد نیست و پردازش کافی نمی شود و بیشتر تراز حسابها می باشد. برای مثال یک حسابدار تجربی نمی تواند براحتی بین دارایی کوتاه مدت و بلند مدت تفاوت قایل شود و یا نمی داند که چگونه باید معاملات ارزی را در دفاتر ثبت کرد.
حسابداری به عنوان یک نظام پردازش اطلاعات، داده های خام مالی را دریافت نموده، آنها را به نظم در می آورد.
محصول نهایی نظام حسابداری گزارش ها و صورت های مالی است که مبنای تصمیم گیری اشخاص ذی نفع (مدیران ، سرمایه گذاران ، دولت و ...) قرار می گیرد.

            

هدف :

حسابداری یک سیستم است که در آن فرآیند جمع آوری، طبقه بندی ، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارشهای مالی و صورتهای حسابداری در شکل ها و مدلهای خاص انجام می گیرد. تا افراد ذی نفع درون سازمانی مثل مدیران سازمان و یا برون سازمانی مثل بانک ها، مجمع عمومی سازمان مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. به همین دلیل فردی که تحصیلات دانشگاهی ندارد، بیشتر دفتردار است تا حسابدار. چرا که گزارشهای این دسته از افراد مطابق استاندارد نیست و پردازش کافی نمی شود و بیشتر تراز حسابها می باشد. برای مثال یک حسابدار تجربی نمی تواند براحتی بین دارایی کوتاه مدت و بلند مدت تفاوت قایل شود و یا نمی داند که چگونه باید معاملات ارزی را در دفاتر ثبت کرد.

حسابداری به عنوان یک نظام پردازش اطلاعات، داده های خام مالی را دریافت نموده، آنها را به نظم در می آورد.

محصول نهایی نظام حسابداری گزارش ها و صورت های مالی است که مبنای تصمیم گیری اشخاص ذی نفع (مدیران ، سرمایه گذاران ، دولت و ...) قرار می گیرد.

ماهیت :

یک حسابدار متخصص، در آینده می تواند مدیر مالی یک سازمان یا شرکت گردد یعنی می تواند به مدیریت یک شرکت ایده بدهد که منابع موجودش را در چه راههایی سرمایه گذاری نماید تا استفاده بهینه کند و یا اگر شرکت به منابع مالی جدید نیاز داشت یک مدیر مالی بر اساس دانش آکادمیک خود می تواند بگوید که از چه طریقی باید تامین مالی کرد. و مجموع این فعالیت ها خارج از توانایی یک حسابدار تجربی است.

«حسابداری یک سیستم اطلاعاتی است که با فراهم کردن اطلاعات لازم کمک می کند تا سرمایه گذارها، اعتبار دهندگان، مدیران و دولت نسبت به مسایل اقتصادی بهتر بتوانند، تصمیم بگیرند. برای مثال اگر شخصی بخواهد در یک شرکتی سرمایه گذاری کند، تمایل دارد که وضعیت مالی آن شرکت و یا نتایج عملیات آن شرکت را در طی سالهای قبل بداند. موضوعاتی که به صورت گزارشهای مالی توسط حسابداران تهیه می شود.

«حسابداری به منظور جوابگویی به نیازهای انسان به وجود آمده است. به همین دلیل با گذشت زمان و به موازات گسترش فعالیت های اقتصادی و افزایش پیچیدگی آن ، هدفها و روشهای حسابداری برای جوابگویی به نیازهای اطلاعاتی، توسعه یافته است. چرا که اشخاص، شرکت ها و دولت برای تصمیم گیری در مورد توزیع مناسب منابع مالی نیاز به اطلاعاتی قابل اتکا دارند که این اطلاعات را به یاری حسابداری می توان به دست آورد. از سوی دیگر انجام سرمایه گذاری یکی از مواد ضروری و اساسی در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی کشور است و سرمایه گذاران نیز از بعد عرضه سرمایه، تا حد امکان سعی دارند منابع مالی خودرا به سویی سوق دهند که کمترین ریسک و بیشترین بازده را داشته باشد. یعنی به دنبال برآورد ریسک سرمایه گذاری ها خواهند بود. این در حالی است که یکی از مبانی اساسی برای محاسبه ریسک بازار شرکت ها ، استفاده از اطلاعات تولید شده توسط سیستم حسابدای است.

رشته حسابداری از جمله رشته هایی است که از داوطلبان هر سه گروه آزمایشی ریاضی و فنی ، علوم تجربی و علوم انسانی دانشجو می پذیرد.

آینده شغلی ، بازار کار ، درآمد:

به نظر می رسد فارغ التحصیلان دوره های تحصیلات تکمیلی این رشته، آمادگی و پختگی بیشتری برای حضور در بازار کار دارند.

نتیجه یکی از تحقیقات دانشگاه «کلمبیا» مبنی بر این بود که از از دهه 70 به بعد همه شرکتهای موفق، شرکتهایی بوده اند که مدیر آنها تحصیلات مالی داشته است. چون از این دهه به بعد اطلاعات نقش مهمی پیدا کرده است و مهمترین اطلاعات نیز، اطلاعات مالی است که تاثیر بسیاری در تصمیم گیری روسای شرکت ها دارد.

«فرصت های شغلی یک حسابدار بسیار گسترده است و از پایین ترین سطح تا بالاترین سطح را در بر می گیرد. و با وجود این که در دانشگاههای مختلف کشور اعم از دولتی ، غیرانتفاعی و آزاد، دانشجویان بسیاری در رشته حسابداری تدریس می کنند اما تعداد فارغ التحصیلان بیکار این رشته از بیشتر رشته ها کمتر است. چون از یک موسسه کوچک گرفته تا بزرگترین کارخانه های کشور حداقل برای تهیه اظهارنامه مالیاتی به حسابدار نیازمند هستند.

همچنین دانش حسابداری در بخش مالیات کاربرد وسیعی دارد. چون محاسبه سود به یاری حسابداری امکان پذیر است و تعیین مقدار سود نیز مبنای محاسبه مالیات شرکتها اعم از دولتی و خصوصی می باشد.

فارغ التحصیلان این رشته پس از اتمام تحصیل می توانند در سطوح مختلف و شاخه های متفاوت عهده دار انجام امور مالی گردند که شرح آن چنین است:

الف) حسابداری

فارغ التحصیلان می توانند در کلیه موسسات و واحدهای تجاری، اعم از دولتی یا خصوصی به عنوان حسابدار در شاخه های زیر مشغول کار شوند:

حسابداری مالی: در کلیه شرکتها و موسسات تجاری و غیرانتفاعی.

حسابداری صنعتی : در کلیه واحدهای صنعتی و شرکتهای تولیدی.

حسابداری دولتی : در کلیه سازمانها و ادارات دولتی به عنوان حسابدار یا عامل ذیحساب.

حسابداری مالیاتی : در ادارات دارایی.

حسابداری بیمه : در موسسات بیمه .

حسابداری بانکها : در شعبه ها و سرپرستی بانکها .

حسابداران پس از مدتی اشتغال به کار حسابداری می توانند در سمت مدیریت مالی واحدهای تجاری ، ایفای نقش نمایند.

ب ) حسابرسی

فارغ التحصیلان رشته حسابداری قادرند با توجه به شاخه های حسابداری در بند الف در حرفه حسابرسی شاغل شوند. شاغلان حرفه حسابرسی در یک تقسیم بندی کلی به دو گروه اصلی تفکیک می شوند :

حسابرسان داخلی : این گروه از حسابرسان ، کارمند واحد مورد رسیدگی هستند، و در واقع رابط میان هیات مدیره و شرکت بوده و گزارش رسیدگی خود را به طور هفتگی ، ماهانه یا سالانه به مدیرعامل و هیات مدیره ارایه می دهند . این گروه از حسابرسان عملیات داخل واحد تجاری را رسیدگی می کنند.

حسابرسان مستقل: این گروه از حسابرسان، افرادی هستند که در موسسات حسابرسی مشغول کار هستند و بر اساس قرارداد میان شرکتها یا سازمانها با این موسسات، عملیات حسابداری و مالی واحد تجاری را بر اساس اصول و موازین حسابداری مورد رسیدگی قرار می دهند و گزارش خود را به مجمع عمومی صاحبان سهام ارایه می کنند. در واقع حسابرسان مستقل رابط میان صاحبان شرکت و هیات مدیره شرکت می باشند.

در حال حاضر در ایران ، سازمان حسابرسی به عنوان یک سازمان دولتی ، بزرگترین موسسه حسابرسی است و در کنار آن سایر موسسات حسابرسی دولتی و خصوصی مشغول فعالیت می باشند.

توانایی های مورد نیاز و قابل توصیه:

داشتن شم ریاضی در رشته حسابداری از اهمیت بسیاری برخوردار است. به همین دلیل دانش آموزان رشته ریاضی در این رشته موفقتر هستند. البته این بدان معنا نیست که دانش آموزان رشته علوم انسانی قادر به ادامه تحصیل در رشته حسابداری نیستند بلکه باید تلاش کنند تا از دانش ریاضی خوب و یا حداقل متوسطی برخوردار باشند.

همچنین یک حسابدار باید بتواند بخوبی گزارش کارهای خود را ارایه دهد. بنابراین باید در ادبیات فارسی مسلط بوده و نگارش خوبی داشته باشد. این ویژگی بخصوص در سطوح بالاتر این رشته یعنی حسابرسی و مدیریت مالی اهمیت بسیاری دارد.

در آزمون هر سه گروه آزمایشی درس ریاضی به عنوان مهمترین درس این رشته ضریب 4 دارد.

دانشجوی حسابداری باید صادق و رازدار باشد چون در آینده تمام اسناد و مدارک یک سازمان را در اختیار دارد و اگر فرد رازدار و در کل با اخلاقی نباشد لطمات زیادی به آن شرکت و در نهایت به جامعه وارد می آورد. این مساله بخصوص در حسابرسی اهمیت بیشتری دارد زیرا اگر یک حسابرس که وظیفه بررسی گزارشات مالی یک سازمان و تایید صحت و سقم آن را بر عهده دارد، درستکار نبوده و یا شهامت ابراز مشکلات را نداشته باشد، می تواند به نابسامانی های اداری و مالی یک جامعه دامن بزند.

و بالاخره یک حسابدار برای موفقیت در این دنیای پر از رقابت و تغییر و تحول باید خلاق، مبتکر، صبور و منضبط باشد.

علاقه به امور مالی و تجزیه و تحلیل های آن، عامل موفقیت دانشجوی حسابداری است.

وضعیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر:

تا مقطع دکترا امکان ادامه تحصیل وجود دارد.

نظر یک فارغ التحصیل مشغول به کار در این رشته :

دانشجوی این رشته باید تحمل ساعتها کار در پشت یک میز و صندلی و سرو کار داشتن با اعداد و ارقام را داشته باشد. همچنین باید دقیق و منظم باشد تا در جمع بندی اعداد و ارقام دچار مشکل نگردد.»

وضعیت نیاز کشور به این رشته در حال حاضر:

آموزش حسابداران و شرکت موثر آنها در فراهم آوری اطلاعات مالی دقیق و قابل اعتماد، و تجزیه و تحلیل این اطلاعات برای توسعه پایدار در کشور در حال توسعه ای مانند ایران اهمیت فراوانی دارد. چرا که وجود اطلاعات دقیق، اعتماد برانگیز، بموقع و مربوط به فعالیت های اقتصادی، نه تنها لازم بلکه حیاتی است. علاوه بر این اطلاعات مالی حاصل از فعالیت های اقتصادی که بوسیله نظام های حسابداری گزارش می شود، می تواند از انحراف مسیر پیش بینی شده ، اتلاف منابع اقتصادی و اخلال در برنامه های توسعه اقتصادی جلوگیری کند.

دکتر ثقفی نیز در این باره می گوید:« چون این رشته فقط به کلاس و معلم نیاز دارد متاسفانه در سالهای اخیر، بسیاری از شهرهای دورافتاده که حتی یک حسابدار مجرب و متخصص ندارد، رشته حسابداری را با استفاده از اساتید کم تجربه دایر کرده است و در نتیجه فارغ التحصیلان دانشگاههای فوق حسابدارانی ناکارآمد هستند که نمی توانند، جذب بازار کار شوند. البته آنچه گفته شد شامل حال فارغ التحصیلان توانمند این رشته نمی شود چون هر فرد سرمایه گذار و هر موسسه اعتباری برای سرمایه گذاری یا اعتبار دادن به حسابدار نیاز دارد. »

نکات تکمیلی :

چند سال پیش وقتی که آقای . ت ریاست یکی از کارخانه های ایران را بر عهده گرفت با اخم های در هم و چهره های عبوس کارگرانی روبرو شد که 6 ماه بود حقوق نگرفته بودند و امید چندانی نیز به رییس جدید نداشتند. اما رییس جدید که فارغ التحصیل رشته حسابداری بود با مدیریت قوی و درست خویش نه تنها کارخانه مورد نظر را از ورشکستگی نجات داد بلکه امروزه این کارخانه یکی از بهترین کارخانه های کشور است که محصولات آن به خارج از کشور صادر می گردد و در حال حاضر نیز نحوه کار رییس یاد شده به عنوان یک شیوه نوین در دانشگاهها تدریس می شود.

آنچه خواندید سرگذشت واقعی یکی از کارخانه های کشور است.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

تعریف حسابداری : 

 دانشی است که با بکارگیری آن اطلاعات مربوط به معاملات و عملیات مالی و رویدادهای دارای اثر مالی بر یک موسسه را جمع آوری ، تجزیه و تحلیل ، اندازه گیری ، ثبت ، تجمیع ،‌تخلیص و گزارش می نماید. 

 

  پیشینه:

 

حسابداری دانشگاهی عمرش بالغ بر پانصد سال است و با نام لوکا پاچیولی (1495 میلادی) آغاز شده است. حسابداری مانند هر دانش دیگری در طول عمر پر فراز و نشیب خود تغییرات زیادی داشته است. از مهم ترین تغییرات حسابداری در طول پانصد سال گذشته تغییر ماهیت نظری آن است. حسابداری دانشگاهی در چهارصد سال اول عمر خود عمدتاً رویکردی تکنیکی و فنی داشته است. در اوایل سده بیستم اولین مباحث نظری در حوزه حسابداری مطرح و وجه علمی بودن آن به مذاق بحث گذاشته می شود. در طول دهه های آغازین سده بیستم مباحث نظری و فلسفی جدی در خصوص تعلق حسابداری به یکی از حوزه های معرفت بشری رواج داشته است. این مجادلات در طرح تخصیص حسابداری به یکی از حوزه های علم یا فن یا هنر به اوج خود میرسد. در اواسط سده بیستم و با احاطه مکتب مثبت گرایی (پازیتیویسم) بر فضای دانشگاهی جهان، نظریه های حسابداری مثبت گرایانه به ظهور میرسد. ضعفهای بنیادین نظریه های مثبت گرایانه در ظرف کمتر از ربع قرن آشکار می شود و حسابداری به تبع سایر محافل علمی وارد دنیای جدید جستارهای فلسفی و نظری می شود. طرح حسابداری انتقادی یا امثال آن نشانه این تحول نظری در حسابداری است.

 

حسابداری در ایران:

 

حسابداری در ایران در حوزه نظری تحت تاثیر جریانات پازیتیویسم رشد کمی زیادی کرده است و پایه گذاری تحصیلات تکمیلی با این نگاه به حسابداری صورت گرفته و توسعه یافته است. با این وصف تعریفی از حسابداری در ایران غالب است که مضمون و محتوای آن صرف نظر از چینش یا تفاوت ظاهری الفاظ آن برای همه دانش آموختگان حسابداری ایران شناخته شده است. بر اساس این تعریف: حسابداری عبارت است از فرآیند شناسایی، جمع آوری، ثبت، طبقه بندی، تلخیص، گزارشگری، و تحلیل رویدادهای مالی یک شخصیت اقتصادی در یک دوره مالی معین بر اساس واحد پول ملی. این تعریف ترجمه کاملی است از تعاریف مختلفی که از حسابداری در عصر پازیتیویسم یعنی دهه های 40 الی 60 سده پیشین در دنیا رواج داشته است.لازم به ذکر است حسابداری شاخه های گوناگون دارد.شادروان" سجادی نژاد"و همچنین شادروان عرفانی و دکتر عزیز نبوی از بنیانگذاران حرفه حسابداری در ایران بشمار میروندکه با تاسیس مدرسه عالی حسابداری شرکت ملی نفت و موسسه عالی خسابداری توانستند بیش از 6000دانش آموخته رشته های حسابداری - حسابداری دولتی و حسابرسی پرورش دهند.

 

دفاتر حسابداری

 

.........دفاتر تجارتی

 

.........دفتر کل

 

.........دفتر روزنامه

 

.........دفتر معین

 

.........دفتر تفضیلی

 

دفاتر حسابداری علاوه بر موارد ذکر شده شامل دفاتر دیگری نیز میباشد اما بطور کل و عانمیانه از این دفاتر نام برده میشود. دفاتر اصلی حسابداری که مورد قبول اداره دارایی میباشد شامل دفتر روزنامه و دفتر کل میباشد. قابل توجه اینکه اطلاعات مالی از تراز و اسناد حسابداری به دفتر روزنامه بصورت روزانه منتقل و معمولا به صورت هفتگی از دفتر روزنامه به کل منتقل میشود.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 46 47 48 49 50 ... 60 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , me88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com